Dodaj firmu

Otkup havarisanih Audi vozila 065/98 98 368

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup Audi vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup Audi vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup Audi vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Smart pro otkup Audi vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup Audi vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Kada je najbolje odluciti se za otkup Audi vozila?

Mnogi vlasnici automobila misle kako je procedura otkupa polovnih vozila nešto komplikovano, što jako dugo traje. Mi ćemo vas u tome razuveriti, i reći da je dovoljno svega sat vremena da se rešite svog dotrajalog ljubimca i da oslobodite prostor u garaži ili dvorištu.

Otkup Audi automobila

Vrlo je korisno znati da vi ne morate da se nalazite u Beogradu da bi ovako ekspresan otkup bio moguć. U većini gradova u Srbiji moguće je organizovati veoma brzo ovu akciju. Takođe, nije potrebno ni da previše brinete u kakvom je stanju vaš Audi, jer se sve može otkupiti. 

Dosta automobila je prešlo ogroman broj kilometara, na limariji, tj. farbi postoje razna oštećenja ili je motor u lošem stanju... Sve to ne predstavlja nikakav problem za firme koje se dugi niz godina bave otkupom polovnih Audi automobila.

Otkup Audija

Sada želimo da vam plastično objasnimo kako izgleda sama procedura otkupa vašeg starog četvorotočkaša. Naime, i ako je vikend ili bilo koji drugi dan u nedelji, uvek možete da okrenete broj telefona ili da pošaljete e-mail.

Ukoliko ste se odlučili za slanje mejla, svakako će biti potrebno da priložite fotografije vozila, kao i da ukratko opišete stanje u kome se Audi nalazi, kako bi procena bila što preciznija.

Otkup polovnih Audi vozila

Ako ste okrenuli telefon, biće vam postavljena određena pitanja o Audiju, na koja ćete odgovoriti što detaljnije. Na sajtovima firmi koje se bave otkupom, često se nalazi i jedan upitnik koji je potrebno popuniti. Dočekaće vas pitanja kao što su - model automobila, godina proizvodnje, kao i to da li ste vlasnik auta, cena koju očekujete da dobijete i slično.

Otkup Audija A1

Dalje, postoji pet polja, gde možete da unesete slike svog ljubimca. Potrebno je da upišete očekivanu otkupnu cenu, kao i kratak opis stanja automobila i eventualne dodatne napomene.

Otkup Audija A3

Pretpostavimo da vam za gore opisani posao nije potrebno više od pola sata vremena. Procena vašeg automobila je uvek besplatna, bilo da se radi o pozivu telefonom, upućivanju mejla ili izlasku ekipe na teren.

Otkup Audija A4

Agenti koji rade u firmama za otkup polovnih vozila poseduju višegodišnje iskustvo, tako da će vam stići ponuđena realna otkupna ponuda, i to u veoma kratkom vremenskom roku. 

Ukoliko vam svi ponuđeni uslovi odgovaraju, sledeći korak jeste dogovaranje oko potpisivanja ugovora i isplate. Veoma je korisno znati da se isplata novca može izvršiti odmah, što je mnogim vlasnicima vrlo bitno.

Otkup Audija A5

Pošto je neophodno potpisivanje ugovora, to će biti obavljeno u najbližoj opštini ili sudu, nakon čega sledi isplata. Dok ste čitali naš tekst, možda vam se učinilo da je potrebno dosta vremena, ali je činjenica da se u praksi, ovakvi poslovi završavaju za oko samo sat vremena od kako vam agent da ponudu.

Otkup Audija A6

Na ovaj način, brzo i lako se rešavate starog Audija, i oslobađate prostor u garaži za novog ljubimca, dok ste pri tome i dodatno zaradili, što sve možete da uložite u opremanje tek pristiglog četvorotočkaša.

Otkup Audi vozila – cena:

Orijentacionu cenu je veoma teško dati, jer se polovna vozila nalaze u različitom stanju. Iz tog razloga, najbolje je pozvati odabranu firmu koja vrši otkup polovnih automobila, da bi se izvršila procena. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane