Dodaj firmu

Otkup havarisanih Peugeot vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Peugeot vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Peugeot vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Peugeot vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Peugeot vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Peugeot vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

„Vaš Peugeot je odličan, motor radi super, limarija kao nova... zašto ga onda dajete u otkup?“ Ovo je pitanje koje vam nijedan agent odabrane firme za otkup Peugeot vozila neće postaviti. Jednostavno, zbog čega želite da se „rešite“ svog ljubimca, tiče se samo vas. 

Otkup Peugeot automobila

Ipak, iskustva zaposlenih govore da je najčešći razlog davanja u otkup vozila koje je kao novo, zapravo želja za još moćnijom mašinom, ili za proširenjem voznog parka. Naime, u današnje vreme, jedan auto za četiri člana porodice, postao je nedovoljan.

Otkup Peugeota

Tempo savremenog življenja je veoma brz, svako ima svoje obaveze, pa tako i deca. Zbog toga, auto voze i muž i žena, a ako jedan četvorotočkaš fali u priči, biće neophodan novac za kupovinu. 

Otkup polovnih Peugeot vozila

Često do para nije lako doći. Ipak, opcija otkupa starog auta, jedan je od načina da se dopuni budžet namenjen za akciju kupovine. Dešava se i da se vlasnicima jako žuri, pa tako postoji opcija hitnog otkupa.

Otkup Peugeot 206

Šta to praktično znači? Hitan otkup auta je postupak koji se može završiti bukvalno za sat vremena od kako ste čuli okvirnu cenu. To znači da telefonski poziv možete da uputite svakog dana u nedelji, 24 časa dnevno.

Otkup Peugeot 206+

Nije problem ni ako je sedište firme koja vrši otkup u Beogradu, dok se vi nalazite u Smederevu, na primer. Sve se može obaviti jednako efikasno, zahvaljujući razgranatoj mreži saradnika.

Otkup Peugeot 207

U svim drugim situacijama, birate da li ćete razgovarati sa agentom telefonom, ili ćete uputiti e-mail, ako vam više odgovara.

Na sajtu agencija postoje određeni upitnici, koji su veoma jednostavni za popunjavanje.

Otkup Peugeot 207 cc

To bi značilo da postoje polja koja ste u obavezi da popunite, jer samo tako se može doći do okvirne realne cene za vašeg ljubimca. Pitanja se odnose na model Peugeot automobila, godinu njegove proizvodnje, pređenu kilometražu, stanje motora, stanje limarije, postojanje eventualnih oštećenja i slično.

Otkup Peugeot 208

U upitniku ćete takođe naći mesta za slike vašeg ljubimca, što će sve doprineti što tačnijoj proceni. Mogu se postaviti pet fotografija, pa se potrudite da Peugeot slikate iz različitih uglova, uključujući i enterijer.

Otkup Peugeot 307

Kada sve to završite, bićete prijatno iznenađeni brzinom kojom ćete dobiti odgovor od stručnog tima. Nakon što prihvatite okvirnu ponudi, tim će izaći na teren.

Otkup Peugeot 308

Na teren je moguće izaći bilo gde, i to u vreme koje vama odgovara, čak i vikendom. Tada će se vozilo još jednom vizuelno proceniti, nakon čega sledi postizanje dogovora o konačnoj cifri.

Otkup Peugeot 407

Slovo zakona se uvek poštuje, tako da se sačinjava ugovor o otkupu, koji će se potpisati i overiti u opštini ili sudu. Papirologija je deo posla odabrane agencije, a deo priče namenjen vama je isplata novca.

Otkup Peugeot 508

Novac vam može biti isplaćen preko računa, ali isto tako i u kešu, to jest, na ruke. Naš narod obično najviše voli ovaj način, a agencije koje vrše otkup u stanju su da sve to ispoštuju.

Otkup Peugeot Partner

Pošto ste prebrojali keš, ostaje samo da isti ukalkulišete u nabavku novog ljubimca. A sada sve izgleda lakše, zar ne? Da se niste obratili agencijama za otkup, taj novac ne biste imali, a vaš polovni Peugeot, vremenom bi završio na otpadu. 

Otkup Peugeot vozila – cena:

Da biste dobili okvirnu ponudu, biće neophodno da propratite korake koji su opisani u našem tekstu. Dakle, javite se radi procene, koja je uvek besplatna. Na osnovu informacija kao što su model Peugeot automobila, godina proizvodnje, pređena kilometraža i slično, agenti će pred vas izaći sa realnom cifrom.

*Za sve precizne inoformacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih vozila a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane