Dežurni instalter Odgušenje kanalizacionih cevi

5.0 | 4 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dežurni instalter Odgušenje kanalizacionih cevi
Mobilni: 063/

O nama

DEŽURNI INSTALTER ODGUŠENJE KANALIZACIONIH CEVI

„Dežurni instalater“ svaki Vaš poziv shvata ozbiljno. Bez obzira da li se radi o manjem kvaru, fizičkim licima, ili pravnim licima. U našem servisu praktikujemo da nakon svakog Vašeg poziva, najpre izlazimo na teren i pravimo detaljnu dijagnostiku kvara, tehniku, i mašine koje će se upotrebiti u samom procesu rada.

Najbrži put do otklanjanja kvara je kada se pristupi snimanju cevi mikro kamerama, kako bi se ustanovilo mesto kvara. Snimanje mikro kamerama je značajno unapredilo vodoinstalaterski posao, jer se do rešenja i popravke dolazi za mnogo manje vremena nego pre 10 godina.

Odgušenje kanalizacionih cevi nekada se radilo uz pomoć sajli, čak i za velike sisteme i postrojenja, danas se to smatra zastarelom tehnikom, koju vodoinstalateri koriste, samo ukoliko je u pitanju manji kvar, koji ne zahteva upotrebu specijalnih mašina.

Nakon izlaska na teren naši vodoinstalateri će Vam dati preciznije informacije o tome da li će se raditi mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije.

U zavisnosti od načina odgušenja kanalizacije, zavisiiće i cena. Preciznu cenu daće Vam naši vodoinstalateri iz servisa „Dežurni instalater“.

Cena mašinskog odgušivanja je veća jer zahteva korišćenje specijalnih mašina koje rade na struju i pod velikim pritiskom. Mašinsko odgušenje je dugoročno rešenje. Nakon naše intervencije, možete biti sigurni da je odgušenje kanalizacije urađeno temeljno i kvalitetno, i da je cena koju platite kod nas dugoročno ulaganje koje će Vam se isplatiti.

Osim odgušenja kanalizacije servis „Dežurni instalater“ nudi i sve ostale vodoinstalaterske usluge, kao što su adaptacija kupatilskih elemenata, otpušavanje kade, lavaboa, slivnika, saniranje pukotina na cevima, zamenu bojlera, zamenu dotrajalih ventila i druge.

Zato nas pozovite jer Vam je naš servis na raspolaganju 24 sata, 365 dana u godini.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Aqua speed vodoinstalater, Beranska 18d, Voždovac, Beograd
  Vodoinstalaterski servis Brza Voda, Vojvode Stepe 323, Voždovac, Beograd
  Vodoinstalater Rade, Kuršumlijska 5, Beograd, Savski venac, Beograd
  AQUA PRO hitne intervencije, Koste Glavinića 19, Savski venac, Beograd
  Vodoinstalateri Beograd TIM, Džordža Vašingtona 30, Stari grad, Beograd
  Hidra Vodoinstalater odgušenja hitne intervencije, Kančićeva 26, Zvezdara, Beograd
  Vkb profi vodoinstalaterske intervencije, Zvezdara, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane