O nama - OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA

Otkup havarisanih automobila bavi se otkupom Vaših polovnih, starih, havarisanih i oštećenih automobila, po najpovoljnijim uslovima, bilo da se nalazite u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i sopstvenoj šlep službi nudimo Vam kompletnu uslugu, počevši od besplatne procene Vašeg havarisanog vozila i automobila, do besplatnog prevoza vozila u našu garažu.

Ukoliko Vam je dosadilo da trošite Vaše dragoceno vreme i novac jureći po auto pijacama i drugim sličnim mestima, naša agencija za otkup automobila nudi Vam mogućnost da umesto troška, Vi napravite zaradu na tom vozilu. Pored ubedljivo najvećih cena za otkup havarisanih automobila i vozila na našem tržištu, plaćamo i sve putne troškove i prevoz Vašeg havarisnog vozila.

Prodaja vozila može biti težak, stresan i dug proces koji zahteva mnogo vremena, a naša firma svim klijentima omogućava siguran, brz i pouzdan način da prodate Vaš automobil. Nisu nam bitni marka i godište automobila, niti stanje u kome se vozilo nalazi. Odmah po Vašem pozivu naši agenti će doći na Vašu adresu u najbržem mogućem roku, i izvršiti isplatu na licu mesta.

Otkupljujemo sledeće marke automobila: Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, Hyndai, Honda, Isuzu, Jeep, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Saab, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava.

Osim na teritoriji Beograda, otkup vozila vršimo i u Novom Sadu, kao i drugim gradovima u Srbiji, uz besplatnu procenu. Ukoliko pristanete na ponuđenu otkupnu cenu Vašeg automobila i uspemo da se dogovorimo, isplatu novca vršimo na licu mesta. Takođe, prevoz vozila i putni troškovi su naša briga. Uvek ostavljamo klijente srećnima i zadovoljnima, rešavajući Vas svih briga i muka vezanih za Vaše vozilo.

Naša najbolja preporuka je duga lista zadovoljnih klijenata iz čitave zemlje, kojima smo pružili pomoć pri otkupu njihovih havarisanih vozila, po najboljim mogućim cenama. Ukoliko Vam zatrebaju naše usluge, tu smo za Vas u najkraćem mogućem roku i sa ponudom koju nećete moći da odbijete.

Otkup havarisanih vozila – najlakše i najekonomičnije rešenje kada su u pitanju havarisana vozila!

Posetite naš sajt: www.otkuphavarisanihautomobila.com

Radno vreme:

svaki dan od 09-22h

Otkup havarisanih vozila, Avalska bb, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.03.2017 07:00
Borislav Milic

Njihova najbolja preporuka je duga lista zadovoljnih klijenata iz citave zemlje, kojima su pruzili pomoc pri otkupu njihovih havarisanih vozila,po najboljim mogucim cenama.Ukoliko vam zatrebaju njihove usluge,tu su za vas u najkracem mogucem roku i sa ponudom koju necete moci da odbijete.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Otkup polovnih automobila
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Otkup havarisanih automobila 065/98 98 368
  • Otkup havarisanih automobila 065/98 98 368