Dodaj firmu

Otkup havarisanih Citroen vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Citroen vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Citroen vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Citroen vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Citroen vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Citroen vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Citroen vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Agencije koje se bave poslom otkupa polovnih vozila postoje zbog toga da vam maksimalno olakšaju proceduru koja vodi od starog auta do novca. A ko to ne bi želeo, naročito ako ima u planu nabavku novog četvorotočkaša?

Otkup Citroenovih vozila

Nekada, bili su potrebne nedelje pa čak i meseci da biste obavili prodaju svog auta. Danas je sve sasvim pojednostavljeno i dovoljno je da okrenete broj telefona firmi za otkup ili da im pošaljete jedan e-mail.

Otkup Citroena

U telefonskom razgovoru, objasnićete najvažnije detalje vezane za svoje vozilo, kao što su model, godina proizvodnje, kao i kompletno stanje u kome se vaš Citroen nalazi.

Otkup polovnih Citroenovih vozila

Bitno je i u kakvom stanju je limarija, to jest farba, da li postoje neka oštećenja, i naravno, da li motor radi dobro. Drugim rečima kazano, od telefonskog poziva i javljanja agenta, do novca u vašim rukama, veoma je kratak put.

Otkup Citroena C1

Nakon završenog razgovora, iskusan agent će moći da da okvirnu ponudu, to jest cenu za vašeg polovnog ljubimca. Ukoliko se sa istom složite, tim će izaći na teren. 

Otkup Citroena C2

U drugoj varijanti, recimo da nemate vremena da zovete agenciju telefonom, već vam je jednostavnije da napišete e-mail. U tom slučaju, možete da dostavite oko pet slika vašeg Citroena C2, kao i da priložite kratak opis o stanju u kome se vozilo nalazi.

Otkup Citroena C3

I u ovom slučaju, na osnovu podataka koje ste izneli, formiraće se ponuda za otkup, pa ako se sa istom složite, agenti će doći do vas. To će biti u vreme koje vi želite, a dolazak je moguć u bilo kom gradu u Srbiji.

Otkup Citroena C4

Možda će vas iznenaditi, ali i ako se nalazite u Kraljevu, na primer, agenti do vas mogu stići za oko sat vremena. Razlog tome je što firme koje se bave otkupom polovnih vozila imaju razgranatu mrežu saradnika širom Srbije.

Otkup Citroena C4 Grand Picasso

Dakle, razdaljina nije nikakva prepreka da posao bude sklopljen, na obostrano zadovoljstvo. Pošto stručna lica još jednom pogledaju vašeg Citroena, daće vam konačnu realnu cenu za otkup.

Otkup Citroena C4 Picasso

Kada se postigne dogovor oko otkupne cene, cela dalja procedura je veoma jednostavna. Potrebno je otići u najbližu opštinu ili sud, da bi se potpisao ugovor.

Otkup Citroena C5

Saradnjom sa firmama čija je delatnost otkup polovnih vozila, vi omogućujete sebi da na jednostavan, lak i legalan način prodate svog četvorotočkaša. Svu brigu oko papirologije, takođe snose stručna lica odabrane agencije.

Otkup Citroena Cactus

Kao što se vidi iz našeg teksta do sada, da biste ceo postupak završili, dovoljno je samo se obratiti agencijama za otkup polovnih vozila, koje poseduju dugogodišnje iskustvo. 

Otkup Citroena DS4

Na ovaj način, davanjem Citroena u otkup, vi ste sebi pribavili višestruku korist – najpre, zaradili ste, pa možete da uložite dodatan novac u kupovinu novog ljubimca, ali ste i oslobodili prostor u vašoj garaži ili dvorištu.

Otkup Citroena Jumper

Informacija koja je svakako od koristi jeste da čak ni odvoženje starog vozila ne morate dodatno da platite. Podrazumeva se takođe, da je procena vrednosti vašeg vozila besplatna, pa čak i ako do same realizacije posla ne dođe, iz nekog razloga.

Otkup Citroena Jumpy

Pre mnogo godina, ljudi su lepili oglase na svoje vozilo koje žele da prodaju. Oni još maštovitiji, kačili su oglase po banderama. Ili, davali novac za male oglase u novinama. Danas, sve to vam nije potrebno, a procedura je višestruko brža i lakša.

Otkup Citroena Xsara

U ovoj priči, svi su na dobitku. Ukoliko biste ostavili svoj stari auto da stoji u dvorištu ili da zauzima prostor u garaži, time biste zapravo, izgubili. U tom slučaju, posle više godina, vaš ljubimac bi mogao biti samo za staro gvožđe, ali kao što se vidi iz našeg teksta, ovu situaciju možete rešiti u svoju korist.

Otkup Citroen vozila – cena:

Svako polovno vozilo ima drugačije karakteristike, to jest, prešlo je različit broj kilometara, limarija može biti očuvana ili oštećena, motor u odličnom ili lošem stanju i slično. Da biste dobili okvirnu ponudu, najbolje je pozvati firme koje vrše otkup, radi besplatne procene. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane