Dodaj firmu

Otkup havarisanih Dacia vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Dacia vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Dacia vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Dacia vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Dacia vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Dacia vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup Dacia vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Zamislite situaciju, prodajete svoju Dacia Logan, i umesto da se obratite firmama koje se profesionalno bave ovom vrstom posla, vi stavite na parčetu papira napisan tekst: „Prodajem auto, godina proizvodnje...“

Otkup Dacia automobila

Sada razmislite – na takav oglas, ko bi vam se i kada javio? To jeste neka vrsta pokretne reklame, jer vi vozite svuda po gradu, ali da li ćete imati sreće da baš prođete pokraj zainteresovanog kupca?

Daleko veće šanse imate da svoj polovni auto udomite preko agencija za otkup, i da pri tome sasvim pristojno zaradite. Jer, oni nude veoma realne cene. Sada ćemo objasniti i kako se dolazi do cifre koja bi vama odgovarala.

Otkup polovnih Dacia vozila

Dakle, vi ste na jedan telefonski poziv ili na jedan mejl udaljeni od prodaje vašeg četvorotočkaša. Vrlo kratak put, zar ne? Zaista je tako, jer kada okrenete broj, javiće vam se iskusni agent, koji će postaviti nekoliko pitanja vezanih za stanje u kome se Dacia nalazi.

To su podaci o modelu automobila, godini proizvodnje, stanju limarije, stanju motora, broju pređenih kilometara... Zahvaljujući godinama rada u otkupu vozila, agent će na osnovu vaših odgovora moći da vam da prilično tačnu okvirnu cenu.

Otkup Dacia Logan

U varijanti gde komunicirate putem interneta, bićete u prilici da popunite jedan upitnik, u kome se nalaze ista pitanja kao što bi vam postavio agent. Ovde ste u blagoj prednosti, jer možete da pošaljete i slike, da se lepo vidi kako izgleda vaša Dacia. 

Dalja procedura je ista, ako ste saglasni sa ponudom, tim agencije izlazi na teren. Zanimljivo je da je dolazak veoma brz, i može biti za svega pola sata, ukoliko se nalazite u Beogradu, ili u većim gradovima Srbije. To je moguće zahvaljujući razgranatoj mreži saradnika agencija koje se bave otkupom polovnih automobila. 

Otkup Dacia Sandero

Nekada se ljudima jako žuri da dođu do novca od prodaje svog polovnog ljubimca. Za takve situacije, postoji opcija takozvanog hitnog otkupa, kada se cela procedura završava u najkraćem mogućem vremenskom roku. 

Pošto ste prihvatili ponuđenu cenu za otkup, sledi potpisivanje ugovora koje se obavlja u najbližoj opštini ili sudu. Kao što vidimo, ovo je veoma brz i sasvim legalan način da prodate polovnu Dacia Sandero. 

Kada je reč o isplati, što je i sama suština celog posla, agencije su u mogućnosti da novac isplate odmah, a na vama je da birate da li želite „keš na ruke“, ili neku drugu opciju koja vama više odgovara.

Ljudi posebno vole što su oslobođeni glavobolja oko papirologije, pošto se u istu mnogi ne razumeju. Ova briga pada na teret odabrane agencije. Dakle, ceo vaš posao se svodi na upućivanje jednog telefonskog poziva ili mejla, a sve ostalo prepuštate stručnom timu.  

Firme koje otkupljuju polovne automobile na tržištu su prisutne dugi niz godina i iza sebe nemaju nezadovoljne klijente, u šta ćete se i sami uveriti ako im poklonite svoje poverenje.

Otkup Dacia vozila – cena:

Koliko novca ćete dobiti za svoju polovnu Daciu, zavisi od više faktora – u kakvom je stanju motor, limarija, koliko je Dacia prešla kilometara, koja je godina proizvodnje... Da biste došli do okvirne cene, najbolje je da pozovete firme koje vrše otkup, radi besplatne procene. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane