Dodaj firmu

Uvođenje vode u kuću Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Uvodjenje vode u kucu Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Uvodjenje vode u kuću Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Uvođenje vode u kuću Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Uvodjenje vode u kuću Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Uvođenje vode u kuću Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Uvođenje vode u kuću Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Uvođenje vode u kuću Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Uvođenje vode u kuću Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Uvođenje vode u kuću Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Uvođenje vode u kuću Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Uvođenje vode u kuću Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Uvođenje vode u kuću Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Uvođenje vode u kuću H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Uvođenje vode u kuću Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Uvođenje vode u kuću Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Uvođenje vode u kuću Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Uvođenje vode u kuću Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert uvodjenje vode u kucu

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

A tim Nikola uvodjenje vode u kucu

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Uvodjenje vode u kucu je neophodno za svako funkcionalno domacinstvo. Svako želi svoj krov nad glavom. Naravno, da bi se sve to odradilo kako valja, naročito ako sami zidate kuću, računajte da će vas „glava mnogo puta zaboleti“. Zbog toga su tu firme koje se profesionalno bave poslovima koji će umnogome olakšati celu priču, kao što je uvođenje vode u kuću. 

Preduzeća koja se profesionalno bave uvođenjem vodovodnih i kanalizacionih instalacija u vašu kuću, istovremeno vrše i rekonstrukciju postojećih vodovodnih i kanalizacionih sistema. Postavljanje celokupne instalacije biće izvedeno u vašem budućem kupatilu, kuhinji, dvorištu... 

Uvođenje vode u kuću – iskustva

Složićete se sa nama, da je svakome ko zida kuću, potreban “ortak“ za posao, jer niko ne može sam da obavi tako zahtevan poduhvat. Odaberite profesionalnu firmu koja će biti vaš partner, i kao takva spremna da za vas izvede visokoprofesionalne, najzahtevnije i najkompleksnije radove, a pri tom nastojeći da uštedi vaše vreme i vaš novac.

Uvođenje vode u kuću – kako se radi?

Za dovod tekuće vode koriste se pocinkovane ili plastične cevi za vodu, koje su određenog prečnika, dok se za odvod otpadnih voda koriste uglavnom plastične cevi. Izbor sanitarija i njihov položaj u vašem kupatilu i kuhinji, uslovljeni su dimenzijama tih prostora. Pri izboru opreme za kupatilo, od najveće je važnosti vođenje računa o kvalitetnom rasporedu opreme u prostoru. Sve je to iz razloga, da prostor koji imate – maksimalno funkcionalno iskoristite. Za domaćice, veoma je važno da pravilno raspoređene sanitarije omogućavaju jednostavno i lako održavanje, bez poteškoća, što je svim članovima porodice bitno. Na taj način se stvara dugoročno zadovoljstvo korišćenja vašeg kupatila i kuhinje.

Vodovodna i kanalizaciona instalacija u kuhinji

Izrada i postavljanje ovih instalacija veoma je zahtevna. Kuhinjska instalacija se uglavnom izvodi za buduću sudoperu, kuhinjski bojler, mašinu za pranje sudova i eventualno za frižider koji u sebi ima ugrađen ledomat.

Vodovodna i kanalizaciona instalacija u kupatilu

Sanitarni elementi kupatila koji dovode čistu, a odvode otpadnu vodu su bojler, tuš kabina, kada, wc šolja, vodokotlić ili patent ispirač, bide, lavabo, mašina za pranje veša. U nekim objektima još uvek se ugrađuju čučavci (podni klozeti), a negde se postavljaju pisoari. 

Postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije, vrši se u zavisnosti od toga koje sanitarne uređaje planirate u svom domu, i od njihovog rasporeda. Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih cevi i ventila, radi se odmah nakon završetka zidarskih radova, odnosno, neposredno pre postavljanja ravnajućeg sloja, dok se sifoni, slavine i ostali sanitarni uređaji postavljaju nakon postavljanja pločica.

Vodovodna i kanalizaciona instalacija u dvorištu

Skoro svaka kuća ima dvorište, a verovatno želite da imate i česmu u njemu, kao i priključke za zalivanje travnjaka, na primer. Zbog toga je potrebno uraditi vodovodnu i kanalizacionu mrežu, jer možda ćete poželeti i bazene, fontanu, veštačke potoke i tome slično.

Kada profesionalni servis odradi ove usluge za vas, vama jedino što preostaje jeste da uživate u svom novom domu.

Uvođenje vode u kuću – cena

Troškovi uvođenja vode u kuću kreću se u rasponu od 50 do 500 evra, po kvadratnom metru. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane