Tip top mobilni toaleti
Tip top mobilni toaleti
Ljubiše Miodragovića 75z
Zvezdara
Beograd Pozovi

Izrađeni po visokim evropskim standardima, Tip Top toaleti predstavljaju idealno rešenje za gradilišta, koncerte, festivale Moderno opremljena unutrašnjost, brza montaža bez prethodne pripreme terena i dezodorancija, samo su neke od prednos...
Pročitaj više

  • 4
4.6 | 7 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Čišćenje i odgušenje kanalizacije V & EP
Čišćenje i odgušenje kanalizacije V & EP
Franca Jankea 5/15
Zvezdara
Beograd Pozovi

Firma V & EP bavi se čišćenjem i odgušenjem kanalizacije, čišćenjem septičkih jama, separatora, rezervoara kao i snimanjem kanalizacije ...
Pročitaj više

  • 9
5.0 | 7 ocena
Kanal Tehnik - mašinsko odgušenje kanalizacije
Kanal Tehnik - mašinsko odgušenje kanalizacije
Novi Beograd
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Kanal Tehnik iz Beograda po povoljnim cenama pruža komunalne usluge kao što su mašinsko odgušenje kanalizacije, sudopera, slivnika, lavaboa, kada, wc šolja...
Pročitaj više

  • 7
5.0 | 9 ocena
Atrik boxi iznajmljivanje i prodaja mobilnih toaleta
Atrik boxi iznajmljivanje i prodaja mobilnih toaleta
Stevana Brakusa 6
Čukarica
Beograd Pozovi

Bilo da su Vam potrebni mobilni toaleti za gradilišta, sportske terene, parkove, Atrik-Boxi ima pravo rešenje za Vas. Naša firma je partner nemačkog sistema “Boxi” i posluje po načelima sistema koji se više od 25 godina uspešno primenjuje š...
Pročitaj više

  • 1
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Komunalne usluge
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Komunalne usluge

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
17.11.2020 16:11

Tip top - najbolji ste

  • Tip top mobilni toaleti
Milos Bozovic
30.05.2017 08:29

Masinsko odgusenje kanalizacije i odvodnih cevi je mnogo brze i svrsishodnije od rucnog.Zato je za kratko vreme ova firma stekla veliki broj zadovoljnih klijenata koji su bili zadovoljni uslugama.

Lazar Ristic
30.05.2017 08:26

Ono sto je posebno karakteristicno za njihov rad,je odgovorna,brza i efikasna usluga koja ce vam obezbediti odgusenje kanalizacije i vodovodnih cevi,intervenciju za lift i na krovu.Tim iskusnih radnika pobrinuce se da budete zadovoljni uslugama.

Zoran Josipovic
30.05.2017 08:23

Odgusenje kanalizacionih mreza podrazumeva odgusenja specijalizovanim vozilom, kamionom,koji na sebi objedinjuje pumpu izuzetno visokog pritiska,kao i rezervoar za smestaj tecnih i praskastih otpada.

Ana Milosavljevic
24.03.2017 05:30

Kompletan sistem za snimanje kanalizacionih sistema je proizvodjaca Rothenberger, vodeceg u ovoj oblasti.Sistem se sastoji od monitora na kojem se prikazuje snimak i kamere koja vrsi snimanje u cevi.

Andrija Atanaskovic
24.03.2017 05:28

Brza i efikasna usluga koja ce vam obezbediti odgusenje kanalizacije i vodovodnih cevi.Tim njihovih iskusnih radnika pobrinuce se da budete zadovoljni njihovim uslugama koje su zaista veoma povoljne.

Milos Topalovic
24.03.2017 05:25

Svake godine u jesen imam problema sa podzemnim vodama u podrumu.Koristim njihove usluge vec nekoliko godina i prezadovoljan sam kvalitetom i brzinom usluge i preporucujem ih svima koji imaju iste probleme.

Lazar Ristic
01.12.2016 08:51

Ovo je profesionalna firma koje veoma stalozeno i temeljno prilazi svakom vasem problemu.Od izlaska na teren specijalizovanom opremom pregledaju i snimaju vase cevi,septicke jame i separatore tako da su u potpunosti upoznati sa vasim problemom,sve preporuke.

Zoran Josipovic
01.12.2016 08:47

Ovo je tim veoma strucnih i odgovornih profesionalaca koji odmah po vasem pozivu izlaze na lice mesta.Zamene i popravke na krovu zbog zastite od curenja vode,izbacivanja podzemnih i slivnih voda iz podruma i ostalih zajednickih prostorija u zgradama.

Sandra Marinkovic
01.12.2016 08:44

Odgusenje vertikala i horizontala,odgusenje spoljne kanalizacije,popravka i zamena vodovodne i kanalizacione instalacije po najpovoljnijim cenama u okolini.Odgusenje unutrasnjih sanitarija vrhunskom opremom pedantno i u najkracem vremenskom roku.

Kristina Milosevic
12.06.2016 08:40

U svom radu koriste najmoderniju tehniku koja cini savrsen spoj sa iskusnim kadrom.Po vasem pozivu njihov tim dolazi na lice mesta,vrsi besplatnu procenu kvara i obavestava vas o ceni i vremenu neophodnom za zavrsetak istog.

Ilija Radovic
12.06.2016 08:37

Ovo je firma sa dugogodisnjim iskustvom a cini je strucan tim profesionalaca koji su spremni da u bilo koje doba dana ili noci izadju na teren.Odgusenje kanalizacije i vodovoda,hitne intervencije na krovu i u liftu.Visok kvalitet rada i odgovorna usluga.

Jovica Vitakic
12.06.2016 08:35

Ovo je privatna firma koja se bavi ciscenjem i odgusenjem kanalazicaje.Nude vam usluge otpusavanja svih vrsta slivnika kao sto su kade,sudopre,slivnika,pisoara po najpovoljnijim cenama i u najkracem roku.

Andrea Kovačević
21.08.2015 12:31

Da li vršite snimanje kanalizacione cevi kamerom?

Milan Ilić
09.05.2015 10:36

Beohome tim ima najpovoljnije hitne intervencije vodovoda i kanalizacije. Dostupni u svakom trenutku i veoma efikasni. Sve pohvale!