Dodaj firmu

Otpušavanje lavaboa Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Otpusavanje lavaboa Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Otpušavanje lavaboa Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Otpušavanje lavaboa Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Otpušavanje lavaboa Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Otpušavanje lavaboa Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Otpušavanje lavaboa Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Otpušavanje lavaboa Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Otpušavanje lavaboa Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Otpušavanje lavaboa Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Otpušavanje lavaboa Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Otpušavanje lavaboa Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Otpušavanje lavaboa H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Otpušavanje lavaboa Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Otpušavanje lavaboa Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Otpušavanje lavaboa Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Otpušavanje lavaboa Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert otpusavanje lavaboa

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Haus majstor Sinisa otpusavanje lavaboa

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

A tim Nikola otpusavanje lavaboa

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Svima povremeno zatreba otpusavanje lavaboa. Često se dešava da je odvod lavaboa u potpunosti zapušen, ili da je oticanje vode jako otežano, nekada se voda  preliva iz lavaboa. U tom slučaju, naravno, ovaj deo enterijera vašeg kupatila ne možete koristiti. 

Mnogi od nas probaju sami da reše problem tako što u odvod lavaboa sipaju neka hemijska sredstva, koja su skupa, a i štetna zbog svojih isparenja. To može pomoći, ukoliko je zapušenje malo. Ako je zagušenje veće i ozbiljnije, ipak ćete morati da pozovete profesionalni vodoinstalaterski servis.

Odgušenje lavaboa

S obzirom da je pozicija kanalizacionog odvoda iza samog stalka, majstor će prvo njega ukloniti da bi omogućio pristup samoj instalaciji koja je skrivena. U najvećem broju slučajeva, stalak nije fiksiran, već je lavabo naslonjen na stalak. Majstor će jednostavnim izvlačenjem doći do odvoda. 

Kanalizaciona cev pod lavaboom gotovo uvek sadrži neku količinu vode koja se naziva vodeni čep. Time se sprečava širenje neprijatnih mirisa kanalizacije u prostor kupatila. Vodoinstalater će ukloniti svu prljavštinu koja je dovela do zapušenja slivnika. 

Mašinsko odgušenje lavaboa

Samo otpušavanje lavaboa obavlja se mašinskim putem, odnosno uz pomoć električnih mašina. Kao što smo naveli, prvo će biti urađena demontaža sifona, a potom detaljno čišćenje masnoće i prljavštine sa zidova cevi. Vaš vodoinstalater će spiralnim sajlama otkloniti uzrok začepljenja. Sifon će biti opran i ponovo montiran. Vaš lavabo će biti doveden u funkcionalno stanje, puštanjem vode, koja će sada oticati normalno. Potom će majstori urediti prostor na kome su vršili intervenciju. 

            

Otpušavanje lavaboa – iskustva

Možda ste se nekada zapitali, zašto se lavabo uopšte zapuši, iako vi pazite da se to ne dogodi? Odgovor je zapravo jednostavan, jer kada peremo ruke, mi sa njih uz pomoć raznih sredstava, skidamo i razne masnoće i prljavštine, dok neki ljudi čak ispiraju molerski alat u lavabou. To su samo neki od razloga zbog kojih dolazi do stvaranja masnih naslaga i začepljivanja odvoda. Isti problem može da izazove i taloženje dlaka, na primer. Količina vode je nedovoljna da bi ove naslage isprala, pa se one lepe za zidove cevi, zbog čega vremenom, dolazi do slabijeg protoka vode, a potom i do potpunog začepljenja.

Otpušavanje lavaboa – cena

Za odgušenje lavaboa, u proseku potrebno je izdvojiti od 2500 do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane