Izaberite neku od firmi za otkup polovnih automobila gde možete naći ponudu za OTKUP MITSUBISHI VOZILA

Otkup havarisanih Mitsubishi vozila 065/98 98 368

Avalska bb

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Otkup Mitsubishi vozila Uroš

Savska bb

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Otkup Mitsubishi vozila Veljko

Beogradska bb

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Otkup Mitsubishi vozila Marko

Borska 14

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Stanković Otkup automobila

Železnik

Otkup automobila Stanković vrši otkup svih putničkih automobila, novih, polovnih, oštećenih havarisanih na teritoriji Beograda i cele Srbije.

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Maksima Gorkog 58

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.

Otkup polovnih automobila Dević

16.oktobra 3

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.

Otkup automobila Beograd 069 1111 750

Klare Cetkin 8

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Mirijevski bulevar 68

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas

Otkup automobila Zoran Beograd

Ilije Đuričića 60

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.

Otkup automobila 069 333 33 78

Bulevar Zorana Đinđića 85

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78

Kada je otkup Mitsubishi vozila idealno resenje? Ponekad se vlasnici pitaju, „da li je moje vozilo previše staro i da li bih mogao da ga dam u otkup?“ Ako nije u voznom stanju, ljudi sebi postavljaju pitanje – „da li ću morati dodatno da plaćam da se auto odveze iz garaže?“

U daljem tekstu ćemo detaljno objasniti koje su sve prednosti i pogodnosti otkupa vozila, i zašto je to najbrži i najpouzdaniji način da stavite novac u džep, koji kasnije možete da uložite kod kupovine novog četvorotočkaša.

Otkup Mitsubishi automobila

Dakle, evo i odgovora. Gotovo svako vozilo se može otkupiti, a da biste u to bili sigurni, dovoljno je da pozovete telefonom ili da uputite mejl agenciji koja se bavi otkupom polovnih automobila.

Što se tiče odvoza neispravnih vozila, isti se dodatno ne naplaćuje. Kada kontaktirate agenta, on će vam postaviti određena pitanja koja će pružiti vernu sliku o stanju vašeg Mitshubishi automobila.

Otkup polovnih Mitsubishi vozila

Da bi se formirala okvirna ponuda, neophodno će biti da pružite informacije tipa – kada je proizveden automobil, koliko kilometara je prešao, u kakvom stanju je motor i limarija, da li postoje neka značajna oštećenja i slično.

Godine iskustva i rada omogućavaju stručnim timovima agencija veoma realnu procenu, tako da posle saradnje sa njima, postajete još jedan zadovoljan klijent u nizu, koji će širiti dalje preporuke. 

U varijanti kada kontaktirate email-om, imate mogućnost da postavite slike svog Mitsubishi auta, i to do pet fotografija, slikanih iz različitih uglova. Nije loše prikazati i unutrašnjost vozila.

Na e-mail će vam biti odgovoreno u rekordno kratkom vremenu, nakon čega, tim izlazi na teren, pošto ste se vi složili sa okvirnom cenom. Doći će se na lokaciju koja vama odgovara, i u vremenu koje vi želite.

Otkup Mitsubishi Colt

Nije važno ni to da li živite u Beogradu ili u nekom drugom gradu u unutrašnjosti Srbije, jer firme koje se bave ovom delatnošću imaju veoma razgranatu mrežu svojih saradnika. To bi dalje značilo da procedura neće biti nimalo usporena, već  naprotiv, ukoliko ste u nekom većem gradu, poput Niša, Kragujevca ili Novog Sada, otkup se može obaviti za svega sat vremena.

Ovde je bitno napomenuti i varijantu takozvanog hitnog otkupa. Nekim ljudima se žuri, jer im je novac neophodan. U ovom slučaju, možete pozvati agencije za otkup bilo kog dana u nedelji.

Otkup Mitsubishi Outlander

Otkup polovnih automobila je potpuno legalan, brz i jednostavan način da se rešite dotrajalog ljubimca, to jest, da isti pretvorite u novac, koji kasnije možete da uložite u proširenje ili modernizovanje svog voznog parka.

Ugovor o otkupu se potpisuje i overava u opštini ili sudu, nakon čega sledi isplata i to u varijanti koju želite – keš na ruke, ili uplata na račun.

Otkup Mitsubishi vozila – cena:

Veoma je teško dati bilo kakvu cenu, pošto se svi polovni automobili veoma razlikuju – neki su noviji, drugi su veoma stari, jedni su prešli manji broj kilometara, drugi mnogo više i slično.

Kao što smo naveli u tekstu, pozovite agencije ili uputite mejl, radi formiranja okvirne ponude.

*Za sve precizne informacije, na usluzi vam stoje firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane