Dodaj firmu

Renoviranje kupatila Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Renoviranje kupatila Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Renoviranje kupatila Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Renoviranje kupatila Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Renoviranje kupatila Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Renoviranje kupatila Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Renoviranje kupatila Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Renoviranje kupatila Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Renoviranje kupatila Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Renoviranje kupatila Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Renoviranje kupatila Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Renoviranje kupatila Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Renoviranje kupatila H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Renoviranje kupatila Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Renoviranje kupatila Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Renoviranje kupatila Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Renoviranje kupatila Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Renoviranje kupatila Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Cevexpert renoviranje kupatila

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Mozaici Vučković renoviranje kupatila

Mozaik u enterijeru i eksterijeru, dekoracija predmeta i prostora, radionice mozaika u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Doslo je vreme za renoviranje kupatila? Za početak, reći ćemo da ćete adaptacijom kupatila dobiti sasvim novo kupatilo, ali da to iziskuje troškove koji nisu mali. Međutim, kada sve bude gotovo, i kada budete mogli da se prepustite uživanju koje vaš novi prostor pruža, garantujemo da ćete zaboraviti te „sitnice“, kao što su investicije.

Renoviranje kupatila – kako se radi?

Najpre, potrebno je rušenje vašeg starog kupatila, to je prvi korak. Mora se skinuti i demontirati sve – stare pločice, oprema, stare cevi... 

Izrada novih vodovodnih instalacija se preporučuje ukoliko je zgrada starija od 10 godina. Ovi radovi podrazumevaju postavljanje novih vodovodnih cevi, ventila, ugradnog vodokotlića i slično. Zatim, potrebno je doraditi elektroinstalacije, što bi značilo, premeštanje starih i dodavanje novih utičnica, kao i doradu plafonske rasvete. 

Potom, sledi izrada hidroizolacije oko kade ili tuš kabine, a posle toga, postavljanje pločica. Sledeći korak je krečenje plafona, a savet je da za prostorije u kojima je povećana vlažnost, preporučuju se masne, lateks boje.

Ono što sledi, verovatno vas sve najviše zanima, a to je montiranje sanitarija i nameštaja za kupatilo. Nakon postavljanja sanitarija, spojevi sa zidovima se silikonišu. 

Adaptacija kupatila – materijal

Mnogi ljudi žele da znaju šta je potrebno kupiti od materijala, da bi mogli orijentaciono da predvide svoje troškove. Što se tiče pločica, vodite računa o tome da ćete ih gledati svakoga dana, verovatno malo duži niz godina. Njihova cena zavisi od njihove veličine i kvaliteta. Naravno, pločice se nečim moraju zalepiti, pa ćete morati nabaviti lepak za pločice, ali ovo nije neka velika finansijska stavka u celoj priči. 

Izbor sanitarija je zapravo, „slatka muka“. Svi mi želimo moderno, lepo opremljeno kupatilo, ali većina nas ima određen budžet na raspolaganju za izbor kade, tuš kabine, wc šolje, lavaboa, bidea, bojlera i slično. Ipak, to su sve stvari koje se ne kupuju svakoga dana, pa nije loše „otvoriti se“, kako bismo uživali u godinama koje predstoje. Dijapazon cena sanitarija je velik i zavisi od proizvođača. Domaća roba je najpovoljnija, skuplje varijante su italijanske i španske kvalitetne sanitarije.

Što se tiče nameštaja za kupatilo, pored lepog dizajna, boja, mora biti izveden od materijala visokog kvaliteta koji će izdržati povećanu vlažnost prostorije. Postoje razni moderni i klasični kupatilski ormarići.

Slavine, one daju poseban „šmek“ vašem kupatilu, i svaki gost koji bude došao u vašu kuću, prilikom upotrebe vašeg kupatila će ih primetiti. Zbog toga je veoma važno pažljivo odabrati slavine za kadu, tuš kabinu i lavabo. 

Kada sve bude bilo gotovo, posle adaptacije kupatila, imaćete osećaj da ste se preselili u neki drugi, lepši i moderniji dom.

Renoviranje kupatila cena

Rušenje starog kupatila, cene od 100 do 150 evra.

Izrada novih vodovodnih instalacija, okvirna cena je oko 450 evra, uključujući i materijal. 

Dorada elektroinstalacija,  u proseku je od 70 do 120 evra.

Što se tiče postavljanja pločica, računajte za kupatilo prosečne površine od 4m2 poda i 12 m2 zida, cena iznosi oko 130 evra.

Montiranje sanitarija, od 1000 do 8500 dinara, po elementu, u zavisnosti da li je u pitanju vodokotlić ili tuš kabina, na primer.

Spomenimo još i slavine, za lavabo, kadu i tuš kabinu,  cene se kreću u rasponu od od 40 do 140 evra, u zavisnosti od proizvođača. Domaći lavaboi i wc šolje, od 20 do 50 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane