Dodaj firmu

Zamena grejača na bojleru Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Zamena grejača na bojleru Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Zamena grejača na bojleru Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u n...
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Zamena grejača na bojleru Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Zamena grejača na bojleru Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Zamena grejača na bojleru Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Zamena grejača na bojleru Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Zamena grejača na bojleru H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Zamena grejača na bojleru Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Zamena grejača na bojleru Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Zamena grejača na bojleru Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato ...
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Zamena grejača na bojleru Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Zamena grejača na bojleru Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpun...
Pročitaj više


Zemun, Beograd

A tim Nikola zamena grejača na bojleru

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Zamena grejača na bojleru Stanković

Vodoinstalater Stefan Stanković pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Zvezdare, ali i celog grada. Dostupan je 24 sata za hitne situacije.
Pročitaj više

Kapetana Miloša Žunića 25v, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Zamena grejača na bojleru Vodočep

Vodoinstalaterska radnja "Vodočep" nalazi se ulici kapetana Milosa Žunjića 35b u Beogradu. Bogato radno iskustvo i porodična tradicija omogućava nam da opravdamo poverenje koje ste nam pružali proteklih godina. Profesionalni vodoinstalaters...
Pročitaj više

Kapetana Miloša Žunića 35b, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Zamena grejača na bojleru Ivke

Nudimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na jednom, majstori sa višegodišnjim iskustvom
Pročitaj više

Vodovodska ll deo 18
Čukarica, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Zamena grejača na bojleru Radovanović

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki ...
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Zamena grejača na bojleru, kada, kako i zasto? Za početak ovog teksta, upoznaćemo se sa vrstama kazana na bojleru koji postoje u upotrebi. Najpre su tu kazani koji imaju najpovoljniju cenu, i u pitanju su emajlirani kazani. Na njih ćete dobiti garanciju od godinu dana, a u praksi će vam trajati do tri – četiri godine. Nakon toga slede pocinkovani kazani, čija je garancija par godina, a u upotrebi će biti oko sedam do osam godina. I na kraju, vaša najbolja odluka su prohromski kazani, ili kazani koji su izrađeni od nerđajućeg čelika. Njihova garancija je oko deset do petnaest godina, što zavisi od proizvođača, a moći ćete da ih koristite i duže od tog vremenskog perioda. Ipak, ono što je mana kod prohromskih kazana, jeste što im relativno brzo strada grejač. U ovom tekstu ćemo govoriti o zameni grejača na bojleru, ali i o servisiranju bojlera.

Kako zameniti grejač na bojleru?

Grejač na bojleru ima tendenciju da sakuplja kamenac na sebe, tako da on u nekom trenutku, bude sasvim oblepljen tim sitnim kamenom. Ono što se zatim dešava, jeste da vi grejete kamen, umesto da se toplota sa grejača direktno prenosi na kazan i da se zagreva voda. Prvo što ćete primetiti, jeste da vam je potrebno nekoliko sati da ugrejete vodu, a u početku je za to bilo neophodno oko sat do sat i po vremena.

Menjanje grejača na bojleru

Ovo je siguran znak da je potrebno očistiti grejač od kamenca, ili još bolje, zameniti ceo grejač. Ono što nije dobro to je da nastavite da koristite grejač koji sporo zagreva vodu u kazanu, jer to automatski znači da više plaćate ionako skupu struju.

Popravka grejača na bojleru

U mnogim domaćinstvima, bojler je uključen preko celog dana, što bi značilo da grejač mora savršeno da funkcioniše, tj. da ugreje vodu u najkraćem periodu. Bitno je da znate da je popravka grejača ili njegova zamena, daleko jeftinija investicija nego da plaćate bespotrebno povećane račune za struju, iz meseca u mesec.

Zamena grejača na bojleru iskustva

Mnogi ljudi pomisle kako je lako da se uradi zamena grejača na bojleru, i da to mogu sami, bez pomoći majstora. Ipak, u takvim situacijama, obično se dešava da iskrsne nešto što ne može da se reši, i onda se, po pravilu, pozivaju profesionalci da odrade korekcije. Zbog svega toga, naša topla preporuka jeste da u startu pozovete odabranu ekipu vodoinstalatera ili električara i da sve prepustite njima, jer samo tako ćete biti sigurni da je ceo posao završen prema pravilima struke.

Zamena grejača na boleru cena

Zamena grejača na bojleru je oko 2500-3000 dinara u proseku, ali je najbolje da se o tome raspitate direktno kod majstora koje pozivate da obave intervenciju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane