Izaberite neku od vodoinstalaterskih firmi gde mozete naci ponudu za DEZURNI VODOINSTALATER

Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Vodoinstalaterski servis Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vodoinstalater Rade

Kuršumlijska 5, Beograd
Savski venac, Beograd

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Vodoinstalater Dule

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Vodoinstalater Garant Novi Beograd

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Pre 17 h poslednji put pozvana firma

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu DEZURNI VODOINSTALATER

Zamena ČETIRI EK ventila
4800 3200
Zamena ČETIRI EK ventila AKCIJA ističe za 11d 10h 18m 55s Pročitaj više
Zamena DVA EK ventila
2400 1800
Zamena DVA EK ventila AKCIJA ističe za 11d 10h 18m 55s Pročitaj više
Adaptacija kupatila (bez materijala)
450 Eur 380 Eur
Adaptacija kupatila (bez materijala) AKCIJA ističe za 11d 10h 18m 55s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+13)

Garant odgušenje kanalizacije Vračar

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.

Garant Voždovac

Ustanička
Voždovac, Beograd

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Servisni instalater Beograd rešava sve Vaše hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama, kao i sa odgušenjima jer ima iskusne i profesionalne majstore.

Vodoinstalater Žubor


Zemun, Beograd

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.

Vodovodni servis Izvor


Savski venac, Beograd

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Masinsko odgušenje kanalizacije Siguran tok

Zvezdara
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.

Vodoinstalater Žuća

Palilula, Beograd
Palilula, Beograd

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.

Vodenica Vodoinstalaterski servis


Vračar, Beograd

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Plumber Vodoinstalaterski servis za odgušenja


Surčin, Beograd

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.

H2O servis Dežurno otpušavanje kanalizacije


Obrenovac, Beograd

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.

Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije


Barajevo, Beograd

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.

Dežurni instalter Odgušenje kanalizacionih cevi


Voždovac, Beograd

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.

Boom Odgušenje kanalizacije


Čukarica, Beograd

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.

Dača Otpušavanje kanalizacije


Borča, Beograd

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.

Vaš komšija Vodoinstalater

Bulevar kralja Aleksandra 293, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater Vaš Komšija pruža sve vodoinstalaterske usluge na području Beograda. Usluge vodoinstalatera podrazumevaju zamene sanitarija, sve vrste popravki i odgušenja kanalizacije u svim objektima.

Vodoinstalater Stanković

Kapetana Miloša Žunića 25v, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater Stefan Stanković pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Zvezdare, ali i celog grada. Dostupan je 24 sata za hitne situacije.

Ivke vodoinstalater

Vodovodska ll deo 18
Čukarica, Beograd

Nudimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na jednom, majstori sa višegodišnjim iskustvom

Aqua pro plus vodoinstalaterske usluge


Palilula, Beograd

Aqua Pro Plus je kompletan vodoinstalaterski servis koji vam je dostupan na tertoriji Beograda i okoline. Hitne intervencije, mašinsko odgušenje, zamena cevi, dijagnostika kvara samo su deo njihove ponude.

Zlaja 2015 vodoinstalater

Branka Momirova 133, Krnjača
Borča, Beograd

Zlaja 2015 vodoinstalater pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu i okolini.

Dishome tim građevinska firma

Smederevski put 29e
Zvezdara, Beograd

Dishome tim je firma za kompletno renoviranje stanova, objekata i lokala. Izdvaja se po kvalitetu i velikim asortimanom usluga koje pokrivaju sve faze adaptacije.

Vkb profi vodoinstalaterske intervencije

Zvezdara, Beograd
Zvezdara, Beograd

Vkb Profi pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na efikasan i profesionalan način.Ukoliko Vam je potrebno odgušenje kanalizacionih cevi ili čišćenje sanitarnih uložaka, montaža sanitarija ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga pozovite.

Hidra Vodoinstalater odgušenja hitne intervencije

Kančićeva 26
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater “Hidra” već 20 godina uspešno posluje na teritoriji celog Beograda. Uspešno rešava sve hitne slučajeve,mašinsko odgušenje kanaliacije,zamena i ugradnja kupatilskog programa, kao i odgušenje svih cevi u kupatilu.

AQUA PRO hitne intervencije

Koste Glavinića 19
Savski venac, Beograd

Uz AQUA PRO hitne intervencije svaki problem sa vodovodom i kanalizacijom biće rešen brzo i efikasno. Naše usluge su dostupne 24 časa na celoj teritoriji Beograda, a stručan i iskusan tim majstora u radu koristi najsavremenije mašine i opremu.

Moj Vodoinstalater Beograd

Beograd
Palilula, Beograd

Nezavisno da li je u pitanju kvar u Vašem kupatilu, kuhinji ili glavnoj vertikali u zgradi, Moj Vodoinstalater Beograd pruža kompletne vodoinstalaterske usluge. Potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji cele Srbije

Koliks vodoinstalaterske usluge

Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Rakovica, Beograd

Ukoliko imate problem sa vodovodom ili elektroinstalacijama u Vašem stanu, preduzeće Koliks je pouzdano rešenje za Vas. Ozbiljnost u poslu, brza intervencija i pristupačne cene prepoznati su od strane klijenata iz cele Srbije koji su nam ukazali svoje poverenje

Aqua speed vodoinstalater

Beranska 18d
Voždovac, Beograd

Aqua speed vodoinstalaterske usluge: Stručan i uigran tim Aqua speed nudi Vam najkvalitetnije vodoinstalaterske usluge, po veoma konkretnim cenama. Poštujući Vaše vreme sve usluge pružamo u najkraćem mogućem roku, sa garancijom na izvršene radove. Takođe, obavljamo sve hitne intervencije.

Vodoinstalaterski radovi Dejan

Voždovac
Voždovac, Beograd

Radnja "Vodoinstalaterski radovi Dejan" pruža vodoinstalaterske usluge na teritoriji Voždovca i celog Beograda. Besplatan dolazak, radno vreme 00 - 24h! Brzo, kvalitetno, povoljno!

Radovanović vodoinstalaterski servis

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki izbor usluga, dostupnost svakog dana 00-24h, pristupačne cene i vrhunska usluga su dovoljni razlozi da nas pozovete kada god smo Vam potrebni

Vodočep Vodoinstalaterske usluge

Kapetana Miloša Žunića 35b, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalaterska radnja "Vodočep" nalazi se ulici kapetana Milosa Žunjića 35b u Beogradu. Bogato radno iskustvo i porodična tradicija omogućava nam da opravdamo poverenje koje ste nam pružali proteklih godina. Profesionalni vodoinstalaterski servis koji radi apsolutno sve vodoinstalaterske usluge, od sitnih popravki i odgušenja, do vodovodnih instalacija, soljnih priključaka, mašinskog odgušenja.

Vodoinstalateri Beograd TIM

Džordža Vašingtona 30
Stari grad, Beograd

Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu! Profesionalno, pedantno, povoljno i u skladu sa zadatim vremenskim rokovima. Dežurni vodoinstalateri - 00-24h! Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM

Čišćenje i odgušenje kanalizacije V & EP

Franca Jankea 5/15
Zvezdara, Beograd

Firma V & EP bavi se čišćenjem i odgušenjem kanalizacije, čišćenjem septičkih jama, separatora, rezervoara kao i snimanjem kanalizacije

Kada zagusti, dezurni vodoinstalater je nas najbolji prijatelj. Kao i hitna pomoć, policija ili vatrogasci, tako nam i dežurni vodoinstalater može zatrebati u bilo koje doba dana ili noći. Jedna priča iz svakodnevnog života glasi ovako: Noć je, pola tri. Cela porodica spava. Neko zvoni na vratima. Domaćin, prethodno pogledavši kroz „špijunku“, otvara vrata, a tamo komšinica sa sprata ispod, usplahirena, saopštava da se na njenom zidu širi velika mokra fleka koja dolazi iz njihovog stana iznad. Čovek ulazi u svoje kupatilo, a tamo – voda iz bojlera nemilosrdno šiklja i  pršti na sve strane, kupatilo sasvim poplavljeno! Ovo je momenat kada se ne razmišlja, odmah se mora pozvati dežurni vodoinstalater.

Dežurni vodoinstalater iskustva

Ukoliko u ovakvim situacijama, ne pozovete odmah stručni servis, ili „na svoju ruku“ pokušavate nešto da popravite, često se načini veća šteta, nego korist, i na kraju sve izađe barem duplo skuplje. 

Postoji veći broj savremenih moderno opremljenih vodoinstalaterskih servisa, koji imaju dežuran mobilni telefon, za hitne slučajeve, od 00-24 h, sedam dana u nedelji i praznicima. Za njih ne postoje krupni i sitni kvarovi, ako ste ih pozvali, oni će doći i sanirati problem. Ukoliko se veći problem momentalno ne reši, kao što je navedeni primer sa izbijanjem vode u kupatilu, to može dovesti do poplave u stanu, a kasnije i do problema sa vlagom. Upravo zbog toga su na raspolaganju hitne intervencije, 24 časa dnevno, svakoga dana. 

Bilo da je u pitanju odgušenje kanalizacije, ili popravka i zamena slavine ili baterije, profesionalci svaki posao posmatraju kao jednako bitan, pa po primljenom pozivu, u najkraćem mogućem roku, izlazi se na teren, na bilo koju lokaciju u gradu. 

Dežurni vodoinstalater – hitne intervencije

Neke od najčešćih hitnih intervencija su:

- Saniranje oštećenih cevi

- Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama

- Sve vrste odčepljenja

- Snimanje vodovodnih cevi - popravka i zamena wc šolje, sudopere, umivaonika

- Popravka i zamena ventila

- Kvarovi na vodovodnoj instalaciji - popravka ili zamena instalacija

- Popravka i zamena bojlera, vodokotlića.

                             

Pucanje vodovodnih cevi i natapanje zidova vlagom, može dovesti do stvaranja fleka i buđi na zidovima, a ponekad i do otpadanja maltera. Kada stigne račun za vodu, tada možete da se “uhvatite za glavu”. Zar nije bolje sprečiti na vreme neželjeni scenario? Sigurnost vaših ukućana i vaše imovine je najvažnija, zato ako već postoji problem, ne oklevajte, u bilo koje doba dana ili noći. 

Ne paničite, već samo okrenite broj telefona dežurnog vodoinstalatera da on reši vaš problem efikasno, brzo i kvalitetno.

Dežurni vodoinstalater – cena

Prosečne cene se kreću od 2500 dinara po satu (svaki sledeći sat, plus 1000 dinara), za manje kućne popravke, u cenu je obično uračunat dolazak; preko 3000 dinara za odgušenje lavaboa, kupatilskog slivnika; zatim, 3500 dinara za odgušenje sudopere, do 4500 dinara za odgušenje WC šolje, pa sve do 7500 do 9500 dinara za odgušenje kućne kanalizacije po vertikali. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.