O nama - BOOM ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenje kanalizacije može biti masinsko i ručno. Od našeg specijalizovanog servisa možete očekivati hitnu i spretnu intervenciju i dolazak u najkraćem mogućem roku.

Procedura se odvija po sledećem obrascu; majstori izlaze na teren i daju preciznu dijagnostiku kvara, ukoliko je u pitanju hitna intervencija, cena će biti drugačija.Prilikom dijagnostike na licu mesta pravi se detaljan plan popravke i alata koji će se upotrebiti , kao i samog načina popravke kvara. Ukoliko Vam je potrebno odgušenje kanalizacije Čukarica, budite sigurni da ćete od nas dobiti najkompletniju uslugu.

Ukoliko kvar nije lako otkloniti , niti ustanoviti gde je nastao kvar, primenjuje se metoda mašinskog odgušenja kanalizacije uz pomoć mikro kamera. Celu proceduru izvodi stručno lice, a u našem specijalizovanom servisu imamo tim gde su svi pojedinci prošli posebnu obuku i poseduju dugogodišnje iskustvo u vodoinstalaterskim poslovima.

Naš servis je dovoljno stručan da može da odgovori na izazove i velikih industrijskih postrojenja. U ovu vrstu usluge spada i zbrinjavanje indrustrisjkog otpada, prema jasno utvrđenim propisima.

Osim odgušenja kanalitacija, tj. cevi, naš servis radi i njihovo čišćenje i ispiranje.

Takođe naš servis nudi i ostale standardne vodoinstalaterske usluge, kao što je ugradnja kuhinjskih i kuipatilskih elemenata, otpušavanje slivnika, vodokotlića o mnoge druge.

Zato ukoliko Vam je potrebno odgušenje kanalizacije – Čukarica, pozovite nas, jer smo najbolji u svom poslu, sa najviše stručnjaka i iskustva.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Boom Odgušenje kanalizacije
  • Boom Odgušenje kanalizacije,
  • Boom Odgušenje kanalizacije Čukarica,
  • Boom Odgušenje kanalizacije Beograd,
  • Boom Odgušenje kanalizacije radno vreme