Dodaj firmu

Otkup havarisanih Honda vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Honda vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Honda vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Honda vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

Smart pro otkup Honda vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Honda vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Honda vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Koliko god da je moćan vaš automobil, u nekom trenutku dolazi vreme da ga zamenite novim. Stara Honda ne mora da završi kao staro gvožđe, već može biti lepo unovčena, a novac dalje upotrebljen u dodatno opremanje tek pristiglog ljubimca.

Otkup Honda automobila

Zamislite sebe, kako šetate gradom, i lepite na bandere oglase tipa – „Prodajem Hondu, godina proizvodnje...“ Ili, date novac za oglas u nekim novinama, pa sedite skrštenih ruku i čekate ne bi li vas neko pozvao... Maštoviti prodavci automobila često dolaze na ideju da zalepe papir na staklo auta, na kome piše da žele da prodaju svog četvorotočkaša, nadajući se da će potencijalni kupac to primetiti...

Otkup polovnih Honda vozila

Ne mislite li, da su iznad pobrojani primeri, pomalo patetični, odnosno, da će vam uzeti dragoceno vreme, trud, pa i novac, a da neće dati očekivane rezultate? Upravo iz tih razloga, postoje agencije koje se profesionalno bave otkupom polovnih automobila. 

Kod njih nema čekanja, oklevanja, predomišljanja... A što je svima najvažnije, novac dobijate odmah, na ruke, ili uplatom na račun, ako tako više volite.

Kako sve to rešiti? Veoma jednostavno. Ispod našeg teksta, pronaći ćete firme koje se bave otkupom, kontaktirajte ih, putem telefona ili e-maila.

Verovali ili ne, od poziva ili slanja pošte, do realizacije kompletnog posla i novca u vašim rukama, ne mora proći više od sat vremena. U to su se uverili mnogi vlasnici automobila, a agencije se mogu pohvaliti, da u dugom nizu godina koliko posluju, iza sebe nemaju nezadovoljne klijente.

Otkup Honda Accord

Razlog tome je što agenti odabranih firmi, imaju dosta iskustva, pa mogu da ponude realnu cenu za vašeg ljubimca. Na taj način sve strane u poslu budu sasvim zadovoljne. Da bi se postigla realna ponuda, biće neophodno da lepo opišete stanje u kome se vaša Honda Accord nalazi, a to ćete učiniti pošto će vam biti postavljena određena pitanja.

Važno je koje godine je automobil proizveden, koliko kilometara je prešao, u kakvom stanju je motor i limarija, da li postoje neka značajna oštećenja...

Ako sa odabranom agencijom komunicirate putem e-maila, možete da pošaljete do pet slika, što značajno olakšava procenu auta. To ćete uraditi na taj način što ćete kliknuti na poseban upitnik, koji je potrebno popuniti.

Nakon što pošaljete e-mail, veoma brzo će vam biti odgovoreno, a ako prihvatite ponuđenu cenu, pristupa se finalizaciji posla.

Otkup Honda CRV

Kao što se da primetiti, put je veoma kratak, od upita do isplate. Pre same isplate, neophodno je potpisati ugovor i isti overiti u najbližem sudu ili opštini. Oko same papirologije ne morate da brinete, jer je to posao stručnog tima odabrane firme koja vrši otkup. 

Na vama je samo da prebrojite novac. Šalu na stranu, sama isplata se obavlja odmah, pa čak nije prepreka ni ako živite u nekom gradu u unutrašnjosti. Agencije imaju raširenu mrežu svojih saradnika, tako da se posao završava jednako brzo kao da je vaše sedište u Beogradu.

Otkup Honda vozila – cena:

Kao što vidimo iz cele naše priče o otkupu Honda automobila, cenu je moguće dobiti samo ako kontaktirate agencije koje se bave otkupom. Pošto im pružite potrebne informacije (starost auta, broj pređenih kilometara, stanje motora i limarije, eventualna oštećenja i slično), moći ćete da saznate na koliko novca možete računati.

*Za preciznije informacije, na usluzi vam stoje firme koje vrše otkup polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane