Dodaj firmu

Otkup havarisanih Suzuki vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Suzuki vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Suzuki vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Suzuki vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

Smart pro otkup Suzuki vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Suzuki vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Suzuki vozila dobar je nacin da se resite vaseg satrog ljubimca.

Zamislite situaciju gde ste zaista lenji da se pokrenete i da date svoje staro Suzuki vozilo u otkup, već ono stoji na parkingu, u dvorištu ili u garaži, i vremenom sve više propada. Na kraju, to sve vodi ka scenariju da ćete još morati da plaćate nekome da auto vozi na otpad.

Sem toga, ostali biste bez značajne svote novca koju biste mogli da dobijete putem otkupa. Zašto bi to moralo tako da bude?

Otkup Suzuki automobila

Verujte nam, dovoljan je samo jedan poziv, koji će promeniti sve, to jest, sem ostavljanja podataka o vašem polovnom ljubimcu, vi ništa drugo niste u obavezi da učinite. 

Ljude najčešće zanima koliko je to novca kojeg mogu da dobiju ovim putem? Procena ništa ne košta, pa izvolite, pozovite i proverite. Na broj telefona, javiće vam se ljubazni agenti, koji zahvaljujući svom iskustvu, relativno lako mogu da procene koliko Suzuki auto vredi.

Otkup polovnih Suzuki vozila

Firme koje se bave otkupom, iza sebe imaju višegodišnju uspešnu praksu, a nijednog nezadovoljnog klijenta. Postoje samo zadovoljne mušterije, koje prenose dalje svoje preporuke. Gotovo je sigurno da ćete i vi postati jedan od klijenata koji će potvrditi da je otkup auta posao u kome profitiraju sve strane.

Otkup Suzuki Swift

Na samu cenu, utiče više faktora. Naime, postoje automobili koji su novije proizvodnje, ali su u lošijem stanju od starijih – prešli su više kilometara, postoje oštećenja na farbi, slabije je stanje motora i slično. 

Sa druge strane, neki vlasnici su bili izuzetno pažljivi pri vožnji, pa iako je auto relativno star, veoma je dobrih karakteristika.

Dakle, nezahvalno je nagađati, neophodno je kontaktirati stručne timove. 

Otkup Suzuki SX4

To možete da učinite i putem e-maila, odnosno na samom sajtu odabrane agencije. Tamo ćete zateći jedan upitnik, koji sadrži potrebna pitanja radi formiranja okvirne ponude. Kada na ista odgovorite, dodatno ćete sebi a i agentima olakšati posao oko formiranja cene, time što ćete poslati i slike vašeg četvorotočkaša. 

Može se slati do pet fotografija, iz različitih uglova, a uslikajte i enterijer. 

Otkup Suzuki Vitara

Od trenutka kada čujete okvirnu ponudu, do same realizacije celog posla, može da prođe svega sat vremena. Zvuči neverovatno? Skoro da i jeste, ali je istinito. Naime, stručni tim može odmah da izađe do mesta gde se nalazi vaše Suzuki vozilo, još jednom ga vizuelno proceni i potvrdi cenu, a potom je sve stvar tehničke prirode.

Odlazi se u najbliži sud ili opštinu, gde se potpisuje i overava ugovor o otkupu automobila. Troškovi oko prenosa vlasništva, takođe padaju na teret odabrane agencije, a ne na vas. Većina ljudi voli isplatu u kešu, pa ćete biti ispoštovani odmah, bez situacije da čekate danima na novac.

Ako je u pitanju uplata na račun, i ona će odmah biti realizovana.

Otkup Suzuki vozila – cena:

Kao što vidimo iz cele priče o otkupu Suzuki automobila, cenu je veoma teško dati, pošto polovni automobili imaju različite karakteristike – drugačija je pređena kilometraža, godina proizvodnje, stanje limarije, motora i slično.

Iz tog razloga, iskoristite mogućnost besplatne procene, i odmah uputite poziv agencijama koje vrše otkup vozila.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane