Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medicinski benzin
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Medicinski benzin

Medicinski benzin se koristi u medicinske svrhe, kao što mu i samo ime kaže.

medicinski benzin

 

U našem tekstu možete da saznate više korisnih i zanimljivih informacija o medicinskom benzinu, za šta se sve koristi, kako deluje, po kojoj ceni ga možete nabaviti i gde i slično.

Šta je medicinski benzin?

U pitanju je zapravo visoko koncentrovani prečišćeni benzin. Svoju namenu je našao i kao sjajan skidač toplog voska sa radnih površina i to u salonima lepote, ali i u kućnim uslovima.

U daljem tekstu ćemo se upoznati sa pojmom antisepse. To je skup mera i postupaka kojima se uništavaju spore mikroorganizama, kao i oni sami, sa svih predmeta, materijala, medicinskih instrumenata i svega što može doći u kontakt sa ranom pacijenta. Svakako, cilj je da se mikroorganizmi svedu na što manju meru i da ne budu sposobni da izazovu infekciju.

Kako deluje medicinski benzin?

Medicinski benzin nije atiseptik, već se radi o organskom rastvaraču masti. On se može staviti na kožu i okolinu rane. Sa kože će otkloniti nečistoću, masnoću, kao i ostatke leukoplasta.

Kao što smo spomenuli ranije u našem tekstu, medicinski benzin se koristi i u kozmetici, i obično je dostupan u plastičnoj flaši od jednog litra.

medicinski benzin cena

 

Prilikom obavljanja depilacije toplim voskom, dolazi do toga da se zaprljaju razne radne površine u salonima lepote, tako da je medicinski benzin nezaobilazan kada želimo da ta mesta očistimo i dezinfikujemo.

U domaćinstvu, ovaj proizvod može da skine razne fleke sa odeće, na primer.

Medicinski benzin – prodaja

Ukoliko želite da nabavite medicinski benzin, to je moguće učiniti i online putem, preko lepo osmišljenih prezentacija firmi koje se bave distribucijom kozmetike.

Na njihovim sajtovima, artikli su predstavljeni kroz slike i tekstualni opis, odnosno date su fotografije sa objašnjenim najvažnijim karakteristikama artikla.

Pored toga, nalazi se navedeno u kakvom pakovanju i u kojoj težini naručujete medicinski benzin, i naravno, istaknuta je cena.

Poručivanje, tj. sama kupovina proizvoda je veoma jednostavna i laka.

Medicinski benzin – iskustva

Kao što vidimo iz celog tekta, uloga medicisnkog benzina kao dezinfekcionog sredstva veoma je značajna. Sama dezinfekcija znači da uklanjamo neželjene mikroorganizme (bakterije, viruse, gljivice...) sa određenih površina i zahvaljujući tome će se uništiti njihov najveći broj, tako da neće biti opasnosti od pojave raznih infekcija kod čoveka.

Naveli smo da se medicinski benzin najčešće koristi u medicini, međutim, zbog pozitivnih svojstava, njegova primena je daleko šira.

Medicinski benzin – cena:

Da biste naručili medicinski benzin, online putem ili u apoteci, potrebno je da platite u proseku oko 650 dinara za jedan litar. Naravno, moguće je odlučiti se i za manja pakovanja, pa je u skladu sa tim i cena niža.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za ostale precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme i oglašivače ispod našeg teksta.

 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Medicinski benzin nije atiseptik, već se radi o organskom rastvaraču masti. On se može staviti na kožu i okolinu rane. Sa kože će otkloniti nečistoću, masnoću, kao i ostatke leukoplasta.