Dodaj firmu

Otkup havarisanih Alfa Romeo vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Alfa Romeo vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Alfa Romeo vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Alfa Romeo vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Alfa Romeo vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Alfa Romeo vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Kada je najbolje odluciti se za otkup Alfa Romeo vozila?

Možda, dok je vaš auto bio nov, i vi ste se u njemu osećali poput Romea, sa sve Julijom pored sebe. Međutim, kako je vreme prolazilo, vaš ljubimac je stario, pa sada ne izgleda više reprezentativno. Pošto ste u mogućnosti da sebi obezbedite nov automobil, postavlja se pitanje – gde sa starim kolima i da li je u toj priči moguće i nešto zaraditi?

Otkup Alfa Romeo automobila

Ako je ovo pitanje koje vam se mota po glavi, na pravom ste mestu da pronađete odgovor. Naime, ma koliko bio star Alfa Romeo, uvek se može unovčiti na neki način, a možda još važnije od toga, vi ćete osloboditi svoju garažu ili dvorište za njegovog naslednika. 

Postoji dosta firmi koje se duži niz godina bave otkupom polovnih automobila. Dovoljno je da ih kontaktirate putem telefona ili e-maila. Dalje, sve će biti u njihovim rukama, a u vašim novac od otkupa.

Otkup polovnih Alfa Romeo vozila

Ukoliko ste „kratki sa vremenom“, jednostavno uslikajte svog ostarelog limenog ljubimca, sa svih strana i uz fotografije priložite i opis stanja u kome se auto nalazi. Sve to pošaljite putem elektronske pošte odabranoj firmi koja vrši otkup polovnih Alfa Romeo vozila. 

Veoma brzo, stići će vam odgovor u kome ćete biti obavešteni o ceni koju možete da dobijete. Ukoliko vam sve to odgovara, sledeći korak je da tim dođe na vašu adresu.

Otkup Alfa Romeo 147

Cela procedura će se završiti mnogo brže nego što pretpostavljate. Naime, stručni tim će doći na vašu adresu onda kada se dogovorite, u vreme koje vi želite. Još jednom će se obaviti procena stanja auta, a važno je napomenuti da su sve procene potpuno besplatne.

Otkup Alfa Romeo 159

Dobro je znati da firme koje se bave otkupom polovnih vozila, takođe obavljaju i otkup havarisanih automobila, auta za reciklažu i automobila za otpad i delove. Ova vozila će biti odvezena iz vaše garaže ili dvorišta bez ikakve nadoknade, tako da ćete dobiti oslobođen i uredan prostor, za novog ljubimca koji će tu stići.

Ukoliko ima bilo kakvih detalja koji su bitni za sam otkup i utiču na cenu istog, o njima će biti postignut dogovor na licu mesta. 

Otkup Alfa Romeo Giulietta

Kada je reč o samoj proceni, stručni tim će obratiti posebnu pažnju na stanje u kome se automobil nalazi, zatim na pređene kilometre... Svako želi da zna da će vrednosna procena biti u potpunosti realna, na šta svakako možete da računate obzirom na iskustvo zaposlenih u firmama koje se bave otkupom polovnih automobila. Mnogi vlasnici polovnih vozila se rukovode logikom da im stari auto nije više potreban, te da samo nepotrebno zauzima prostor i tokom vremena, propada sve više.

Zato je najbolje rešenje odmah organizovati otkup starog ljubimca, jer ćete u tom slučaju moći da dobijete najveći novčani iznos, koji možete da uložite u dodatno opremanje tek kupljenog auta. 

Otkup Alfa Romeo vozila – cena:

Kao što se vidi iz svega što ste pročitali, da biste došli do okvirne cene za svog ljubimca, morate pozvati firme koje se bave otkupom. Konačna cifra će biti određena na osnovu stanja u kome se vaše vozilo nalazi. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane