Dodaj firmu

Otkup havarisanih Toyota vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Toyota vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Toyota vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Toyota vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Toyota vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Toyota vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Kada je otkup Toyota vozila najbolje resenje?

Vaša Toyota nije što je nekad bila, pa vi jednostavno želite da je se „rešite“, kao i da na tome zaradite. Najbolji način da to i postignete, jeste da se obratite firmama koje se bave otkupom polovnih automobila.

Otkup Toyota automobila

Možda vam se to čini kao neka komplikovana i dugotrajna procedura, ali ona to ni u kom slučaju nije. U to ćete se i sami uveriti, a sve počinje time što upućujete jedan telefonski poziv ili e-mail, putem kojih želite da se informišete na koliko novca možete da računate.

Otkup polovnih Toyota vozila

Podrazumeva se da cena ne može biti konačna, dok stručni tim ne izađe na teren i vizuelno ne pregleda vozilo. Preko telefona ili interneta, biće vam data okvirna ponuda, ali koja se neće puno razlikovati od konačne.

Razlog tome je iskustvo zaposlenih u agencijama za otkup, pošto oni iza sebe imaju dugu poslovnu praksu, prilikom koje nisu stekli nezadovoljne klijente.

Otkup Toyota Auris

Ako postoje još neke finese, o svemu se možete dogovoriti sa agentima „u hodu“, to jest, kada oni već dođu na vašu adresu. Bitno je naglasiti da će stručni timovi doći gde i kada vama odgovara, odnosno, to može biti i vikend.

Otkup Toyota Avensis

Kada već spominjeno bilo koje vreme u koje možete da uputite poziv, to se odnosi i na takozvanu opciju hitnog otkupa. Nekada je ljudima novac potreban momentalno, pa u tom smislu, telefonski poziv možete da uputite tokom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Do same realizacije, tj. novca u vašim rukama, dolazi se veoma brzo.

Otkup Toyota Corolla

U svim ostalim slučajevima, procedura takođe ne traje predugo; naime, uobičajeno se završava istog dana kada i dobijete okvirnu ponudu. Procena stanja vaše Toyote je uvek besplatna, bilo da se radi o pozivu agenta ili o kontaktu mejlom. 

Kada posetite sajtove firmi za otkup automobila, tamo ćete zateći jedan upitnik, koji je potrebno popuniti informacijama koje su od značaja da bi se formirala što realnija okvirna ponuda.

Otkup Toyota Land Cruiser

Dakle, podaci koje bi trebalo da ostavite su model vaše Toyote, godina njene proizvodnje, broj pređenih kilometara, opšte stanje koje podrazumeva stanje motora i limarije, te postojanje eventualnih oštećenja i slično.

Na ovaj način možete dostaviti i slike svog auta, i to u poljima koja su posebno naznačena za to. Pet fotografija vozila, slikanog iz različitih uglova, sa prikazom enterijera, biće dovoljno iskusnim agentima za kvalitetnu procenu.

Otkup Toyota RAV4

Kao što se vidi iz čitave naše priče o otkupu Toyota automobila, cela procedura je sasvim legalna, brza i efikasna. Zapravo, ona predstavlja najkraći put za popunjavanje budžeta koji je namenjen kupovini novog limenog ljubimca.

Otkup Toyota Yaris

Zaista, nemate šta da izgubite, kada je čak i procena besplatna. Zbog čega ne biste znali koliko vaše staro vozilo vredi, kada je to možda više nego što očekujete i baš to bude presudno da Toyota automobil date u otkup?

Otkup Toyota vozila – cena:

Za cene je najbolje da se informišete na načine kao što smo opisali u tekstu, dakle kontaktiranjem agenata odabrane agencije. Nakon uvida u godinu proizvodnje auta, pređenog broja kilometara, kao i opšteg stanja, moći će da vam se predstavi okvirna ponuda.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane