O nama - LOGOPEDSKI STUDIO PRIČAONICA


Logopedski studio Pričaonica Mirijevo obezbedio Vam je sve vrste logopedskih usluga od strane diplomiranog defektologa - logopeda Jelene Brkić Radivojević.

Nalazimo se u ulici Semjuela Beketa 5a, na svega nekoliko kilometara od centra grada, i rado ćemo i Vašem detetu pomoći da se pravilno razvija i bezbrižno raste.

U životu svake osobe veoma je važno da se oseća kao potpuno biološko, društveno i verbalno biće. Nijedan aspekt razvoja ličnosti nije manje važan i međusobno se prožimaju. Bez adekvatnog verbalnog izražavanja velika je verovatnoća da će i druga dva segmenta biti ugrožena. Zato je nephodno pravoremeno prepoznati svaku smetnju u funkciji govora, kako bi se na vreme otklonila svaka prepreka.

Rana pomoć logopeda je od velikog značaja. U uzrastu od 2 - 5 godina starosti, neophodno je da dete već ima razvijen govor na određeni način, a uz pomoć stručnog saveta logopeda možete znati da li je on i primeren uzrastu. Ranim reagovanjem postižu se najbolji i najbrži rezultati, ali učinak je moguć i u starijem dobu, te ako Vam se čini da ste možda zakasnili, to ne treba da Vas obeshrabruje. Dođite i posavetujte se sa nama.

Logopedski studio Pričaonica Mirijevo nudi Vam pomoć u oblasti dijagnostike, tretmana i reedukacije.

Dijagnostički proces podrazumeva najpre procenu razvoja organizovanosti psihomotorike, dominacije hemisfera mozga i lateralizovanosti pokreta, procenu razvoja govora i jezika, praksične organizovanosti i motivacije ličnosti deteta.

Logopedski tretmani svrstavaju se po oblastima i svaki je prilagođen osobenostima pojedinačnog deteta:

Ključna stvar za uspešan logopedski tretman je pravilna i pravovremena dijagnostika koja se oslanja na komponente kliničke logopedije. Individualan i stručan pristup daće najbolje rezultate kako u učenju (habitacija) tako i u ispravljanju nepravilnosti (rehabilitacija) kod dece sa određenim problemima (patologija verbalne komunikacije).

Za sve savete i pitanja u vezi sa tim kako pravilno stimulisati govorno-jezički razvoj deteta, najbolje je da se konsultujete sa stručnjakom Logopedskog studija Pričaonica. Kod nas ćete biti tretirani na profesionalan i sistematičan način, i garantovano dobiti odgovarajući logopedski tretman prilagođen upravo Vašem detetu. Na taj način ni željeni rezultati neće izostati.


Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 09 - 19 časova
Subota 09 - 13 časova

Logopedski studio Pričaonica, Samjuela Beketa 5a, Mirijevo, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Logopedi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Logopedski studio PRIČAONICA
  • Logoped Mirijevo,
  • Pričaonica Mirijevo,
  • Logoped Pričaonica Mirijevo,
  • Logoped u Mirijevu,
  • Logopedski studio Pričaonica Beograd,
  • Logoped Pričaonica radno vreme