Dodaj firmu

Otkup havarisanih vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA 060/6 999 698

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd

Otkup havarisanih vozila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

Otkup havarisanih vozila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

Otkup havarisanih vozila Alpa Plus

Alpa Plus je firma koja vrši otkup sekundarnih sirovina, metala, elektronskog otpada, ugostiteljske opreme, polovnih vozila na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Ibarski put 2, Velika Moštanica
Čukarica, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Otkup vozila, Vlada, Beograd

Otkup svih vrsta vozila Vlada otkuplljuje sve vrste vozila, novih, polovnih, havarisanih, uništenih, oštećenih vozila, automobila, kamiona, kombija na teritoriji Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 20
Voždovac, Beograd

Smart pro otkup havarisanih vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup havarisanih vozila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Knežević otkup havarisanih vozila za reciklažu

Otkup havarisanih, oštećenh vozila za reciklažu na teritoriji Beograda. Brz dolazak, plaćanje na licu mesta.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Kombi selidbe Beograd

Naša firma uspešno posluje već dugi niz godina, a uz to nudimo i najjeftinije kombi selidbe. Zadovoljni klijenti su naša preporuka. Obavili smo mnogo selidbi na teritoriji Beograda, Srbije, ali i selidbi u inostranstvo uz najjeftiniji kombi prevoz. Trudimo se da se kvalitetom i niskim cenama izdvojimo među konkurencijom, a upravo zbog toga i nudimo povoljan kombi prevoz.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Otkup havarisanih vozila pomoci ce vam da se resite havarisanog vozila. Možda vam se skoro dogodilo da ste slupali svoj automobil, izgrebali ili oštetili na bilo koji drugi način? Moguće da staro i dotrajalo vozilo stoji negde u zabačenom delu vašeg dvorišta i vi ste sasvim zaboravili na njega?

Da li ste u nekom trenutku pomislili da se „staro gvožđe“ može pretvoriti u novac? Zaista je tako a u daljem tekstu možete da pročitate kako da ceo postupak završite lako, brzo i jednostavno.

Otkup havarisanih automobila

Ukoliko ne želite da ulažete u popravku svog ljubimca, jer smatrate da se to ne isplati, a hteli biste da ga se rešite i uz to i dodatno zaradite, pravo rešenje za vas predstavlja otkup havarisanih vozila. 

Ponekad je „oživljavanje“ dotrajalog auta samo preveliki trošak, a da se time ne postiže željeni cilj – da automobil funkcioniše i izgleda dobro kao ranije. Iz tog razloga je otkup pravo rešenje, jer umesto rasipanja novca, vi ostvarujete dobitak. Tu sumu kasnije možete da uložite u nabavku ili opremanje novog mezimca.

Agencije koje se bave otkupom havarisanih vozila ne prave razliku da li se vi nalazite u Beogradu ili u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji. Dovoljno je da im uputite samo jedan telefonski poziv, a sve ostalo je njihova briga. 

Otkup pokvarenih vozila

Pokvareno vozilo, kao što mu ime kaže, nije u voznom stanju, pa ako biste rešili sami da ga odvezete iz garaže, sa parkinga ili iz dvorišta, to bi predstavljalo trošak. Ako se odlučite da neispravan auto date u otkup, šlep tog auta takođe pada na teret odabrane agencije. 

Svi znamo da je kod otkupa vozila potrebno završiti i određenu papirologiju, i mnogi ljudi se u tome ne snalaze baš najbolje. Ne morate brinuti, jer i taj deo posla, oko potrebne dokumentacije i overe, takođe potpada pod obavezu firme koja otkupljuje pokvareni automobil.

Ceo postupak se može završiti u samo jednom danu, od trenutka kada uputite e mail ili telefonski poziv. Za samo nekoliko sati, vi ćete imati novac u rukama, a garaža će biti oslobođena od vozila koje ničemu korisnom nije služilo, osim što je zauzimalo prostor.

Otkup havarisanih vozila cene

Pretpostavimo da ste u takvoj situaciji da vam je potreban novac za novi automobil, ali pre toga morate da prodate stari. Otkup havarisanih vozila se može obaviti bez obzira u kakvom je stanju vaš ljubimac, koliko je oštećen, da li mu fali neki deo... 

Da biste znali na koju cenu možete da računate, potrebno je da se obratite odabranoj agenciji koja vrši otkup havarisanih vozila radi procene. Agenti će izaći na teren, u vreme kada to vama odgovara, i nakon vizuelnog pregleda vozila, biće vam ponuđena otkupna cena. Ona zavisi od modela i starosti automobila, ali i od stanja u kome se on nalazi. 

Ipak, u jednu stvar možete u startu biti sigurni a to je da će ponuđena cena za otkup biti više nego realna. Uzmite u obzir da bi stari auto samo oduzimao mesto u garaži ili dvorištu, propadao svakim danom sve više, i da biste na samom kraju, vi sami morali da plaćate šlep službu da ga odveze na auto otpad.

U ovoj situaciji, kada havarisano vozilo dajete u otkup, možete da zaradite, i budete na korak bliže kupovini novog četvorotočkaša.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane