Dodaj firmu

Ugradnja kade Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Ugradnja kade Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Ugradnja kade Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Ugradnja kade Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Ugradnja kade Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Ugradnja kade Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Ugradnja kade Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Ugradnja kade Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Ugradnja kade Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Ugradnja kade Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Ugradnja kade H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Ugradnja kade Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Ugradnja kade Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Ugradnja kade Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Ugradnja kade Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

N-Mont Vodoinstalater - Ugradnja kade

Vodoinstalaterske usluge, montaža sanitarija, adaptacije, odgušenja, zamena i postavka instalacija u Beogradu.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Ugradnja kade Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterska radnja "Vodočep" nalazi se ulici kapetana Milosa Žunjića 35b u Beogradu. Bogato radno iskustvo i porodična tradicija omogućava nam da opravdamo poverenje koje ste nam pružali proteklih godina. Profesionalni vodoinstalaterski servis koji radi apsolutno sve vodoinstalaterske usluge, od sitnih popravki i odgušenja, do vodovodnih instalacija, soljnih priključaka, mašinskog odgušenja.
Pročitaj više

Kapetana Miloša Žunića 35b, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

A tim Nikola ugradnja kade

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Ugradnja kade Radovanović

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki izbor usluga, dostupnost svakog dana 00-24h, pristupačne cene i vrhunska usluga su dovoljni razlozi da nas pozovete kada god smo Vam potrebni
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Ugradnja kade Pedja Mag

Otpušavanje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, odgušenje i crpljenje vode sa poplavljenih područja u Beogradu i celoj zemlji.
Pročitaj više

Jovana Popovića 1
Voždovac, Beograd

Ugradnja kade je posao za strucno lice. Često smo, svi mi, prilikom izbora elemenata za naše novo kupatilo, toliko fanatični, kao da biramo delove, ni manje, ni više, nego za Space Shuttle. To je svakako dobro, jer će naše kupatilo, nakon ugradnje tih elemenata, koju ćemo prepustiti profesionalcima, zaista pružati vrhunsku udobnost, komfor i uživanje. A gde je bolje opuštanje, posle napornog, stresnog radnog dana, nego u kadi prepunoj mirišljave, tople kupke, i još ako je u dvoje, šta kažete na tu ideju?

           

Montaža kade za kupatila

Veoma je važno da se funkcionalnost i estetika uklope. Nakon postavljanja pločica, na red dolazi postavljanje sanitarija. Kod montiranja sanitarija, veoma je važan redosled, iz razloga što se prvopostavljaju sigurnosni ventili pa zatim sanitarije.

Kada biramo kadu za svoje novo kupatilo, imamo izbor između porcelanskih, akrilnih ili limenih, tj. emajliranih. Emajlirane kade su se dugo vremena koristile, ali za njih možemo reći da polako odlaze u istoriju, jer ih zamenjuju kade koje poseduju daleko bolji kvalitet. Ipak, ovakve kade i dalje su u upotrebi i postoje kupci koji baš njih žele i za svoje novo kupatilo.

Keramičke kade su otpornije i kvalitetnije, međutim, dosta su komplikovane za postavljanje, iz razloga što su teške i otvor kade mora da se poklopi sa odvodom, jer u protivnom mora da se zida mesto na kome će se kada postaviti kako bi se namestio sifon.

Kade koje su najkvalitetnije, i iz toga razloga se najviše koriste jesu akrilne kade. Njihove prednosti su brojne. Za održavanje su izuzetno lake, što je svakoj domaćici veoma važno. Akrilne kade se ne mogu lako oštetiti. 

Spomenućemo i hidromasažne kade, poput Jacuzzi, ukoliko želite više od kupatila, odnosno da bude šik i fensi.

Ugradnja kade – iskustva

Kod ugradnje kade postoje dve mogućnosti, a to su montaža na nogarima ili ugradnja nosačem od tvrde pene. Nosač od tvrde pene održava toplotu vode u kadi, te je istovremeno podloga za nove pločice. 

Na kraju, kada ste sve podesili po vašoj meri, ostaje samo da upalite mirišljave sveće, uronite u toplu kupku, pustite laganu muziku i prepustite se kompletnom uživanju!

Ugradnja kade – cena:

Cene se kreću u rasponu od 2000 dinara za montažu tuš kade, preko 3000 do 4000 dinara za ugradnju kade.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane