Dodaj firmu

Čišćenje septickih jama Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Ciscenje septickih jama Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Čišćenje septickih jama Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Čišćenje septičkih jama Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje septičkih jama Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Čišćenje septičkih jama Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Čišćenje septičkih jama Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Čišćenje septičkih jama Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

N-Mont Vodoinstalater - Ciscenje septickih jama

Vodoinstalaterske usluge, montaža sanitarija, adaptacije, odgušenja, zamena i postavka instalacija u Beogradu.
Pročitaj više


Borča, Beograd

A tim Nikola ciscenje septickih jama

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Atrik boxi iznajmljivanje i prodaja mobilnih toaleta

Bilo da su Vam potrebni mobilni toaleti za gradilišta, sportske terene, parkove, Atrik-Boxi ima pravo rešenje za Vas. Naša firma je partner nemačkog sistema “Boxi” i posluje po načelima sistema koji se više od 25 godina uspešno primenjuje širom Evrope i sveta.
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Ciscenje septickih jama V & EP

Firma V & EP bavi se čišćenjem i odgušenjem kanalizacije, čišćenjem septičkih jama, separatora, rezervoara kao i snimanjem kanalizacije
Pročitaj više

Franca Jankea 5/15
Zvezdara, Beograd

Čišćenje septičkih jama V & EP

Firma V & EP bavi se čišćenjem i odgušenjem kanalizacije, čišćenjem septičkih jama, separatora, rezervoara kao i snimanjem kanalizacije
Pročitaj više

Franca Jankea 5/15
Zvezdara, Beograd

Čišćenje septičkih jama Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Ciscenje septickih jama je posao za profesionalce. Svake godine, kako se bliže kišni i vlažni periodi, septičke jame se brže pune, kod sugrađana koji otpadne vode odlažu na takav način. Domaćinstva do kojih još nije stigla kanalizaciona mreža otpadne vode uglavnom otpremaju u septičke jame standardnih zapremina koje iznose do pet kubnih metara.

Skladištenjem otpadnih voda sprečava se širenje neugodnih mirisa i zaraze. Konstrukcija septičke jame je jednostavna, to je zapravo betonirana, podzemna prostorija, podeljena u dve spojene komore. Veći deo čini dve trećine zapremine, manji zauzima jednu trećinu. 

Veličina septičke jame se može proračunati u odnosu na potrošnju vode u domaćinstvu. Daćemo vam primer: jedan član domaćinstva u proseku dnevno potroši oko 150 litara vode, pa bi to značilo da će jedan član za mesec dana napuniti 4, 5 kubnih metara. Kod gradnje kuće se poštuje pravilo da se kao najmanja zapremina projektuje 3 kubna metra za kuće do 5 prostorija i da se za svaku narednu prostoriju zapremina jame povećava za jedan kubni metar.

Čišćenje septičke jame – kako se radi?

Ovde se podrazumeva postupak koji sadrži nekoliko faza kao što su: 

- izvlačenje fekalija

- spiranje zidova septičke jame

- mašinsko produvavanje glavnog voda. 

Čišćenje septičkih jama – iskustva

Crpljenje ili čišćenje setpičkih jama obavlja se kamionom ili cisternom. Uz to, podrazumeva se i ekološki odvoz na deponiju. Pored pražnjenja septičke jame, vrši se čišćenje separatora i rezervoara. 

Kamioni i cisterne koji se koriste, najsavremeniji su, i raspolažu kapacitetom oko deset kubnih metara. Po pozivu, vodoinstalaterske službe koje pružaju ovu vrstu usluge, na teren će izaći veoma brzo, a ceo postupak će biti obavljen u skladu sa ekološkim standardima.

Veoma je važno septičke jame, spoljne wc-e, separatore ili rezervoare temeljno očistiti. Ukoliko ste u prilici, izaberite vodoinstalaterski servis koji ima dobre preporuke jer postoji dugi niz godina i uspešno radi, koji ima veliki broj kvalitetno odrađenih intervencija i isto toliko zadovoljnih mušterija.

Svakako je prednost odabrati servis koji vrši kompletne vodoinstalaterske usluge, od najsitnijih do najkrupnijih kvarova, kao i čišćenje septičkih jama. 

Čišćenje septičke jame – cena

Cene čišćenja septičkih jama, u proseku se kreću od 4750 dinara do 6100 dinara, po turi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane