Dodaj firmu

Otkup havarisanih Zastava vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu proc...
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Zastava vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2. 000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Zastava vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 13...
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Zastava vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup polovnih automobila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5. 000 evra. Klijentima nudimo i usl...
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 069 1111 750

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Otkup Zastava vozila dobar je nacin da se resite starog i havarisanog Zastava vozila.

Na tržištu, sve zavisi od ponude i potražnje. Tako je i na tržištu automobila, što je veća ponuda a potražnja slabija – cena je niža. I obratno – što je veća potražnja, a ponuda manja – cena je viša.

Međutim, Zastava vozila su uvek bila popularna, pa ako imate jednog takvog polovnog ljubimca, koga želite da zamenite boljom i moćnijom mašinom, zaista ne postoji razlog zbog koga ga ne biste dali u otkup.

Otkup Zastava automobila

Možda vas brine komplikovana procedura? Odmah da vas razuverimo – jednostavno je, da prostije ne može biti. To bi značilo, da vi ništa ne morate da učinite, jedino ste u obavezi da okrenete broj telefona agencije ili pošaljete mejl, te izrazite svoju želju da limenog ljubimca date u otkup.

Sve što sledi, pada na teret odabrane agencije. A to je dosta toga. Krenimo redom. Prvo je bitna procena Zastava auta. I jedna napomena – svaka procena je besplatna. Dakle, ništa vas ne košta da čujete koliko vaš polovan auto vredi.

Izlazak na teren takođe se ne naplaćuje. Stručni tim će doći do vas, bez obzira gde se nalazite. To ne mora nužno biti Beograd, već i bilo koji drugi grad ili mesto u Srbiji. To je sve moguće zahvaljujući činjenici da agencije koje se bave otkupom automobila imaju razgranatu mrežu svojih saradnika.

Vreme dolaska se podešava kako vama odgovara. Ako nemate oko pola sata radnim danima, agenti će kod vas doći tokom vikenda. 

Otkup polovnih Zastava vozila

Kada je reč o vremenu dolaska i upućivanju poziva, možda je pravo vreme da vas informišemo o opciji takozvanog hitnog otkupa. Naime, dešava se često u životu, da je ljudima, iz bilo kog razloga, novac neophodan, maltene momentalno. 

Telefonski poziv agenciji za otkup vozila možete da uputite tokom svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Odmah će se reagovati, tako da keš u svojim rukama možete da imate veoma brzo, za svega nekoliko sati, a često bude dovoljno i 60 minuta. 

Otkup Zastava 10

Tehnički deo posla, koji sledi nakon što se dogovorite sa agentima oko konačne cene, podrazumeva sastavljanje, potpisivanje i overu ugovora u najbližoj opštini ili sudu. O svoj toj “dosadnoj papirologiji“ brine agencija koju ste angažovali, kao i o troškovima prenosa vlasništva vozila.

Na isplatu novca nećete morati da čekate, jer su firme koje se bave otkupom sposobne da vam keš isplate odmah ili izvrše uplatu na račun, ukoliko tako više želite. „Zašto dajete u otkup skoro novu Zastavu 10?“, pitanje je koje vam niko neće postaviti, jer se to tiče samo vas.

Ipak, zaposleni u agencijama znaju da ljudi novac od otkupa najčešće koriste da bi proširili svoj vozni park, dakle za kupovinu novog limenog ljubimca.

Otkup Zastava vozila – cena:

Bilo bi veoma nezahvalno da navedemo čak i orijentacione cene, pošto one isključivo zavise od karakteristika polovnog vozila – koji je tačno model u pitanju, koja je godina proizvodnje, koliko kilometara je auto prešao i slično.

U tom smislu, pošto je procena besplatna, slobodno pozovite stručne timove radi dobijanja tačnih informacija.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane