Dodaj firmu

Otkup havarisanih Nissan vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Nissan vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Nissan vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Nissan vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

Smart pro otkup Nissan vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Nissan vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Nissan vozila je nacin da prodate vas stari Nissan, cak i onda kada za njega nema kupca. Ko još želi da mu voljeni ali stari ljubimac potpuno propadne na kiši, snegu, vetru, suncu i svim drugim vremenskim (ne)prilikama, dok stoji u dvorištu ili na parkingu? Niko. 

Ko želi da ima dodatni novčani prihod, koji kasnije može da uloži u kupovinu novog četvorotočkaša? Svi!

Dakle, svi su razlozi za to da pozovete firme koje se bave otkupom polovnih automobila i da saznate na koliko novca možete da računate.

Otkup Nissan automobila

Možda se pribojavate da cena koju ćete dobiti neće biti realna? Odmah da vam kažemo, nemate razloga za to. Agencije za otkup na našem tržištu posluju dugi niz godina, tako da iskusni agenti nakon razgovora sa vama, vrlo lako mogu da vam daju okvirnu ponudu.

Još je bolja opcija da uputite e-mail, u kome ćete dodati i slike svog Nissan automobila. Fotografišite ga iz svih uglova, kao i iznutra. Na ovaj način ćete dodatno olakšati procenu, koja će biti još preciznija.

Pored slika, u obavezi ste da popunite i jedan upitnik koji se nalazi na sajtu firme za otkup. Kao što mu ime kaže, upitnik sadrži pitanja koja se tiču vašeg Nissan vozila, a to je model auta, broj pređenih kilometara, godina proizvodnje, stanje motora i limarije, eventualna oštećenja...

Odgovor na e-mail će vam stići veoma brzo, pa mnogi ljudi ne mogu da veruju da se cela procedura otkupa vozila može završiti za svega sat vremena od kako dobijete okvirnu ponudu od strane agenta odabrane firme za otkup automobila.

Otkup polovnih Nissan vozila

Ova pomenuta brzina okončanja procedure ne važi samo za Beograd. To bi značilo, da ako se nalazite u nekom drugom gradu u Srbiji, postupak će biti jednako efikasan, iz razloga što agencije imaju razgranatu mrežu svojih saradnika.

Na teren će se izaći pošto dogovorite vreme koje vama odgovara, a to može da bude i vikend. Prilikom vizuelnog pregleda auta, potvrdiće se ili minimalno korigovati okvirna ponuda. Nakon što se dogovorite oko konačne cene, sledi procedura realizacije, odnosno potpisivanja i overavanja ugovora.

Otkup Nissan Juke

Ovaj deo posla se završava u najbližoj opštini ili sudu, posle čega vam ostaje samo da prebrojite novac. To bi značilo da se isplata izvršava odmah, i može biti u gotovom novcu ili uplatom preko računa, što zavisi od toga kako vama više odgovara.

Otkup Nissan Note

Nekada, iz određenih razloga, ljudima se veoma žuri da dođu do keša. Ako ste u takvoj situaciji, mesta za brigu nema – za vas postoji opcija hitnog otkupa, dovoljno je samo da uputite jedan telefonski poziv.

Otkup Nissan Qashqai

Kao što vidimo, veoma je kratak put od polovnog automobila do novca u vašem novčaniku. Ne postoji razlog da svog ljubimca prepustite zubu vremena, jer bi on tako mogao da završi samo kao staro gvožđe. Sa druge strane, svi su razlozi da dođete do keša koji možete da upotrebite na razne načine, a jedan od njih je kupovina još moćnijeg Nissan automobila.

Otkup Nissan vozila – cena:

Da biste saznali na koliko novca možete da računate, neophodno će biti da postupite kao što je opisano u našem tekstu – kontaktirajte firme koje vrše otkup vozila, radi dobijanja okvirne ponude – na istu će uticati detalji kao što je model Nissan auta, godina proizvodnje, pređena kilometraža i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da pozovete firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane