Otkup automobila 069 333 33 78

5.0 | 43 ocena
Ulica: Bulevar Zorana Đinđića 85
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Otkup automobila 069 333 33 78
Mobilni: 069/
otkup-automobila.com

O nama

OTKUP AUTOMOBILA 069 333 33 78

Sve poslove u vezi sa otkupom automobila u Beogradu možete obaviti kod nas, bez potrebe da dugo čekate i obavljate duge pregovore.

Ukoliko imate automobil koji želite da prodate, a niste sigurni kome, možemo vam reći sa sigurnošću da smo mi pravi kupci za vas. otkup vozila u Beogradu se naša agencija bavi godinama, tako da imamo dovoljno iskustva da vam u ovom poslu pomognemo i dovoljno znanja da vas posavetujemo u vezi sa svim aktivnostima koje morate obaviti ukoliko želite da se otkup vašeg automobila obavi brzo i efikasno.

Predmet otkupa može biti bilo koje vaše vozilo, tako da nemojte obraćati pažnju na starost automobila koji imate, na dužinu pređenog puta, na kilometre koji su ostali iza vašeg ljubimca četvorotočkaša, sve ovo nama nije od velike važnosti jer se naša agencija bavi otkupom bukvalno svih automobila na teritoriji Beograda, nezavisno od vrste, marke i tipa automobila. Mi smo poslovni partneri koji će biti vama na raspolaganju za otkup bilo kog automobila, nama je samo važno da ste vi rešeni da ga prodate i da ste rešeni da sarađujete sa nama. Sve ostalo je na nama, sve ostalo mi rešavamo za vas.

Mi dolazimo na vašu kućnu adresu ili bilo koju drugu adresu, koju naznačite. Nakon vašeg poziva, za čas možemo da se stvorimo kod vas, da uradimo besplatnu procenu vrednosti vašeg automobila, kako biste odmah znali na koliko novca možete da računate. Kada napravimo dogovor i završimo otkup automobila, isplatu radimo odmah, tako da nema potrebe da čekate na vaš novac, sve završavamo odmah.

Pozovite nas što pre, da se uverite u to koliko smo profesionalni i odgovori i koje uslove nudimo našim klijentima, a koji su najbolji koji se trenutno mogu naći na tržištu. Ukoliko tražite najbolje saradnike za otkup automobila Beograd, onda nećete pogrešiti ukoliko nama poklonite svoje poverenje.

Facebook -

Google Maps - https://g.page/otkup-automobila-beograd

Youtube - https://www.youtube.com/c/Otkupautomobilacom

Twitter - https://twitter.com/otkup_vozila

Instagram -

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/otkup-automobila-beograd/

Pinterest - https://www.pinterest.com/banjavrujci/otkup-automobila/

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  10.05.2020 00:51

  Zaista su fenomenalni, dosli kod mene za manje od pola sata, popili afu, popricali i dogovorili se oko cene za otkup mog polovnog automobila. Svaka cast, i sve najbolje u daljem radu sa otkupom polovnih automobila u Beogradu.

  Bane Grujic
  09.03.2020 09:03

  Pohvalio bih ove momke koji rade otkup polovnih automobila, nskon poziva došli kod mene za manje od pola sata, uradili procenu vozila i prodao sam im mog polovnog Pežoa po korektnoj ceni. Oni su završili celu papirologiju veoma brzo, tako da ih preporučujem svakom ko je u potrazi za firmama koje se bave otkupom automobila u Beogradu.

  Goran Sarenac
  30.03.2017 06:58

  Oni dolaze na vasu kucnu adresu ili bilo koju drugu adresu,koju naznacite.Nakon vaseg poziva,za cas mogu da se stvore kod vas,da urade besplatnu procenu vrednosti vaseg automobila,kako biste odmah znali na koliko novca mozete da racunate.

  Dusan Miljus
  10.05.2015 02:12

  Odicna agencija, vrse otkup vozila, najbolja i najbrza isplata.

  Milan Jovanović
  04.04.2015 03:11

  Ova agencija za otkup automobila izgleda ozbiljno i na internetu i preko telefona. Ovaj utisak je narocito dosao do izrazaja prilikom susreta sa jednim od njihovih agenata. Moja preporuka ljudima koji traze firmu za otkup vozila ide za njih

  Firme u blizini

  Otkup automobila Beograd 069 1111 750, Klare Cetkin 8, Novi Beograd, Beograd
  Otkup vozila Marko, Borska 14, Rakovica, Beograd
  Otkup automobila Veljko, Beogradska bb, Vračar, Beograd
  Otkup polovnih automobila Uroš, Savska bb, Savski venac, Beograd
  Otkup automobila Zoran Beograd, Ilije Đuričića 60, Čukarica, Beograd
  Otkup polovnih automobila 066 929 01 11, Mirijevski bulevar 68, Palilula, Beograd
  Otkup havarisanih automobila 065/98 98 368, Avalska bb, Vračar, Beograd
  Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano, Maksima Gorkog 58, Vračar, Beograd
  Otkup vozila, Vlada, Beograd, Vladimira Tomanovića 20, Voždovac, Beograd
  AT Otkup automobila Beograd, Jurija Gagarina 165, Novi Beograd, Beograd