Dodaj firmu

Logopedski centar Emilija Milanović

4.7 | 46 ocena
Član 8 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Cenovnik 5 najnovijih iz cenovnika
1. Logopedski pregled za upis u školu
1000.00
2. Logopedski tretman ( 45 minuta )
1800.00
3. Logopedski tretman ( 30 minuta )
1500.00
4. Logopedska opservacija i dijagnostika ( jedan tretman )
1500.00
5. Četiri logopedska tretmana u trajanju od 45 minuta
6000.00
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
03.10.2020 09:07

Emilija je veliki profesionalac, koji svakom detetu pristupa individualno, dajuci maksimum sebe. Kroz zabavu, igru i uvek sa osmehom i velikim strpljenjem je uspela da neke naocigled neispravljive poteškoće u govoru kod našeg sina :) Svaka preporuka!!!

Logopedski centar Emilija Milanović
Sunčica Bogojević
07.06.2019 12:25

Moje dete je mucalo i to me je jako zabrinjavalo... Shvatila sam da ne mogu da mu pomognem sama i da logopedi moraju da reše ovaj problem. Tako smo otišli u Logopedski centar Emilija Milanović i nismo se pokajali. Vrlo su stručni i strpljivi u radu sa decom, a najmlađima je to jako važno, kao i roditeljima takođe... Sve preporuke za Logopedski centar Emilija Milanović, od srca!

Logopedski centar Emilija Milanović
Nemanja Vujcic
14.06.2018 10:17

Супруга и ја смо довели сина прије његовог трећег рођендана, због јако израженог муцања. Емилија нас је просто одушевила, јер је једини логопед који нам није поручио да је дијете "још мало" за третман, нити је очекивао од родитеља да ми будемо ти који ћемо натјерати дијете на сарадњу. Након сат и по времена, затекли смо Емилију и нашег сина као најбоље другаре. Једну (кључну) вјежбу којој га је научила је наш дјечак запамтио и чак самоиницијативно касније користио. Данас наш син не муца. Будући да живимо далеко (Бањалука) нисмо долазили на додатне третмане, али постепени престанак муцања код нашег сина их је учинио непотребним. Све препоруке!!!

Logopedski centar Emilija Milanović
Jelena Ilić
27.02.2017 08:33

Pre nego što smo srele Emiliju, moja ćerka i ja smo konsultovale nekoliko privatnih logopeda, ali i logopeda angažovanim u državnim ustanovama. Malena je, radeći sa njima, donekle uspela da koriguje šuškanje u izgovoru glasova "Š", "Č" i "Ć", ali mislila sam da nikada nećemo progovoriti „R“. Nepravilan izgovor pojedinih glasova kod dece deluje čak interesantno, ali kad deca krenu u školu, takvi nedostaci mogu postati jako neprijatni. Emilija nas je svojim pozitivnim pristupom uverila da se voljom i angažmanom profesionalca može postići „nemoguće“. Izgovor glasova „Š“, „Č“ i „Ć“ se promenio nakon dva tretmana, dok je malena posle samo četiri tretmana počela da izgovara slovo „R“. Vežbama smo za kratko vreme ustalili izgovor. Malena je povratila samopouzdanje, sa Emilijom je naučila puno zanimljivih pričica i pesmica. Emilija je veoma posvećena poslu, izuzetan logoped, ali i pedagog. Želimo joj sve najbolje u budućem radu – a i svima, koji se odluče da posete njen logopedski centar.

Logopedski centar Emilija Milanović
Ljiljana Sofrenić
30.10.2016 02:25

Drago mi je da sam bas Emiliju odabrala da bude logoped nasem decaku.Emilija je divna devojka.Nasmejana,vesela i spontana.Uz izuzetnu saradnju sa nama uspela je da ga opusti i udje u njegov svet maste.Uceci ga zanimljivim pricama,pesmicama i zagonetkama koje je on obozavao i radovao im se, uspeo je da napreduje iz dana u dan.Postala mu je draga osoba o kojoj rado prica i kada smo zavrsili tretmane.Sa nasim decakom nije bilo lako raditi ali smo joj veoma zahvalni jer je uspela da nadje nacin da ga privoli na svakodnevno vezbanje na njemu zanimljiv nacin.Velikim njenim zalaganjem i trudom pokazala mu je da se treba truditi i puno vezbati.I da ne treba odustajati kada je dosadno i naporno vezbati svakodnevno.Hvala ti za utrosenu energiju i optimizam koji si sa nama delila iako cesto ni tebi nije bilo lako.Sve najbolje ti zelimo...

Logopedski centar Emilija Milanović
Nadja Mandic
19.10.2016 02:19

Za svaku preporuku! Profesionalna, efikasna, posvećena. Moje iskustvo je veoma pozitivno i od srca je preporučujem svim roditeljima čija deca imaju probleme u govoru. Ja sam sa svojim sinom obišla sve moguće državne logopede i apsolutno ništa nismo postigli. Od samog početka Emilijinog rada s mojim sinom, napredak je bio očigledan. Ume da oseti i razume decu i predano radi s njima. Čak i kada se završi tretman, ostaje u kontaktu s detetom i porodicom. Otvorena je za svaki savet i pomoć. Beskrajno sam joj zahvalna za ukazanu pomoć.

Logopedski centar Emilija Milanović
Andrija Atanaskovic
20.06.2016 05:27

Najsavremenije motode logopedske opservacije,dijagnostike i terapije za decu sa usporenim psihomotornim razvojem.Veoma prijatno osoblje i vrhunski doktori.Sve preporuke i pohvale.

Logopedski centar Emilija Milanović
Dušanka Miletić
25.02.2016 08:36

Drago mi je što se u ovom poslu pojavio neko tako drag i mio kao što je Emilija.
Veoma je posvećena i predana svom poslu. Odnos prema deci joj je veoma specifičan tako da je veoma rado prihvataju, što rezultira i postizanjem velikog uspeha u radu.
Emilija, nastavi tako i uspeh je zagarantovan.

Logopedski centar Emilija Milanović
Zorana Jovanović
23.11.2015 09:43

Vrlo efikasan logoped, nije uzimanje para kao u nekim drugim ordinacijama gde su nas odrali.

Logopedski centar Emilija Milanović
Tijana Jakovljevic
14.10.2015 05:16

Divna devojka, vrlo strpljiva i posvećena ...

Logopedski centar Emilija Milanović
Maja Djuricic
12.10.2015 06:27

Sjajno iskustvo , preporučujem svima čija deca imaju probleme u govoru da koriste usluge logopeda Emilije Milanović!
Imala je odličan odnos sa detetom i veoma je brzo rešila problem dislalije.

Logopedski centar Emilija Milanović
Ostavite komentar
  Mapa
  Logopedski centar Emilija Milanović
  Firme u blizini
  Lingua logos logopedski centar, Đorđa Stanojevića 11đ, Belvil, Novi Beograd, Beograd
  Moj Logoped Logopedski centar, Požeška 20/10, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Logopedilište, Omladinskih brigada 4 (I sprat, stan 2), Novi Beograd, Beograd
  SILA GLASA Logoped, Mladena Mitrića 2a, Čukarica, Beograd
  Logopedski kabinet LOGOSMART, Uroša Martinovića 25 (blok A), Novi Beograd, Beograd
  Govor i Jezik logopedski centar, Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, I sprat, stan 2, Novi Beograd, Beograd
  Logomedica, Jurija Gagarina 14ž, Novi Beograd, Beograd
  Milica Radojević Logoped, /, Novi Beograd, Beograd
  Defektološki centar Adapti, Vojvodjanska 111, Novi Beograd, Beograd
  Logospektra logopedski centar, Omladinskih Brigada 96, Lamela A, stan 4, naselje The One, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane