Dodaj firmu

Otkup havarisanih Volkswagen vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Volkswagen vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Volkswagen vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Volkswagen vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Volkswagen vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Volkswagen vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Volkswagen vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Zamislimo situaciju, da vam je ovoga trenutka potreban keš? Ali, ne znate kako da ga stvorite. Sa druge strane, u dvorištu vam „čuči“ polovan Volkswagen. 

Šta mislite o ideji hitnog otkupa vozila, gde novac u vašim rukama može biti za oko sat vremena?

Otkup Volkswagen automobila

Ako vam se dopada predlog, nastavite da nas čitate. Naime, hitan otkup znači da telefonski poziv možete da uputite 24 časa dnevno, tokom 7 dana u nedelji. Agenti će vam odmah ponuditi okvirnu cenu, nakon koje će izaći na teren.

Otkup polovnih Volkswagen vozila

Možda je vaš auto tako star da i nije u voznom stanju? Nemojte brinuti, skoro sve se može otkupiti, a cenu odvoza ne plaćate vi, već to sve obavlja agencija koju ste angažovali.

Otkup Volkswagen Bora

Sama procena stanja auta, nikada se ne naplaćuje. Bez obzira da li informaciju o tome koliko vaš Volkswagen vredi zahtevate putem telefona, šaljete mejl ili stručni tim izlazi na teren, procena je besplatna. 

Otkup Volkswagen Caddy

Ovakva praksa je dovela do toga da firme koje se bave ovim poslom, za dugi niz godina poslovanja, nemaju iza sebe nijednog nezadovoljnog klijenta. Dakle, dovoljno je doneti odluku da želite da auto date u otkup, obratite se profesionalcima, a dalje je sve u njihovih rukama.

Otkup Volkswagen Golf

U vašim rukama može biti samo novac. Ili, na vašem računu. Zvuči dobro, zar ne? Činjenica je da sve podleže zubu vremena, pa ne vidimo razlog zašto biste polovan auto čuvali u dvorištu, u garaži ili na parkingu, kada će on na taj način samo završiti na otpadu?

Otkup Volkswagen Golf Plus

Sa druge strane, višak novca vam neće smetati, a isti možete da uložite u nabavljanje novog mezimca. Nije redak slučaj da u višečlanim porodicama fali jedan auto, to jest, danas su „motorozovani“ i muž i žena. 

Otkup Volkswagen Passat

Savremeni tempo života je veoma brz, i ne bi se sve obaveze mogle završiti, kada bismo stajali na stanicama i čekali autobuse. Čak i deca imaju svoje mnogobrojne aktivnosti i to van škole, tako da je neophodno da i mama preveze klince svojim autom, dok je tata na poslu. Ovo je samo jedan primer, od mnogo sličnih.

Otkup Volkswagen Passat B5.5

Ako komunicirate putem email-a, u određenoj ste prednosti u odnosu na telefon jer možete da dostavite i slike. Fotografišite svoj Volkswagen Passat B5.5 iz više uglova, kao i njegov enterijer.

Otkup Volkswagen Passat CC

Na sajtovima firmi koje vrše otkup, nalaze se polja u koja ćete smestiti slike, i to do njih pet. Sve to, olakšaće agentima procenu, pa će njihova ponuda biti veoma realna i tačna.

Otkup Volkswagen Polo

Takođe, naići ćete i na jedan upitnik, gde ćete dati podatke o svom mezimcu – koje je godine proizveden, koliko je kilometara prešao, u kakvom je stanju motor, limarija, te da li postoje određena oštećenja...

Otkup Volkswagen Touareg

Pošto se složite sa okvirnom ponudom, i stručni tim izađe na teren, dodatne finese se uvek mogu dogovoriti u hodu. Sledi potvrđivanje konačne cene, a onda i tehnički deo celog posla.

Otkup Volkswagen Touran

Pošto se slovo zakona uvek poštuje, biće neophodno da se sastavi, potpiše i overi ugovor o otkupu automobila, u najbližoj opštini ili sudu. „Dosadna papirologija“ je deo posla odabrane agencije.

Otkup Volkswagen Transporter

Vaš deo posla je onaj lepši – možete da prebrojite keš, ili da vidite cifru koja će se pojaviti na vašem računu. Firme koje se bave otkupom, u mogućnosti su da vas odmah ispoštuju.

Otkup Volkswagen UP

Veoma je važno da se na isplatu ne čeka, jer je u tome i ceo smisao otkupa – za šta god da vam je potreban novac, on će veoma brzo biti u vašim rukama.

Otkup Volkswagen vozila – cena:

Cena će zavisiti od mnogo toga, tako da je do nje moguće doći jedino procenom vašeg polovnog auta. To bi značilo da bi trebalo da date agentima podatke koji se tiču starosti vozila, pređene kilometraže, opšteg stanja... Procena Volkswagen auta je besplatna.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane