Montaza tus kabina Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 287
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Beograd i unutrašnjost
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd

Montaza tus kabina Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Montaza tus kabina Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Montaza tus kabina
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adaptacija kupatila - sa materijalom

Akcija -53% 399 Din.
Adaptacija kupatila - sa materijalom - 399 eur! Vodoinstalater DUŠKO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Montaza tus kabina

Ugradnjom tuš kabine, vi ćete u potpunosti obogatiti i upotpuniti kupatilski prostor. Najvažnije je da znate kakva tuš kabina vam je potrebna, a zatim obratiti pažnju na izgled i cenu. 
 
                      

Ugradnja tuš kabine

Svaka tuš kabina se sastoji iz dva fiksna stakla i dva pokretna stakla, koja su zapravo, vrata tuš kabine u okviru krutog aluminijumskog rama uključujući i čvrste mesingane šarke. Razna testiranja su pokazala da su šanse da dođe do oštećenja stakla minimalne. Pored toga što staklo tuš kabine treba da bude deblje, bitno je da bude i propisno kaljeno.
Kod montaže tuš kabine najbitnije je da je zid pod uglom od 90 stepeni. Ukoliko to nije slučaj, može doći do većih problema ili oštećenja prilikom ugradnje. Okviri većine tuš kabina i paravana su proizvedeni od aluminijuma, koji osigurava odličnu strukturnu podršku, stabilnost i završnu obradu. Plastični okviri, međutim, nisu čvrsti ni dugotrajni.
 
 
 
Vaš majstor će namestiti staklene delove da budu postavljeni stabilno i vertikalno prema zidu. Neprecizno pričvršćivanje kao i neodgovarajući vertikalni nivo, mogu lako izazvati oštećenja. 
Ukoliko biste se sami upustili u „avanturu“ montaže tuš kabine, ne samo što biste mogli oštetiti tuš kabinu koju ste skupo platili, već biste i sami mogli da se povredite. Zato sve prepustite profesionalcima, a vi samo kasnije uživajte u svom novom izgledu kupatila. 

Montaža tuš kabine – kako se radi?

Vaš majstor će najpre postaviti fiksno staklo, odnosno pronaći će odgovarajuće rupe na staklu, za fiksiranje za aluminijumski profil. Zatim sledi postavljanje staklenih vrata i šrafova u postojeće rupe. Majstor će postaviti točkiće na aluminijumski okvir i fiksirati za tuš kabinu, zatim će staviti poklopce šrafova, a potom dihtung silikonsku traku. Ova traka se postavlja i na pokretno i na fiksno staklo.
Sledi postavljanje ručica na pokretnom staklu, i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane. Majstor će voditi računa o tome da visina ručica i sa jedne i sa druge strane – bude ista.
Na kraju, još je bitno istaći da prilikom postavljanja tuš kabine, trebalo bi voditi računa o visini, kako same tuš kabine, tako i zidova vašeg kupatila. 
Kada se završi montaža, na tuš kabini nema nikakvog posebnog podešavanja. Majstor će tokom instalacije podesiti sve šta je potrebno, a vama ostaje samo da – uživate!

Montaža tuš kabina – cena

Cene ugradnje tuš kabine, kreću se u proseku od 5000 do 8500 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Filip Milutinovic
Ovo bi bolje bilo da vam neko zaista kvalitetno uradi. U suprotnom mozete da rizujete dosta stvari. Jedna od takvih stvari je svakako i ta da se na kraju desi da vam kada zaista pusta vodu.
Lea Stankovic
Nije ova montaza preterano zahtevna. Samo je bitno da je neko uradi na jedan kvalitetan nacin. Najgore bi bilo kada biste neke silne pare potrosili na tus kabinu a da zapravo onda vam je neko pogresno uradi. Od toga ne postoji nista gore po meni.
Mihajlo Nastasovic
Ova montaza sigurno da nije bas previse jefitina.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, sigurno da ona treba da se dobro plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Todor Markovic
Po pravilu je ova montaza nesot sto mora debelo da kosta. Sve drugo je po meni samo bacanje para i cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
U svakom slucaju ona treba da se debelo plati.
Janko Zivanovic
naravno da je sto se ove vrste montaze tice, kvalitet i vise nego vazan.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice montaze tus kabina, odmah treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za montazne tus kabine, sve drugo je mnogo losije resenje.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju je najbolje da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak nije vise nista toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Zovite slobodno muza, on je bukvalno ovako nesto stvarno i apsolvirao.
Ivan Stojanovic
Ovde sve zavisi od toga kolike je velicine tus kabina i koliko je potrebno vremena da se instalira. Najbolje je kada nije previse zahtevna.
Jana Stankovic
Moje je misljenje da po pitanju montaze tus kabina, samo treba da posetite agenciju Evga i vise nista zaista oko toga nemate sta da brinete.
Biljana Brankovic
Slobodno se po ovom pitanju obratite agenciji Dule i mogu samo da vam kazem da je sigurno da se necete pokajati.
Marko Petrovic
Ukoliko ste resili da kupite novu tus kabinu, onda je definitivno najbolje resenje za vas da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ba ssam skoro gledao kako su jednom mom komisiji ugradjivali - montirali tus kabinu. Izgledalo je poprilicno zahtevno zato sto je takva bila i sama tusk kabina. Zbog toga, morate biti spremni angazujete nekog dobrog majstora kada odlucite da ugradite tus kabinu.
Stojance Ristovski
Tus kabina nije preterano tezak posao da se odradi. Cene su naravno raznolike. Medjutim, ukoliko se vec odlucite da za ovu uslugu iznajmite profesionalca onda treba da vas interesuje iskljucivo kvaliet.