Dodaj firmu

Vodoinstalaterske usluge Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Vodoinstalaterske usluge H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Vodoinstalaterske usluge Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert vodoinstalaterske usluge

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

A tim Nikola vodoinstalaterske usluge

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Svima su ponekad potrebne vodoinstalaterske usluge. Bez vode, život bi bio nezamisliv. Postoji jedna stara izreka koja kaže da su „voda i vatra dobre sluge, a zli gospodari“. Da je to tačno, uverili su se svi ljudi koji su nekada imali problema, u ovom slučaju, sa vodom. 

                

Dovoljno je samo spomenuti neispravne vodovodne instalacije i poplavu u stanu, podignut parket i oštećen nameštaj, pa da vam se „kosa digne na glavi“. Da se to ne bi dogodilo, tu su vodoinstalaterski servisi da na sve vaše pozive odgovore pravovremeno i kvalitetnom uslugom.

Vodoinstalaterske usluge – iskustva

Naši domaćini su takvi, da iz razloga uštede novca,  i iz želje za samostalnim majstorisanjem, uzmu alat i probaju da neke kvarove sami reše. Usled mogućeg komplikovanog problema, i nestručnosti (jer vi, ipak niste majstor-vodoinstalater), pored najbolje volje i vašeg truda, problem ostaje, ili čak postaje i veći, što sve kasnije iziskuje još veće troškove, glavobolje, a verovatno i svađu sa besnom suprugom – a to vam svakako nije potrebno. 

Zato, ne mučite sebe, pozovite vodoinstalaterski servis koji će vam u svako doba dana ili noći pružiti usluge kao što su:

  • - Saniranje oštećenih cevi
  • - Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama
  • - Sve vrste odčepljenja
  • - Snimanje vodovodnih cevi - popravka i zamena wc šolje, sudopere, umivaonika
  • - Popravka i zamena ventila
  • - Kvarovi na vodovodnoj instalaciji - popravka ili zamena instalacija
  • - Popravka i zamena bojlera, vodokotlića.

Za profesionalce, ne postoje mali i veliki kvarovi. Curenje česme u kuhinji ili odgušenje kanlizacije, sve je jednako važno. Šta god da je vaš problem, majstori će reagovati i pružiti stručnu uslugu, u najkraćem mogućem roku. Jer, problemi sa vodom nisu nešto što može da čeka. Usled kvarova, može se destiti da se vlaži zid, stvaraju fleke i buđ, čak i da otpada malter, što kasnije vodi problemima sa vlagom. 

Vodoinstalaterske usluge – hitne intervencije

Čak iako mislite da ste savršeno opremili i uredili svoju kuhinju ili kupatilo, uvek se može dogoditi neka neprijatna situacija, kao što je neprijatan miris iz odvoda kanalizacije ili zvuk vode koja curi u kupatilu, i sve to usred noći. 

                                 

Mesta za paniku nema, jer profesionalcima je svaki problem važan koliko i vama, te će doći na adresu u najkraćem vremenskom periodu i otkloniti kvar. 

Vodoinstalaterske usluge – mašinsko odgušenje kanalizacije

Često se dešava da se u stambenim zgradama zapuše vertikale i horizontale. Mašinsko odgušenje kanalizacije se radi uz pomoć mašine sa motornom sajlom – kada su u pitanju mala zagušenja, a kada su u pitanju veći problemi ovog tipa, onda se koriste mašine za ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom.

Vodoinstalaterske usluge – snimanje cevi kamerom

Ukoliko imate neki problem sa odvodnim instalacijama, cevi se mogu snimiti kamerom, i time se tačno utvrđuje na kom mestu se kvar nalazi. U kanalizaciji se može nalaziti šut ili raznorazne masnoće, što uzrokuje začepljenje. Može se raditi dijagnostičko i kontrolno snimanje. Ovo snimanje se obavlja tako što postoji monitor, na kome se prikazuje sam snimak, i kamera, koja vrši snimanje u cevi. . Ovakve kamere su samohodne, a to znači da poseduju sopstveni sistem za kretanje kroz cev. 

Na kraju, da zaključimo, da je svima nama zdravlje i bezbednost naše porodice, kao i sigurnost naše imovine na prvom mestu, stoga sve “glavobolje” oko vodovoda i kanalizacije prepustite stručnim licima, vodoinstalaterskim servisima koji su tu zbog vas.

Vodoinstalaterske usluge – cena

Prosečne cene se kreću od 2500 dinara po satu (svaki sledeći sat, plus 1000 dinara), za manje kućne popravke, u cenu je obično uračunat dolazak; preko 3000 dinara za odgušenje lavaboa, kupatilskog slivnika; zatim, 3500 dinara za odgušenje sudopere, do 4500 dinara za odgušenje WC šolje, pa sve do 7500 do 9500 dinara za odgušenje kućne kanalizacije po vertikali. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane