Dodaj firmu

Popravka vodokotlića Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Popravka vodokotlića Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Popravka vodokotlića Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Popravka vodokotlića Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Popravka vodokotlića Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Popravka vodokotlića Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Popravka vodokotlića Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Popravka vodokotlića H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Popravka vodokotlića Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Popravka vodokotlića Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Popravka vodokotlića Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Popravka vodokotlića Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert popravka vodokotlića

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Popravka vodokotlića Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterska radnja "Vodočep" nalazi se ulici kapetana Milosa Žunjića 35b u Beogradu. Bogato radno iskustvo i porodična tradicija omogućava nam da opravdamo poverenje koje ste nam pružali proteklih godina. Profesionalni vodoinstalaterski servis koji radi apsolutno sve vodoinstalaterske usluge, od sitnih popravki i odgušenja, do vodovodnih instalacija, soljnih priključaka, mašinskog odgušenja.
Pročitaj više

Kapetana Miloša Žunića 35b, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Haus majstor Sinisa popravka vodokotlića

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor popravka vodokotlića

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

A tim Nikola popravka vodokotlića

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Popravka vodokotlića Radovanović

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki izbor usluga, dostupnost svakog dana 00-24h, pristupačne cene i vrhunska usluga su dovoljni razlozi da nas pozovete kada god smo Vam potrebni
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Popravka vodokotlića Pedja Mag

Otpušavanje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, odgušenje i crpljenje vode sa poplavljenih područja u Beogradu i celoj zemlji.
Pročitaj više

Jovana Popovića 1
Voždovac, Beograd

Vodokotlić je deo wc šolje u kome se skuplja voda koja služi za ispiranje, pa je i popravka vodokotlića nesto sto se ne eskivira. To bi značilo, da ako kazanče (kako se popularno naziva vodokotlić) ne radi kako treba, tada i vaša wc šolja postaje nefunkcionalna.

Popravke vodokotlića

Postoji još jedan detalj na koji treba da obratite pažnju. Naime, radi se o tome da vodokotlić može da bude pokvaren, ali da i dalje vrši svoju funkciju. Ovo je jedna neugodna situacija, jer će voda non stop, dakle svih 24 časa da curi iz vodokotlića u wc šolju, i to sasvim neprimetno. To je mali kvar, na koji vi verovatno, nećete ni obraćati pažnju, ali ćete svakako primetiti kada vam računi za vodu budu značajno uvećani.

Upravo iz tog razloga se savetuje popravka vodokotlića na vreme, čim on počne da ne drži vodu u potpunosti.

Popravke vodokotlića iskustva

Ma koliko da je ovo jednostavna popravka, uvek treba imati na umu da se sve lako rešava ako vam je to rutina. Ukoliko je za vas opravak ili zamena vodokolića nešto što nikada niste radili, onda je svakako najbolja odluka da se obratite majstorima koji taj posao rade svakoga dana. Samo u tom slučaju, znaćete da je cela procedura obavljena prema pravilima struke i profesionalno.

Popravke ugradnog vodokotlića

Ugradni vodokotlići se koriste za konzolne wc šolje, i neki modeli imaju mogućnost da eliminišu neprijatne mirise već na samom izvoru.

Popravka ugradnog vodokotlića

Ne preporučuje se da sami pokušavate da popravite ugradni vodokotlić, zbog toga što je to posao za majstore kojima je to posao i svakodnevna rutina. Ponekad se događa, da ljudi želeći da uštede novac, sami rade intervencije, ali je tada obično veća šteta nego korist. Praksa je pokazala da se u tim slučajevima, pozivaju majstori da odrade korekcije, kako bi wc šolja mogla normalno da se koristi.

Popravka zvona vodokolića

Obična wc šolja, tj. vodokotlić ili kazančke, imaju plovak i zvono. To su dva najvažnija i osnovna dela. Koja je njihova funkcija? Pre svega, kazanče u sebi ima plovak, i kao što mu i samo ime kaže, on plovi, tj. održava se na površini vode, pa se na osnovu tog njegovog položaja određuje da li je potrebno da se voda uliva ili ne.

Sa druge strane, centralni deo vodokotlića je zvono. Obično se dešava da gumica od zvona ne radi kako treba i tada voda malo po malo, ali stalno i neprekidno, teče u wc šolju.

Popravka vodokotlića cena

Cena za zamenu ili popravku vodokotlića se kreće između 2000 i 4000 dinara. Nije zahvalno da se cena daje orijentaciono, niti na telefonski poziv, i to majstori obično smatraju neprofesionalnim. Vrlo je važno da oni izađu na teren, da pogledaju vašu wc šolju, tj. njen vodokotlić i tada će tačno ustanoviti u čemu je kvar, da li će se raditi zamena ili samo popravka, pa će od toga zavisiti i konačna cena koju ćete platiti na kraju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane