O nama - SERVISNI INSTALATER BEOGRAD - VODOINSTALATER I ODGUŠENJE


OBAVESTENJE COVID 19 - imamo dozvolu i odobrenje od strane ministarstva za rad na terenu i u vreme vanredne situacije. Poštujemo obavezno nošenje zatitne maske.
Radimo 24h dnevno.Servisni instalater Beograd Vam je na usluzi za sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama, kao i sa odgušenjima i otpušavanjima u bilo kojoj beogradskoj opštini da živite.

Mi ćemo Vam pronaći najboljeg vodoinstalatera i električara u Beogradu, i u roku od oko sat vremena majstor će doći u vaš stan, kuću ili poslovni prostor, kako bi rešio problem koji Vas muči.

Servisni instalater Beograd sarađuje sa iskusnim i profesionalnim majstorima, jer nam je cilj da svaki vaš problem bude uspešno i kvalitetno rešen.

Neke od usluga vodoinstalatera su:

Ukoliko imate problem sa kanalizacijom pozovite nas ako Vam je potreban majstor za:

  • odgušenje sudopere
  • odgušenje wc šolje
  • otpušavanje cevi
  • otpušavanje kanalizacije
  • otpušavanje sudopere

Servisni instalater Beograd može Vam preporučiti i iskusne majstore za električarske usluge, servis bojlera, servis veš mašina, kao i za popravljanje bojlera i veš mašina.

Napominjemo da Servisni instalater Beograd Vam neće dodatno naplatiti uslugu, te da je iznos koji platite majstoru kada reši vaš problem i obavi posao, i konačan iznos za izvršene usluge, tj. nemate dodatne troškove.

Takođe, naši majstori naplaćuju samo rad, ne i dolazak na Vašu adresu.

Kada nas kontaktirate, odmah ćemo Vam reći osnovnu procenu štete, a konačnu po dolasku majstora na adresu i utvrđivanja obima problema. Pre nego majstor pristupi radu potpisujemo ugovor o pružanju dogovorenih usluga, a po završetku radova izdajemo Vam račun.

Najbrži i najjednostavniji način da pronađete majstora za problem koji treba da rešite jeste Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje.

Mnogi su se u to uverili, red je i na Vas!


Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje, Omladinskih brigada bb, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.02.2021 16:57
Neregistrovan korisnik

Sjajno!!! Prezadovoljna sam!!!

19.03.2020 12:06
Neregistrovan korisnik

Jel ti ruzno ovo ?

15.02.2020 04:37
Neregistrovan korisnik

Dosli brzinski i odradili odgusenje toeleta

Svaka cast momci

03.10.2019 04:02
Neregistrovan korisnik

Dobar majstor. Od kad sam ga nazvao nije proslo 30 minuta i vodoinstalater je vec dosao na moju adresu , a za jos toliko je zavrsio posao.

02.09.2019 04:49
Neregistrovan korisnik

Mladi momci i poletni. Nikad brze nisu stigli. Koga god da sam zvao danas svi su me prebacivali od 3 do 5 dana da ih cekam. Kao da narod nece da radi...neverovatno!!! Ove ljude cim sam pozvao rekli su mi da dolaze odmahh i zaista je tako i bilo u roku od sat vremena su stigli sa kompletnom opremom i za pola sata sve sredili i popravili. SVIMA IH PREPORUCUJEM !!!

07.05.2019 02:25
Goran Tomić

Preporucujem svima servisnog instalatera za sve vrste vodoinstalaterskih usluga koje vam trebaju u stanu ili kuci.

Ja sam imao problem sa vodovodnom cevi koja se nalazi u zidu sa komsijskim stanom i ceo zid je bio mokar , a kroz nekoliko dana je poceo da hvata budj. Dok sam se sa komsijom usaglasavao kod koga je i do koga je meni je pola zida bilo po vodom. Na kraju sam zvao ovu ekipu vodoinstalatera iz Beograd koje sam nasao preko interneta i oni su dolazili 2 puta. Prvi puzt su poslali jednog jako strzucnog vodoinstalatera koji je dosao i ustanovio gde je problem, medjutim posto je moj komsija malo nepoverljiv i neveruje ljudima, kako kaze ljudski faktor uvek moze da pogresi, onda je trazio da nam dodje neko ko ima ultrazvucnu kameru. Sva sreca pa je ista ova ekipa vodoinstalatera imala svu potrebnu opremu i sutrra su dosli i sa kamerom mu dokazali da je cev pukla kod njega i na taj nacin sam uspeo da pokrenem čoveka da krene da sredjuje svoj stan. Veliko hvala jos jednom dobri i strucni ljudi

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Vodoinstalater
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
  • Servisni instalater Beograd,
  • vodoinstalater Beograd,
  • vodoinstalateri u Beogradu,
  • odgušenje kanalizacije,
  • Servisni instalater Beograd radno vreme