O nama - GRADSKI INSTALTER MAŠINSKO OTPUŠAVANJE KANALIZACIJE

Kada primetite klokotanje vode u cevima, nepravilno curenje vode i oticanje vode, najverovatnije se radi o većem kvaru na vodovodnim cevima u Vašoj kući, poslovnom prostoru ili zgradi. Zato je potrebno da se uradi mašinsko otpušavanje kanalizacije. Mašinsko otpušavanje, kao što ime kaže, radi se uz pomoć mašina ili sajli ako je kvar manji.Naši klojenti znaju da smo najbolji vodoinstalaterski servis u Barajevu i okolini, jer imamo najbolje stručnjake, vodoinstalatere koji imaju dugogodišnje iskustvo, kako na malim, tako i na velikim kvarovima.

Mašinsko otpušavanje je hitna intervencija koju mora obaviti stručno lice uz pomoć adekvatnih mašina koje se koriste prilikom intervencije.

Mašinsko otpušavanje kanalizacije Barajevo je intervencija koju je potrebno precizno isplanirati, ona se ne sme odlagati, jer može doći do velikih havarija koje se mogu proširiti i na celu zgradu i okolne stanove, ili postrojenje ukoliko je veći kvar u pitanju.

Nekada su se za otpušavanje kanalizacionih cevi koristile samo sajle, ali kako se tehnologija razvijala otpušavanje kanalizacionih cevi uz pomoć sajli danas je pomalo zastarelo i koristi se samo ukoliko je kvar manji. Ranije nije postojala opcija snimanja cevi putem mikro kamera, pa mesto kvara nije bilo moguće tačno odrediti.

Danas sa porastom tehnologije, vodoinstalaterski posao je značajno olakšan.

Mašinsko otpušavanje kanalizacije danas se radi uz pomoć mašina koje rade na struju, što znači da rade pod velikim pritiskom i detaljno izvlače nečistoće, prljavštinu i masnoće koje su se nataložile u cevi.

Moguće je otpušavanje kanalizacije RIDGID mašinama i mašinama na elektro pogon.

Otpušavanje RIDGID mašinama podrazumeva detaljno i kvalitetno čišćenje cevi. Uz pomoć RODGID mašina majstori mogu uraditi posao kvalitetno i detaljno, za mnogo manje vremena nego uz pomoć drugih mašina.

Mašine na ELEKTRO POGON se mogu koristiti na cevima promera od fi 35mm do fi 150mm.
Uz pomoć specijalnih spiralnih sajli efikasno razbijaju kamenac koji se nataložio u cevima, zbog čijeg prisustva cevi postaju neprohodne.

Zato ukoliko Vam je potrebno mašinsko otpušavanje kanalizacije ali i druge vodoinstalaterske usluge, pozovite servis Gradski instalater.

Radno vreme je 24 sata/7 dana u nedelji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije
  • Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije,
  • Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije Barajevo,
  • Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije Beograd,
  • Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije radno vreme