Dodaj firmu

Ugradnja wc šolje Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Ugradnja wc solje Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Ugradnja wc šolje Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Ugradnja wc šolje Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Ugradnja wc šolje Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Ugradnja wc šolje Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Ugradnja wc šolje Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Ugradnja wc šolje Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Ugradnja wc šolje Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Ugradnja wc šolje Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Ugradnja wc šolje Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Ugradnja wc šolje Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Ugradnja wc šolje Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Ugradnja wc šolje H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Ugradnja wc šolje Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Ugradnja wc šolje Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Ugradnja wc šolje Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Ugradnja wc šolje Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert ugradnja wc solje

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor ugradnja wc solje

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Ugradnja wc solje je posao za strucna lica. Njeno veličanstvo WC šolja. Možda ne obavlja neki prefinjen posao u vašem domaćinstvu, ali bez nje se normalan život nijedne porodice ne može zamisliti. Kada stara wc šolja polako ode u zasluženu „penziju“, vreme je da se nabavi i ugradi nova wc šolja – „naslednica“. Ako nastavite da čitate ovaj tekst, naići ćete na mnogo zanimljivih informacija vezanih za ovaj važan detalj enterijera vašeg kupatila.

  

Montaža wc šolje

Završni radovi u kupatilu obuhvataju montažu sanitarija. Od materijala zastupljenih u izradi sanitarne opreme, pored drveta i metala, među najrasprostranjenijim je svakako – keramika. Profesionalni vodoinstalaterski servis koga budete odabrali da ovu uslugu obavi za vas, svakako će voditi računa o pažljivoj ugradnji, jer se mogu dogoditi oštećenja koja dalje vode nepotrebnim dodatnim troškovima. To se dešava u situacijama kada hoćemo da budemo „sami svoj mastor“, a majstori nismo. 

Samostalna wc šolja se može priključiti na svaki element ispiranja kao što su niski, visokomontažni ili ugradni vodokotlići. Moderna wc šolja poseduje sasvim drugačije oblike, što zavisi od proizvođaća i upravo zbog te razlike u oblicima moraju se uklopiti određeni načini ispiranja od centrifugalnih do onih u kojima je potrebna voda za ceo obim šolje. Klasični modeli šolja se oslanjaju na pod, dok moderne varijante su konzolni modeli zakačeni na ugradne vodokotliće. Takve wc šolje imaju visokokvalitetne načine ispiranja, iz razloga što su im vodokotlići velikih zapremina.

Ugradnja wc šolje – iskustva

Postavljanje wc šolje zavisi prvenstveno od mesta odvoda. Vrlo je važno da se posavetujete sa stručnim licem, kod odabira wc šolje da li je bolje izabrati dublju ili plitku wc šolju i slično. Stojeća wc šolja se postavlja nakon polaganja pločica. Mesto na kome će se postaviti wc šolja mora biti idealno ravno. Šolju bi trebalo pravilno namestiti da bude postavljena pravougaono u odnosu na zid. Pre konačnog pričvršćivanja šolje, vaš vodoinstalater će naneti sanitarni kit s donje strane, čime se ravna svaka eventualna nepravilnost površine.  

    

Kod visećih modela wc šolja, postupak ugradnje je veoma sličan. Najvažnija je podloga, odnosno, idealno ravan zid. Ukoliko zid nije savršeno ravan, neophodno je ravnanje i najmanjih nepravilnosti. 

Interesantno je da su ljudi često jako fanatični pri opremanju svog novog kupatila, da pristupaju odabiru elemenata, konkretno u ovom slučaju, wc šolje, maltene, kao pri izboru automobila. To je zbog toga što je ponuda ogromna, međutim, potraga za vašom novom wc šoljom ne bi trebalo da bude duga i stresna. Ono što je najvažnije jeste da model birate prema već postojećem odvodu. Nakon toga birate način ispiranja. Na kraju da zaključimo da pravilna montaža za koju ćete angažovati iskusnog majstora, podrazumeva ostavljanje određenog prostora oko wc šolje, kako bi čišćenje i održavanje bilo jednostavno i lako.

Ugradnja wc šolje – cena

Cene se kreću u rasponu od 3000 do 4000 dinara za ovu uslugu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane