Dodaj firmu

Logopedski centar Emilija Milanović

Pozeska 140, 3 sprat, stan 8, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Logopedilište

Posao logopeda je veoma širok i obuhvata čitavu lepezu poremećaja, smetnji ili kašnjenja u razvoju jezičkih veština, govora, čitanja, pisanja i komunikacije uopšte…
Pročitaj više

Omladinskih brigada 4 (I sprat, stan 2)
Novi Beograd, Beograd

Higia Logos logopedski centar

Higia Logos logopedski centar obavlja dijagnostiku i tretman svih poremećaja: glasa, govora, jezika, čitanja i pisanja kod dece. Pored desetogodišnjeg iskustva, naša glavna prednost je vrhunski tim stručnjaka koji u svom radu koristi savremene metode i tehnike
Pročitaj više

Mirijevski Bulevar 17b
Palilula, Beograd

Logopedski centar Pričalica

Logopedski centar Pričalica pruža profesionalan logopedski tretman koji obuhvata intenzivnu stimulaciju govora, uz pomoć različitih vrsta aktivnosti. Naš rad zasniva se na primeni inovativnih metoda i individualnom pristupu svakom detetu
Pročitaj više

Rableova 19/II/16
Zvezdara, Beograd

SILA GLASA Logoped

Logoped SILA GLASA sprovodi govorno-jezičku terapiju za decu i odrasle kod kojih se javljaju poteškoće u verbalnoj komunikaciji. Na osnovu dijagnostike stanja, uzrasta i profila pacijenta, izrađuje se detaljan plan terapije prilagođen individualnim potrebama osobe.
Pročitaj više

Mladena Mitrića 2a
Čukarica, Beograd

Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora Djordje Kostić

Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora "Djordje Kostić" je naučna institucija koja se bavi ranim otkrivanjem, dijagnostikom i tretmanom dece sa oštećenim sluhom, patologijom govora, kao i poremećajima ponašanja i učenja. Dijagnozu postavljamo za 60 minuta
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 35
Stari grad, Beograd

Moj Logoped Logopedski centar

Požeška 20/10, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Logopedski kabinet Logo5 plus

Logopedski centar Logo5 plus čini iskusni tim logopeda koji radi sa decom svih uzrasnih dobi i odraslima. Bavimo se dijagnostikom i tretmanom dece sa smetnjama iz autističnog spektra, sa poremećajem pažnje ili ADHD poremećajem, mucanja, poremećaja izgovora glasova i razvojnih jezičkih smetnji, smetnji čitanja, pisanja i računanja Logopedski kabinet Logo5 Plus organizuje kreativne radionice i radionice za pripremu za školu.
Pročitaj više

Braće Jerković 76a
Voždovac, Beograd

Logospektra logopedski centar

Logopedski centar na Novom Beogradu, bavi se ranom detekcijom i terapijom govorno-jezičkih smetnji kod dece, a posebno poremećajima iz spektra autizma, senzorne integracije, ADHD-a, disfazije, disleksije i drugih.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada 96, Lamela A, stan 4, naselje The One
Novi Beograd, Beograd

Logopedski studio PRIČAONICA

Logopedski studio specijalizovan za sve vrste govorno-jezičkih razvojnih tegoba i izazova - dijagnostika, tretman i reedukacija
Pročitaj više

Samjuela Beketa 5a, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Lingua logos logopedski centar

Lingua logos je logopedski centar sa sedištem u Beogradu. U logopedskom centru radi naš tim stručnjaka defektologa-logopeda sa dugogodišnjim iskustvom koji sa puno ljubavi, strpljenja i profesionalnosti pristupaju radu sa decom.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 11đ, Belvil
Novi Beograd, Beograd

Logopedski kabinet LOGOSMART

Logopedski kabinet LOGOSMART čini tim logopeda sa dugogodišnjim iskustvom koji pruža stručno rešenje u usvajanju i korišćenju jezika kod dece. U našem radu praktikujemo individualni pristup svakom mališanu ponaosob, jer svako dete je priča za sebe.
Pročitaj više

Uroša Martinovića 25 (blok A)
Novi Beograd, Beograd

Govor i Jezik logopedski centar

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, I sprat, stan 2
Novi Beograd, Beograd

Logopedski centar Pravilan Glas

Zrenjaninski put 134a
Borča, Beograd

Logopedski centar Kućica reči

Logopedski centar "Kućica reči" čini tim logopeda sa višegodišnjim iskustvom u radu sa različitim oblicima govorno-jezičke patologije kod dece.Pružamo kvalitetnu i stručnu terapijsku pomoć koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu u radu sa decom svih uzrasnih doba.
Pročitaj više

Generala Ljubomira Milića 6, naselje Stepa Stepanović
Voždovac, Beograd

ABV logopedski kabinet

Pariske Komune 23
Novi Beograd, Beograd

Logoped Moja Prva Reč

Marka Nikolića 3/10
Zemun, Beograd

Centar za edukaciju Prve Reči

Milice Rakić 52a, Batajnica
Zemun, Beograd

Trinitas logoped

Logopedsko edukativni centar u Sopotu pruža usluge dijagnostike, prevencije i tretmana govorno jezičkih poremećaja. Rad sa decom od strane logopeda, ali i rad sa starijima i problemima afazije
Pročitaj više

Kneza Miloša 99
Sopot, Beograd

Milica Radojević Logoped


Novi Beograd, Beograd

Defektološki centar Adapti

Defektološka ordinacija u Beogradu sa uslugom patronaže na adresi. Defektološka procena i dijagnostika, rad sa decom sa smetnjama u razvoju, govoru, sa poremećajem pažnje, celebralnom paralizom i drugim razvojnim teškoćama.
Pročitaj više

Vojvodjanska 111
Novi Beograd, Beograd

Logomedica

Logomedica je osnovana 2014. godine kako bi pružila pomoć i podršku svim osobama sa govorno-jezičkim smetnjama i poremećajima komunikacije. Mi smo jedina ustanova u Srbiji koja izrađuje i sprovodi individualni program ABA terapije za decu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž
Novi Beograd, Beograd

“Senzorni kutak” Logopedsko-defektološki centar

Logopedsko-defektološki centar “Senzorni kutak” nalazi se u Zemunu. Kroz različite radionice poboljšava se svaki aspekt ličnosti deteta, bilo to govorno-jezički razvoj, kognitivni, motorički ili socijalni aspekt.
Pročitaj više

Milenka Verkića 7
Zemun, Beograd

Logopedski centar Logopedini

Stručni tim logopeda centra Logopedini pruža Vam procenu i dijagnostiku svih vrsta govornih poremećaja kod dece i omladine. Naš tim čine vrhunski logopedi, psiholog i defektolog koji praktikuju individualan pristup svakom pacijentu.
Pročitaj više

Knez Mihailova 21a, TC Millenium
Stari grad, Beograd

Logoradionice SREĆNO DETE

Logoradionice SREĆNO DETE pružaju priliku roditeljima da se informišu o razvoju govora i jezika u periodu ranog dečijeg razvoja (0-3 godine). Pored razgovora sa logopedom, u našem savetovalištu organizujemo i konsultacije sa psihologom, kao i Montesori radionice.
Pročitaj više

Knez Miletina 26
Stari grad, Beograd

Logopedski centar Stin Ora

Logopedski centar Stin Ora je specijalizovan za prevazilaženje smetnja u učenju (dispraksija, disleksija, disgrafija, diskalkulija). Takođe pruža usluge tretmana mucanja, disfazije i dislalije, disartije, tretmana glasa kod dece i odraslih i tretmana afazije kod odraslih. U okviru centra organizuje se pripremni program za polazak u školu “Piskaralo”.
Pročitaj više

Semjuela Beketa 20d, ( preko puta MUP Mirijevo )
Zvezdara, Beograd

LogoSKok centar za razvoj dece

Centar za razvoj dece u Beogradu, koji se bavi logopedskim tretmanima, tretmanima reedukacije psihomotorike, prevencijom i procenom razvoja deteta
Pročitaj više

Todora Dukina 41/8
Voždovac, Beograd

Voicetoys

Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pročitaj više

Veljka Dugoševića 54
Zvezdara, Beograd

Čarolija logopedski i kreativni centar

Logopedski edukativni centar Čarolija nalazi se na Vidikovcu. Ovaj centar je idealno mesto za ispravku govorno-jezičkih poremećaja uz stručni rad i nadzor logopeda i psihologa. Uradite prevenciju govornih poremećaja i uočite problem na vreme
Pročitaj više

Vidikovački venac 73e, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Logo Kućica

Logo kućica je logopedski centar koji se bavi terapijom poremećaja u govoru, disfazijama, disleksijama, mucanjem afazujama redukcijom psihomotorike savetovanjem roditelja kroz radionice koje podstiču govornojezički i psihomotorni razvoj deteta.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Novosti iz rubrike Logopedi

Vidi sve (18)

Akcije za mališane!

Portal navidiku.rs je u saradnji sa najboljim logopedima, pedijatrima, oftalmolozima, stomatolozima, fotografima, kao i sa zaposlenima u rođendaonicama i sportskim klubovima iz Beograda napravio sjajne akcijske ponude na različite aktivnosti i preglede koje će razvijati maštu i kreativnost Vašeg deteta i pomoći da se pravilno razvija.

Akcije za mališane!

Popusti za sve klince i klinceze!

Ako u kući imate školarca, želimo Vam srećan povratak u školske klupe. Za đake prvake će ovaj dan biti nezaboravan, pa pokušajte da ga učinite što lepšim za Vaše dete.

Popusti za sve klince i klinceze!

Najbolje akcije za decu!

Ovaj period može biti prilično stresan za decu, pa je neophodno imati pravi pristup i zabaviti ih na kreativan način.

Najbolje akcije za decu!

Kako da odgajite srećno dete?

Pružite Vašoj deci bezbrižno i lepo detinjstvo. Dajte im priliku da se druže, nauče nešto novo i budu zdravi i puni energije.

Kako da odgajite srećno dete?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
25.11.2023 15:20

Profesionalnost, ljubaznost i pristupacnost strucnog tima! Na osnovu naseg dugogodisnjeg iskustva u radu sa njima, sve preporuke! Bravo!

Neregistrovan korisnik
02.11.2022 17:45

Dr Slavica i njene saradnici,predivne!

Neregistrovan korisnik
17.09.2022 12:22

Možete li mi reci koja je cena pregleda a koja ne cena tretmana za dete 7 godina?

Neregistrovan korisnik
16.12.2021 09:05

Dr Mirjana Sovilj, direktorka Instituta je žena koja istinski zaslužuje nagradu za plemenitost. Većina roditelja nema finansijsku mogućnost da plati usluge Instuta ali dr Sovilj je neko ko će učiniti zaista sve da pomogne Vašem detetu i Vama. Naša zemlja bi bila puno bogatija kada bi postojalo više ovakvih ljudi kao sto je dr Sovilj, čija plemenitost pomera granice kada je reč o dobrim delima i razumevanju onih kojima je pomoć potrebna.

Neregistrovan korisnik
17.08.2021 13:37

Stručnost Posvećenost Sistematičnost Empatija

Neregistrovan korisnik
23.05.2021 23:06

Nisam bila ,al mi treba logoped za odrasle

Neregistrovan korisnik
09.02.2021 14:06

Odlican logoped kod arene.

Neregistrovan korisnik
03.10.2020 09:07

Emilija je veliki profesionalac, koji svakom detetu pristupa individualno, dajuci maksimum sebe. Kroz zabavu, igru i uvek sa osmehom i velikim strpljenjem je uspela da neke naocigled neispravljive poteškoće u govoru kod našeg sina :) Svaka preporuka!!!

Neregistrovan korisnik
29.09.2020 21:26

Odlična logopedska ordinacija!

Neregistrovan korisnik
27.08.2020 14:12

инут Prijatan prostor, lepo opremljen raznovrsnim didaktičkim sredstvima za pokrivanje celokupnog dečijeg razvoja. Stručnost, znanje i iskustvo logopeda Dragane i Radice. Nećete pogrešiti u odabiru. Vaše je samo da im poverite dete, pratite njihove savete i uživate u rezultatima. Srećnoooo! ❤️

Neregistrovan korisnik
16.06.2020 12:45

Sjajan logoped u naselju Belvil

Neregistrovan korisnik
03.06.2020 13:19

Sjajni, stručni, topao pristup!
Bogdan

Neregistrovan korisnik
28.02.2020 09:42

Krenuli smo kod Ivane da malo vezbamo slova i reči,pa nam se usput jako svidela i radionica!Devojke su prava kombinacija za napredak!Sve pohvale za organizaciju,strucnost i kreativnost!

Neregistrovan korisnik
28.02.2020 08:31

Divan i stručan tim, pozitivna energija, što se odmah oseti a to deca prvo osete. Uz rad logopeda i kući naravno brzo je došao napredak. Sve pohvale, a iz Tijanine radionice neće kući da ide. Sve preporuke Aleksandra

Neregistrovan korisnik
28.02.2020 04:31

3u1. Stručnost tima,veoma zanimljive radionice i jako prijatna atmosfera! Dete prosto neće kući!

Dragan Stefanović
28.02.2020 04:07

Posle nekoliko promenjenih ordinacija i logopeda,napokon smo sreli predivne profesionalne logopede,Ivanu i Jucu kod kojih smo posle par tretmana imali vidljive rezultate. Pored njihove ljubaznosti,stručnosti i profesionalizma treba pohvaliti i harizmatičnu Tijanu i njenu kreativnu radionicu.
Nisam siguran da li dete jedva čeka da dođe kod Ivane i Juce i uči sa njima ili kod Tijane da crtaju,lepe i prave šta god požele.
Svaka pohvala i preporuka za saradnju.Dragan

Neregistrovan korisnik
27.02.2020 12:27

Vrlo posvećeni radu sa decom, to se vidi po napretku, ali i po tome što deca jedva čekaju da idu ponovo, što je meni lično iznenađujuće da se toliko raduju logopedu, za kreativne radionice mi je jasno zašto toliko vole :) Divni ljudi rade ovde! Saša

Neregistrovan korisnik
27.02.2020 01:59

Stručan tim koji uliva poverenje roditeljima , a deca sa nestrpljenjem čekaju sledeće druženje. Na ovom mestu, sa ovim ljudima, ne samo deca, već i roditelji mogu naučiti puno toga.
Sve preporuke za tim koji kroz svoju čaroliju ostvaruju odlične rezultate!!!

Jelena

Neregistrovan korisnik
26.02.2020 11:11

Sve preporuke,kako za logopedske tretmane,tako i za kreativne radionice.

Neregistrovan korisnik
24.02.2020 06:34

Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i što je najvažnije vidljivi rezultati.

Neregistrovan korisnik
24.02.2020 05:44

Sve pohvale za strucni i posveceni tim Čarolije. ❤️ Najbitnije je da dete sa osmehom odlazi i vraca se iz ovog centra. Kreativne radionice doprinele su oslobadjanju u komunikaciji sa vrsnjacima i razvoju fine motorike... Hvala Tijani na posvecenosti i na svim divnim idejama koje realizuje sa decom. Napredak u govoru uočljiv je vec nakon par odlazaka kod logopeda. Jos jednom, hvala za sve! Sve preporuke za čitav tim! ❤️

Neregistrovan korisnik
24.02.2020 05:24

Veoma prijatna atmosfera u radu sa decom. Svaka čast logopedima i kreativnom timu.

Neregistrovan korisnik
05.02.2020 03:04

Odlican logoped kod Arene.

Neregistrovan korisnik
19.09.2019 10:52

Veoma sam zadovoljna uslugom,brzo i efikasno smo resili problem izgovora. Veoma strucni, angazovani i spremni za svaku situaciju. Fleksibilni su po pitanju termina. Ja sam zaista prezadovoljna, a moje dete se radovalo tretmanima. Preporucujem svima.

Milos Mandic
07.06.2019 12:47

Hajdi logopedsko edukativni centar čini tim vrhunskih stručnjaka koji zaista znaju kako da priđu deci. Deca koja imaju problema sa govorom, često su zatvorena, stidljiva, ali logopedi znaju kako da ih otvore i da ih učine srećnim zbog napretka koji postižu redovnim vežbama pravilnog govora. Sve preporuke za Hajdi logopedsko edukativni centar od Miloša i Mire!

Dejan Vlaisavljevic
07.06.2019 12:46

Svi mi volimo kada dete zapitkuje i priča, ali nas jako brine kada muca, na primer. Shvatamo da nam trebaju logopedi... Što pre se obratite kod ovih stručnjaka, to je bolje za vaše dete. Mi smo izabrali Logopedski Centar Pričuljko i nismo pogrešili, jer je naš sin zaista sada pravi mali pričuljko! Hvala puno i sve preporuke, iskrene i od srca, od porodice Vlaisavljević!!!

Pavle Dundjerovic
07.06.2019 12:44

Logopedski centar Kućica reči ima zaista lep pristup deci, a to je veoma važno kada su logopedi u pitanju. Naš sin je brzo napredovao, ali smo morali sa njim da radimo i kod kuće, po instrukcijama koje smo dobili u centru Kućica. Sada smo jako zadovoljni i svima bismo savetovali da zakažu pregled i da se uvere da li je sve u redu ili su potrebne korekcije govora kod dece.

Julija Miscevic
07.06.2019 12:43

Logopedski centar Igra Znakova je bio naša odluka kada je reč o izboru logopeda. Naime, ćerka je nepravilno govorila, dosta je mucala, teško je započinjala rečenice... Sve nas je to brinulo, dok nismo shvatili da logopedi mogu sve to da isprave na najbolji mogući način. Postigli smo rezultate i zato sve preporuke za Logopedski centar Igra Znakova!!!

Miroslava Anastasijevic
07.06.2019 12:41

Srećno dete je ono koje lepo zna da priča. Našem sinu su bili potrebni logopedi da bi to mogao, nije bilo dovoljno što mi, kao roditelji, radimo sa njim. Otišli smo u Logoradionice SREĆNO DETE, i nismo se pokajali. Govor je nešto na čemu treba da se radi, a onda prirodno, dolaze i rezultati. Jako smo sada zadovoljni i svima bismo preporučili da slede naš primer, da bi njihovom detetu bilo bolje. Sve preporuke!

Stevan Stojiljkovic
07.06.2019 12:40

Naš sin je bio u takvom stanju da su nam bili neophodni logopedi, jer sami nismo uspeli da rešimo probleme sa govorom koje je on imao. Okrenuli smo broj telefona i zakazali u Logopedski kabinet LOGOSMART. Njihov tim je stručan, vole decu, strpljivi su i pažljivi. Edukuju i roditelje kako da najbolje rade sa detetom kod kuće. Neizmerno smo zahvalni na postignutim i vidljivim rezultatima!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane