Dodaj firmu

Otkup havarisanih Chevrolet vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Chevrolet vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Chevrolet vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Chevrolet vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Chevrolet vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup polovnih automobila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Chevrolet vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Automobili su se oduvek otkupljivali, pa su se kupovali novi i tako će uvek i biti. Međutim, ono što se zasigurno promenilo, jeste način na koji se cela ta procedura obavlja. Zamislite sebe, kako idete ulicom i na bandere lepite oglase „Prodajem Chevrolet„? Ili, možda, zalepite na svog ljubimca takav oglas, pa vam to bude nešto kao pokretna reklama? Još jedna varijanta jeste da date oglas u novinama, pa da sedite i čekate da se neko javi...

Zar ne mislite da je sve ovo isuviše sporo, a od svega slaba vajda?

Otkup Chevrolet automobila

U savremenom svetu, sve se svakodnevno usavršava, pa tako i tehnika otkupa vozila. Naime, agencije koje se bave ovom vrstom posla zato i postoje da vam omoguće da na legalan način, brzo i jednostavno prodate svoj Chevrolet.

Otkup polovnih Chevrolet vozila

Često se dešava da ljudi prodaju Chevrolet koji im sasvim dobro služi. Pitanje koje vam zaista nikada neće biti postavljeno glasi: „Zašto prodajete Chevrolet koji je ispravan i skoro kao nov?“

To se tiče samo vas, a praksa govori da vlasnici žele da obnove svoj vozni park, to jest da pribave novije i modernije, skuplje vozilo, pa im je potreban dodatan novac. 

Otkup Chevrolet Aveo

Pošto smo već naglasili da ništa nije kao nekada, sada ćemo to i objasniti. Od trenutka kada vam se na telefon javi neko od iskusnih agenata firmi koje se bave otkupom polovnih automobila, vas deli svega par sati od dobijanja novca i besplatnog odvoza starog Chevrolet Avea iz vaše garaže.

Otkup Chevrolet Captiva

Ono što je neophodno u celom postupku, da bi on bio uspešno okončan za sve strane u poslu, to je procena stanja vozila i davanje realne okvirne ponude za otkup. Da bi se to postiglo, potrebno je da ekipa agencije izađe na teren, što će se učiniti na lokaciji koja vama odgovara i u vremenu kada vi želite.

Otkup Chevrolet Cruze

U varijanti kada vi nemate dovoljno vremena usled svojih obaveza, taj deo se može za sada preskočiti, to jest, procena će biti obavljena putem interneta. Na sajtovima agencija za otkup polovnih vozila, nalazi se upitnik koga je potrebno popuniti. Na osnovu tih odgovora, proceniće se stanje u kome se vaš Chevrolet Cruze nalazi, pa ukoliko vam odgovara ponuđena cena, pristupiće se sledećem koraku, a to je potpisivanje ugovora i isplata.

Otkup Chevrolet Cruze karavan

Ugovor se potpisuje u najbližoj opštini ili sudu, a isplata će biti izvršena odmah. Dakle, kao što vidite, od poziva agenta ili od slanja email-a, do novca u vašim rukama, ne mora da prođe više od par sati. Često bude dovoljan i svega jedan sat.

Otkup Chevrolet Epica

Možda vas zanima koja vas pitanja očekuju u online upitniku. Naime, precizni odgovori će omogućiti agentima da vam daju što tačniju ponudu. Važan je model vozila, godina njegove proizvodnje, stanje limarije, motora, a postoji i polje u koje ćete upisati koju cenu očekujete da dobijete na kraju.

Otkup Chevrolet Lacetti

Znamo svi da slike govore više od hiljadu reči, tako da je neophodno da pošaljete do pet fotografija vašeg Chevrolet-a, kako bi se stekao pravi uvid u stanje. 

Otkup Chevrolet Matiz

Potrebno je znati da se procena vozila, koja se obavlja putem telefona, email-a ili lično, ne naplaćuje. Ukoliko do posla dođe, za vas će biti besplatan i odvoz starog automobila. 

Otkup Chevrolet Orlando

Na ovaj način, učinili ste nekoliko dobrih stvari za sebe: rešili ste se starog auta, dobili novac koji će koristiti pri kupovini novog ljubimca, i oslobodili prostor u garaži ili dvorištu. 

Otkup Chevrolet Spark

Svi vole isplatu „keš na ruke“, pa će tako biti i urađeno, ali i na drugi način, ukoliko vi tako želite. Svaki posao za sobom povlači određenu papirologiju, ali ni oko toga ne morate brinuti, jer je to posao agencije koju ste angažovali.

Otkup Chevrolet Trax

Za vlasnike Chevroleta kojima se izuzetno žuri, postoji opcija takozvanog hitnog otkupa, i ova mogućnost je dostupna svakog dana u nedelji.

Ovo je sigurno najbrži mogući način da dođete do novca koji vam je potreban, a sve na legalan i jednostavan način.

Otkup Chevrolet vozila – cena:

Tačnu cenu nije moguće reći, jer je svako polovno vozilo drugačije – u pitanju je opšte stanje automobila, broj pređenih kilometara, stanje motora, limarije i slično. Firme koje se vrše otkup, organizuju i besplatnu procenu. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane