Izaberite neku od firmi za otkup polovnih automobila gde možete naći ponudu za OTKUP VOZILA ZA RECIKLAZU

Otkup vozila za reciklažu Marko

Borska 14

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Otkup automobila za reciklažu 065/98 98 368

Avalska bb

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Otkup vozila za reciklažu Uroš

Savska bb

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Otkup vozila za reciklažu Veljko

Beogradska bb

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Stanković Otkup automobila

Železnik

Otkup automobila Stanković vrši otkup svih putničkih automobila, novih, polovnih, oštećenih havarisanih na teritoriji Beograda i cele Srbije.

Žika i sinovi otkup sekundarnih sirovina

Mirijevo

Žika i sinovi je porodičan posao sa dugom tradicijom otkupa sekundarnih sirovina na teritoriji Beograda i okoline

Alpa Plus Sirovine otkup sekundarnih sirovina

Ibarski put 2, Velika Moštanica

Alpa Plus je firma koja vrši otkup sekundarnih sirovina, metala, elektronskog otpada, ugostiteljske opreme, polovnih vozila na teritoriji Beograda

AT Otkup automobila Beograd

Jurija Gagarina 165

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!

Metal Servis 011 otkup sekundarnih sirovina

Auto put 20 (u krugu Grmeča i Belmax-a)

Metal servis 011 se bavi sakupljanjem sekundarnih sirovina od fizičkih i pravnih lica. Nalazimo se na Auto putu br. 20 u krugu bivše fabrike „Grmeč“ u blizini Prve televizije i Belmax Centra, opština Zemun

Albert Boss besplatno čišćenje podruma

Čišćenje podruma, magacina, ostava, garaža, kancelarija, stanova. odnošenje starih stvari na teritoriji Beograda i okoline.

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Maksima Gorkog 58

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

Ripanjska 6a

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.

Otkup automobila 069 333 33 78

Bulevar Zorana Đinđića 85

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78

Otkup automobila Zoran Beograd

Ilije Đuričića 60

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.

Otkup vozila za reciklažu pomoci ce Vam da se resite havarisanog vozila. U savremenom svetu, skoro ništa nije neupotrebljivo, pa tako i vaš stari auto, za koji ste mislili da samo oduzima prostor u garaži ili u dvorištu. Otkup vozila vam omogućuje da za svega par sati dođete do pristojne svote novca, i da se, u isto vreme, rešite dotrajalog ljubimca. 

Otkup vozila za otpad

Ono što će vam se sigurno najviše dopasti to je da vi ne morate da učinite baš ništa, sem da okrenete broj telefona odabrane firme koja se bavi otkupom vozila za reciklažu. Dalje je sve njihova briga, kao što je i transport starog auta. 

Ceo postupak može da se završi u toku istog dana. Imajte na umu da se sve može unovčiti, odnosno, vaš automobil ne mora da bude ceo – mogu da mu fale određeni delovi, spolja ili iznutra. Kada se kaže otkup auta na kilo, pod tim se misli na svaki limarijski deo vozila. 

Otkup starih vozila za reciklažu

Potrebno je da znate, da nije važno da li se nalazite u Beogradu ili u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji. Odakle god da pozovete, tim odabrane agencije će doći do vas. Procena se vrši na licu mesta, na osnovu vizuelnog pregleda. 

Takođe, nije važno koje je godine proizvedeno vozilo, u kakvom je stanju, koja je marka, koji je model... Imajte u vidu da se vrši otkup svih automobila, i neregistrovanih i odjavljenih. 

Ekipa će izaći na teren potpuno besplatno, tako da je jedini vaš posao da na kraju prebrojite zarađeni novac od otkupa auta koji ničemu više nije služio. 

Otkup vozila na kilo

Kao što smo napomenuli u tekstu iznad, otkup vozila na kilo je uvek moguć i to je rešenje u slučaju kada ne znate šta biste sa “starudijom“. Ipak, i ta „starudija“ nešto vredi, a to ćete saznati ako pozovete agenciju koja se bavi otkupom auta na kilo. 

Merenje i transport takođe su na teretu odabrane firme, i pri tome se ne pravi razlika između automobila koji su celi i onih kojima fali neki deo, spolja ili iznutra. Imajte na umu, da u kakvom god da je stanju vaš dotrajali ljubimac, on se može otkupiti, odnosno, vi možete na njemu zaraditi.

Otkup vozila za reciklažu cena

Ako ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, verovatno vas kopka pitanje – Koliko mogu da zaradim od davanja u otkup svog starog auta?

Na to pitanje možete veoma brzo da dobijete odgovor, ali će biti neophodno da pošaljete e mail odabranoj agenciji ili da jednostavno uputite jedan telefonski poziv. Kada ekipa izađe na teren, vizuelno pregleda i premeri vozilo, biće vam saopštena cena koju možete da dobijete. 

Na konačnu cifru će najviše uticati stanje vašeg auta, stepen oštećenja i slično. 

Ipak, već u startu možete da budete sasvim uvereni da će ponuđeni iznos biti više nego realan, posebno kada se uzme u obzir da biste sami morali da plaćate da neko odveze vaš neispravan automobil, i da možda niste ni razmišljali da na ovaj način možete da zaradite. 

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane