Ovi vodoinstalateri izvode ZAMENU SIGURNOSNOG VENTILA NA BOJLERU

Izaberite neku od vodoinstalaterskih firmi koje rade ZAMENU SIGURNOSNOG VENTILA NA BOJLERU

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Servisni instalater Beograd rešava sve Vaše hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama, kao i sa odgušenjima jer ima iskusne i profesionalne majstore.
Pročitaj više

Vodoinstalater Žubor


Zemun, Beograd

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više

Vodovodni servis Izvor


Savski venac, Beograd

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Masinsko odgušenje kanalizacije Siguran tok

Zvezdara
Zvezdara, Beograd

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na uslugu ZAMENE SIGURNOSNOG VENTILA NA BOJLERU

Vodoinstalater Žuća

Palilula, Beograd
Palilula, Beograd

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.

Vodenica Vodoinstalaterski servis


Vračar, Beograd

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Plumber Vodoinstalaterski servis za odgušenja


Surčin, Beograd

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.

H2O servis Dežurno otpušavanje kanalizacije


Obrenovac, Beograd

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.

Gradski instalter Mašinsko otpušavanje kanalizacije


Barajevo, Beograd

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.

Dežurni instalter Odgušenje kanalizacionih cevi


Voždovac, Beograd

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.

Boom Odgušenje kanalizacije


Čukarica, Beograd

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.

Dača Otpušavanje kanalizacije


Borča, Beograd

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.

Vaš komšija Vodoinstalater

Bulevar kralja Aleksandra 293, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater Vaš Komšija pruža sve vodoinstalaterske usluge na području Beograda. Usluge vodoinstalatera podrazumevaju zamene sanitarija, sve vrste popravki i odgušenja kanalizacije u svim objektima.

Vodoinstalater Stanković

Kapetana Miloša Žunića 25v, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater Stefan Stanković pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Zvezdare, ali i celog grada. Dostupan je 24 sata za hitne situacije.

Ivke vodoinstalater

Vodovodska ll deo 18
Čukarica, Beograd

Nudimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na jednom, majstori sa višegodišnjim iskustvom

Aqua pro plus vodoinstalaterske usluge


Palilula, Beograd

Aqua Pro Plus je kompletan vodoinstalaterski servis koji vam je dostupan na tertoriji Beograda i okoline. Hitne intervencije, mašinsko odgušenje, zamena cevi, dijagnostika kvara samo su deo njihove ponude.

Haus Majstor Bane

Karaburma
Palilula, Beograd

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo

Zlaja 2015 vodoinstalater

Branka Momirova 133, Krnjača
Borča, Beograd

Zlaja 2015 vodoinstalater pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu i okolini.

Vkb profi vodoinstalaterske intervencije

Zvezdara, Beograd
Zvezdara, Beograd

Vkb Profi pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na efikasan i profesionalan način.Ukoliko Vam je potrebno odgušenje kanalizacionih cevi ili čišćenje sanitarnih uložaka, montaža sanitarija ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga pozovite.

Hidra Vodoinstalater odgušenja hitne intervencije

Kančićeva 26
Zvezdara, Beograd

Vodoinstalater “Hidra” već 20 godina uspešno posluje na teritoriji celog Beograda. Uspešno rešava sve hitne slučajeve,mašinsko odgušenje kanaliacije,zamena i ugradnja kupatilskog programa, kao i odgušenje svih cevi u kupatilu.

Radovanović vodoinstalaterski servis

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki izbor usluga, dostupnost svakog dana 00-24h, pristupačne cene i vrhunska usluga su dovoljni razlozi da nas pozovete kada god smo Vam potrebni

Dishome tim građevinska firma

Smederevski put 29e
Zvezdara, Beograd

Dishome tim je firma za kompletno renoviranje stanova, objekata i lokala. Izdvaja se po kvalitetu i velikim asortimanom usluga koje pokrivaju sve faze adaptacije.

Da li ste znali, da bojler može da bude kao bomba koju imate u kući? Zato je zamena sigurnosnog ventila na bojleru nesto sto bi trebalo blagovremeno uraditi. Postoje razna iskustva ljudi gde je bojler izazvao veliku štetu, u smislu poplave i drugih neprijatnih situacija. Srećom. postoje načini da se sve to predupredi, a jedan od njih je i provera i zamena sigurnosnog ventila.

Kako zameniti sigurnosni ventil na boleru?

Dakle, šta je to sigurnosni ventil i čemu on tačno služi? Reč je o jednoj bezbednosnoj meri i taj ventil mora da bude ispravan. U slučaju da sigurnosni ventil nije u redu, tada preti opasnost od eksplozije kazana bojlera, tokom pregrevanja vode. Na ovaj način se povećava pritisak u samom kazanu bojlera, koji nije regulisan ako sigurnosni ventil nije ispravan i ne radi kako treba.

Zamena sigurnosnog ventila za bojler

Postavlja se pitanje, kako da znamo da li je sigurnosni ventil ispravan i da li je neophodno da zovemo majstore? Način da se to proveri jeste da dodirnete svojim prstima cev na kojoj se nalazi namontiran sigurnosni ventil. Dakle, ako je ta cev vruća, vrela ili topla, to je siguran pokazatelj da sigurnosni ventil ne radi svoj posao kao što bi trebalo.

Menjanje sigurnosnog ventila na bojleru

Tada je vaša najbolja odluka da pozovete majstore koji će da odrade promenu tog ventila, da bi bojler ponovo sigurno i ispravno radio. Postoji još načina da se utvrdi da ventil nije u redu, a to je kada, na primer, iz slavine curi topla voda a vi ste pustili hladnu. Međutim, ova situacija se ipak retko dešava.

Popravka sigurnosnog ventila na bojleru

Moguće je proveriti funkcionalnost sigurnosnog ventila i to se radi tako što se samo malo odvrne kapa ventila, ili se povuče ručica. U toj situaciji, ako voda počne da kaplje ili curi na pipi ventila, to bi značilo da je on ispravan i u redu. Ako ste sami radili ovu proveru, trebalo bi sve da vratite kako je prvobitno bilo podešeno.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru iskustva

Međutim, ako radite ovu proveru, a voda niti curi niti kaplje, onda je to siguran znak da sa vašim sigurnosnim ventilom na bojleru nešto nije u redu, te da mu je potrebna zamena. Majstori će vas posavetovati da je najbolje da vršite promenu ovog ventila na svakih pet godina, kako biste u svakom trenutku spavali mirno.

Takođe, preporuka je da ne radite sami zamenu ventila, jer vi to nikada ne možete da uradite po svim pravilima struke, kao što će to da odrade profesionalci, koji imaju mnogo godina iskustva, i za koje je promena sigurnosnog ventila samo jedna obična rutinska intervencija.

Zamena sigurnosnog ventila cena

Cena zamene sigurnosnog ventila je oko 2500-3000 dinara u proseku, ali je naš predlog da se tačno raspitate kod majstora koji će obaviti ovu intervenciju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.