Izaberite neku od firmi za otkup polovnih automobila gde možete naći ponudu za OTKUP ŠKOD VOZILA

Otkup havarisanih Škoda vozila 065/98 98 368

Avalska bb

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Otkup Škoda vozila Uroš

Savska bb

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Otkup Škoda vozila Veljko

Beogradska bb

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Otkup Škoda vozila Marko

Borska 14

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Stanković Otkup automobila

Železnik

Otkup automobila Stanković vrši otkup svih putničkih automobila, novih, polovnih, oštećenih havarisanih na teritoriji Beograda i cele Srbije.

AT Otkup automobila Beograd

Jurija Gagarina 165

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Maksima Gorkog 58

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.

Otkup polovnih automobila Dević

16.oktobra 3

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.

Otkup automobila Beograd 069 1111 750

Klare Cetkin 8

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Mirijevski bulevar 68

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas

Otkup automobila Zoran Beograd

Ilije Đuričića 60

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.

Otkup automobila 069 333 33 78

Bulevar Zorana Đinđića 85

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78

Otkup Skoda vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Često je krajnji cilj svega što radimo – novac. Zato vlasnike Škoda automobila najviše interesuje koliku sumu mogu da dobiju kada vozilo daju u otkup.

Otkup Škoda automobila

Ljudi se obično brinu da li će ponuđena cena istovremeno biti i realna, ko će snositi troškove prenosa vlasništva, da li se procena vrednosti auta naplaćuje, da li košta odvoženje Škode koja nije u voznom stanju... 

Pitanja je mnogo.

Otkup polovnih Škodinih vozila

Sada ćemo pokušati da damo odgovore na sve što vas muči, to jest, da kada uđete u proces otkupa, za vas ne postoje nepoznanice.

Dakle, koliko ćete novca imati u rukama, zavisiće od nekoliko faktora a to su: model vaše Škode, godina njene proizvodnje, broj pređenih kilometara, stanje limarije, motora, postojanje eventualnih oštećenja i slično.

Otkup Škoda Citigo

Druga stvar – procena. Ona se nikada ne naplaćuje, bilo da se obavlja lično, ili se okvirna ponuda daje putem telefona ili na osnovu kontakta email-om. Zato, nemojte se pitati „koliko biste mogli dobiti“, već jednostavno – pitajte i ljubazni agenti će vam rado izaći u susret.

Otkup Škoda Fabia

Troškovi prenosa vlasništva takođe su na teretu agencije koju ste angažovali oko otkupa svoje Škode. Sastavljanje ugovora i sva papirologija, deo je posla profesionalaca.

Kada je reč o automobilima koji se ne mogu voziti, oni će biti odneti iz vašeg dvorišta, garaže ili sa parkinga, takođe besplatno.

Otkup Škoda Fabia karavan

Dakle, cela procedura je maksimalno ubrzana, ali vas ipak zanima, koliko ona zaista traje? Nećete nam verovati, reč je često o svega jednom času, od trenutka kada vam agent da okvirnu ponudu.

Otkup Škoda Octavia

Čak nije problem ni ako se nalazite u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji. Sve se može obaviti jednako efikasno, a pre svega zahvaljujući razgranatoj mreži saradnika širom zemlje.

Otkup Škoda Octavia A5 ambient

Takođe, ako vam je novac zaista hitno neophodan, može se reagovati veoma brzo, dovoljno će biti da uputite telefonski poziv, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Otkup Škoda Rapid

Cena vašeg automobila je uslovljena i stanjem ponude i potražnje vozila na našem tržištu. Sama isplata se vrši u gotovom novcu ili uplatom na račun, ako vam je to draža opcija.

Otkup Škoda Roomster

Važno je istaći, da na isplatu nećete čekati, pošto se ista vrši čim se ugovor potpiše i overi u najbližoj opštini ili sudu. Svima je ovo jako bitno, pošto novac od otkupa obično brzo bude upotrebljen za kupovinu novog četvorotočkaša.

Otkup Škoda Superb

„Ipak, zbog čega dajete u otkup skoro novo vozilo?“, zaista vas niko neće pitati. Iskustvo stručnih timova agencija za otkup automobila govori da se to najčešće radi zbog proširenja voznog parka.

Otkup Škoda vozila – cena:

Orijentacione cene je veoma teško dati, iz razloga što su svi polovni automobili drugačiji – potrebno je da agentima saopštite model Škode, godinu proizvodnje, pređenu kilometražu, opšte stanje, stanje motora, limarije, kao i postojanje eventualnih oštećenja...

Zato je najbolje da postupite prema uputstvima iz našeg teksta, slobodno se obratite agencijama radi besplatne procene.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom vozila a oglašene su ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane