Izaberite neku od firmi za otkup polovnih automobila gde možete naći ponudu za OTKUP KIA VOZILA

Otkup havarisanih Kia vozila 065/98 98 368

Avalska bb

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Otkup Kia vozila Uroš

Savska bb

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Otkup Kia vozila Veljko

Beogradska bb

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Otkup Kia vozila Marko

Borska 14

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Stanković Otkup automobila

Železnik

Otkup automobila Stanković vrši otkup svih putničkih automobila, novih, polovnih, oštećenih havarisanih na teritoriji Beograda i cele Srbije.

AT Otkup automobila Beograd

Jurija Gagarina 165

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Maksima Gorkog 58

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.

Otkup polovnih automobila Dević

16.oktobra 3

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Mirijevski bulevar 68

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas

Otkup automobila Beograd 069 1111 750

Klare Cetkin 8

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.

Otkup automobila Zoran Beograd

Ilije Đuričića 60

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.

Otkup automobila 069 333 33 78

Bulevar Zorana Đinđića 85

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78

Otkup Kia vozila nudi vam resenje za prodaju starog i havarisanog automobila ove marke.

Nikada nemojte da potcenite svoje vozilo, u smislu da je suviše staro, zato jer nije u voznom stanju na primer, pa da za njega ne možete da dobijete određenu svotu novca. Ako sve prepustite vremenu, vaša Kia će i zaista toliko propasti, na parkingu, u garaži ili u dvorištu, da ćete na kraju morati da plaćate da je odvezu na otpad.

Otkup Kia automobila

Ovakav scenario uopšte ne mora da se obistini. Da li vam se više sviđa sledeći primer – vi pozovete agenciju koja se bavi otkupom polovnih automobila – iskusan agent vam ponudi realnu cenu – za sat vremena, novac već može biti u vašim rukama.

Zvuči neverovatno? Da, ali samo ako nikada niste poslovali sa agencijama za otkup, jer je ta procedura u poslednje vreme veoma ubrzana, pojednostavljena i što je najvažnije, sasvim legalna.

Ljudi često imaju skoro sasvim nov Kia automobil, ali žele da isti daju u otkup, pošto im je potreban novac koji žele da ulože u kupovinu još moćnije mašine. Neki drugi vlasnici, žele da prošire vozni park, pošto je savremeni tempo života tako brz, da je postala potreba da i muž i žena imaju svako svoje vozilo.

Otkup polovnih Kia vozila

Ipak, “zašto dajete Kia auto u otkup?“, pitanje je koje vam niko neće postaviti, jer se tako nešto tiče samo vas. Ono što agente odabrane firme za otkup zanima, jeste model vašeg automobila, godina njegove proizvodnje, broj pređenih kilometara, stanje motora, stanje limarije, kao i eventualna oštećenja...

Ono što brine mnoge vlasnike, jeste da li će cena koja im bude ponuđena, u isto vreme biti i realna. Razloga za ovakvu brigu zaista nema, pošto agencije posluju na našem tržištu veoma dugi niz godina i iza sebe nemaju nezadovoljne klijente, već samo one koji šire dalje preporuke.

Otkup Kia Ceed

Prednost komuniciranja putem interneta ogleda se u tome što možete da pošaljete fotografije svog ljubimca. Poželjno je da Kia auto slikate iz svih uglova, da biste ga predstavili u što vernijem svetlu. Sve to samo pomaže agentima da vam ponude cenu koju nećete moći da odbijete.

Otkup Kia Picanto

Pošto ste pristali na ponuđenu okvirnu cenu, stručni tim će izaći na teren. Auto ne morate nigde da dovozite, već će se doći na lokaciju na koju vi želite. Isto tako, termin dolaska ćete sami odrediti, onako kako vama odgovara. To može biti i neradan dan, odnosno vikend. Ovo je posebno značajno kod opcije hitnog otkupa, gde se isplata može izvršiti često u roku od samo jednog sata.

Otkup Kia Rio Sedan

Da bi se ispoštovala zakonska procedura, neophodno je najpre sačiniti ugovor, koji će potom biti potpisan u najbližoj opštini ili sudu. Ni oko ove „dosadne papirologije“, koju niko ne voli, ne morate „lupati glavu“, jer je sve to deo posla agencije koju ste angažovali za otkup svog Kia automobila.

Pošto je sve privedeno kraju, ostaje vam da prebrojite novac i da prenesete dalje preporuke vlasnicima koji tek nameravaju da svog ljubimca daju u otkup.

Otkup Kia vozila – cena:

Cena varira od mnogo faktora, kao što su starost automobila, to jest godina njegove proizvodnje, zatim broj pređenih kilometara, stanje motora, limarije i slično... Da biste dobili okvirnu ponudu, najbolje je da pozovete agencije koje vrše otkup, ili da pošaljete e-mail.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane