Dodaj firmu

Montaža tuš kabine Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Montaza tus kabine Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Montaža tuš kabine Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Montaža tuš kabine Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Montaža tuš kabine Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Montaža tuš kabine Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Montaža tuš kabine Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Montaža tuš kabine Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Montaža tuš kabine Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Montaža tuš kabine Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Montaža tuš kabine Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Montaža tuš kabine Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Montaža tuš kabine Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Montaža tuš kabine H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Montaža tuš kabine Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Montaža tuš kabine Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Montaža tuš kabine Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Montaža tuš kabine Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert montaza tus kabine

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor montaža tuš kabine

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Montaza tus kabina je posao za strucno lice. Ugradnjom tuš kabine, vi ćete u potpunosti obogatiti i upotpuniti kupatilski prostor. Najvažnije je da znate kakva tuš kabina vam je potrebna, a zatim obratiti pažnju na izgled i cenu. 

                      

Ugradnja tuš kabine

Svaka tuš kabina se sastoji iz dva fiksna stakla i dva pokretna stakla, koja su zapravo, vrata tuš kabine u okviru krutog aluminijumskog rama uključujući i čvrste mesingane šarke. Razna testiranja su pokazala da su šanse da dođe do oštećenja stakla minimalne. Pored toga što staklo tuš kabine treba da bude deblje, bitno je da bude i propisno kaljeno.

Kod montaže tuš kabine najbitnije je da je zid pod uglom od 90 stepeni. Ukoliko to nije slučaj, može doći do većih problema ili oštećenja prilikom ugradnje. Okviri većine tuš kabina i paravana su proizvedeni od aluminijuma, koji osigurava odličnu strukturnu podršku, stabilnost i završnu obradu. Plastični okviri, međutim, nisu čvrsti ni dugotrajni.

Vaš majstor će namestiti staklene delove da budu postavljeni stabilno i vertikalno prema zidu. Neprecizno pričvršćivanje kao i neodgovarajući vertikalni nivo, mogu lako izazvati oštećenja. 

Ukoliko biste se sami upustili u „avanturu“ montaže tuš kabine, ne samo što biste mogli oštetiti tuš kabinu koju ste skupo platili, već biste i sami mogli da se povredite. Zato sve prepustite profesionalcima, a vi samo kasnije uživajte u svom novom izgledu kupatila. 

Montaža tuš kabine - kako se radi?

Vaš majstor će najpre postaviti fiksno staklo, odnosno pronaći će odgovarajuće rupe na staklu, za fiksiranje za aluminijumski profil. Zatim sledi postavljanje staklenih vrata i šrafova u postojeće rupe. Majstor će postaviti točkiće na aluminijumski okvir i fiksirati za tuš kabinu, zatim će staviti poklopce šrafova, a potom dihtung silikonsku traku. Ova traka se postavlja i na pokretno i na fiksno staklo.

Sledi postavljanje ručica na pokretnom staklu, i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane. Majstor će voditi računa o tome da visina ručica i sa jedne i sa druge strane - bude ista.

Na kraju, još je bitno istaći da prilikom postavljanja tuš kabine, trebalo bi voditi računa o visini, kako same tuš kabine, tako i zidova vašeg kupatila. 

Kada se završi montaža, na tuš kabini nema nikakvog posebnog podešavanja. Majstor će tokom instalacije podesiti sve šta je potrebno, a vama ostaje samo da - uživate!

Montaža tuš kabina - cena

Cene ugradnje tuš kabine, kreću se u proseku od 5000 do 8500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane