Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Škoda vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Škoda vozila

Često je krajnji cilj svega što radimo – novac. Zato vlasnike Škoda automobila najviše interesuje koliku sumu mogu da dobiju kada vozilo daju u otkup.

 

Otkup Škoda automobila

Ljudi se obično brinu da li će ponuđena cena istovremeno biti i realna, ko će snositi troškove prenosa vlasništva, da li se procena vrednosti auta naplaćuje, da li košta odvoženje Škode koja nije u voznom stanju... 

Pitanja je mnogo.

Otkup polovnih Škodinih vozila

Sada ćemo pokušati da damo odgovore na sve što vas muči, to jest, da kada uđete u proces otkupa, za vas ne postoje nepoznanice.

Dakle, koliko ćete novca imati u rukama, zavisiće od nekoliko faktora a to su: model vaše Škode, godina njene proizvodnje, broj pređenih kilometara, stanje limarije, motora, postojanje eventualnih oštećenja i slično.

Otkup Škoda Citigo

Druga stvar – procena. Ona se nikada ne naplaćuje, bilo da se obavlja lično, ili se okvirna ponuda daje putem telefona ili na osnovu kontakta email-om. Zato, nemojte se pitati „koliko biste mogli dobiti“, već jednostavno – pitajte i ljubazni agenti će vam rado izaći u susret.

Otkup Škoda Fabia

Troškovi prenosa vlasništva takođe su na teretu agencije koju ste angažovali oko otkupa svoje Škode. Sastavljanje ugovora i sva papirologija, deo je posla profesionalaca.

Kada je reč o automobilima koji se ne mogu voziti, oni će biti odneti iz vašeg dvorišta, garaže ili sa parkinga, takođe besplatno.

Otkup Škoda Fabia karavan

Dakle, cela procedura je maksimalno ubrzana, ali vas ipak zanima, koliko ona zaista traje? Nećete nam verovati, reč je često o svega jednom času, od trenutka kada vam agent da okvirnu ponudu.

 

Otkup Škoda Octavia

Čak nije problem ni ako se nalazite u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji. Sve se može obaviti jednako efikasno, a pre svega zahvaljujući razgranatoj mreži saradnika širom zemlje.

Otkup Škoda Octavia A5 ambient

Takođe, ako vam je novac zaista hitno neophodan, može se reagovati veoma brzo, dovoljno će biti da uputite telefonski poziv, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Otkup Škoda Rapid

Cena vašeg automobila je uslovljena i stanjem ponude i potražnje vozila na našem tržištu. Sama isplata se vrši u gotovom novcu ili uplatom na račun, ako vam je to draža opcija.

Otkup Škoda Roomster

Važno je istaći, da na isplatu nećete čekati, pošto se ista vrši čim se ugovor potpiše i overi u najbližoj opštini ili sudu. Svima je ovo jako bitno, pošto novac od otkupa obično brzo bude upotrebljen za kupovinu novog četvorotočkaša.

Otkup Škoda Superb

„Ipak, zbog čega dajete u otkup skoro novo vozilo?“, zaista vas niko neće pitati. Iskustvo stručnih timova agencija za otkup automobila govori da se to najčešće radi zbog proširenja voznog parka.

Otkup Škoda vozila – cena:

Orijentacione cene je veoma teško dati, iz razloga što su svi polovni automobili drugačiji – potrebno je da agentima saopštite model Škode, godinu proizvodnje, pređenu kilometražu, opšte stanje, stanje motora, limarije, kao i postojanje eventualnih oštećenja...

Zato je najbolje da postupite prema uputstvima iz našeg teksta, slobodno se obratite agencijama radi besplatne procene.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom vozila a oglašene su ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi neko prodavao Skodu kao vozilo ako dobro ide i ako je dobro ocuvana. Samo je to po meni gubljenje vremena. Mada ak je auo los, onda cete sigurno morati da ga prodate za nesto malo manje pare.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, nisu ova vozila ni malo naivna. Sve drugo je licno smatram samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

08.05.2017
Todor Markovic

Naravno da je sto se ovih vozila tice, sigurno kvalitet ono sto je svima bitno i potrebno.

23.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih vozila mozete da pronadjete nesto bolje.

10.04.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice ovih vozila, sve drugo je po meni samo gubljenje vremena ukoliko pronadjete nekog bas loseg polovanjaka.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni od ovih vozila ne postoji nista bolje.

09.03.2017
Petar Jankovic

Pre svega je veoma vazno da na prvom mesto gledate od koga kupujete auto.

06.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju ovo nikada nisu bila vozila koja su bila namenjena bas svacijem dzepu.

15.02.2017
Ivan Stojanovic

naravo da su ovo i vise nego kvalitetan vozila. Ukoliko se vec za njih odlucite, bitno je samo da gledate pravu cenu.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, Skoda vozila mogu da budu bas onako kvalitetna. Sve drugo je sot se mene tice daleko manje vazno.

19.01.2017
Marko Petrovic

Mogu samo da kazem da koliko se meni licno cini, Skodina vozila mogu da budu bas ondako dobra i kvalitetna i da je to jedino nesto normalno da se ocekuje.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Nije realno ocekivati da Skodino vozilo koje je ne znam ni ja koliko puno osteceno da prodate za neke male pare.

13.12.2016
Dusan Markovic

Sve naravno zavisi od toga u kakvom su stanju ta vozila. Ako su bas dobro ocuvana, onda nemate problem. U suprotnom slucaju cete sigurno ce imati neki problem.

28.11.2016
Jana Stankovic

Mislim da je po pitanju Skoda vozila, ubedljivo najbolje resenje da posetite otkup Aca Ford u Beogradu koji je po tom pitanju cini mi se veoma dobro snabdeven.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko su vam potrebna kvalitetna skodina vozila, onda je definitivno najbolje da posetite auto servis Perisic i da se tamo licno raspitate.