O nama - MILICA RADOJEVIĆ LOGOPED

Polazak u školu se približava a vaše dete još uvek ne izgovara sve glasove ili ih ne izgovara pravilno? Ukoliko ima poteškoća sa gutanjem glasova i nepravilnim izgovaranjem, nikada nije rano za razgovor sa logopedom.

Milica Radojević diplomirani defektolog logoped bavi se individualnim tretmanima koji će pomoći vašem detetu da lakše i brže savlada čitanje i pisanje.

Budući da je govor povezan sa svim oblastima u životu a značajno utiče na školovanje i dalji razvoj deteta ali njegovo samopouzdanje, preporuka je da se sa tretmanima krene što ranije.

Tretmani kod Milice Radojević imaju jedan važan benefit a to je da se tretmani odvijaju kod vas na adresi, tako da možete uštedeti vreme ali i pratiti napredak vašeg deteta.

Logoped Milica Radojević se već dugi niz godina bavi najčešćim problemima kod dece kada je u pitanju govor i izgovaranje glasova.

Uspešno rešava najčešće probleme:

  • Dislaliju: Nemogućnost izgovora pojedinih glasova, koja se javlja kod 30% predškolaca i veoma je česta pojava a Milica ga uspešno rešava. Dislalija se može podeliti na:
  • Omisiju: Kada dete ne izgovara određeni glas odnosno proguta glas u izgovoru reči.
  • Distorziju: Izgovaranje različitog oblika glasova npr. kotrljajuće “R”
  • Supstituciju: Kada dete umesto jednog glasa izgovara drugo, npr umesto čokolada kaže cokolada.
  • Razvojnu disfaziju: Specifičan jezički poremećaj gde dete ne govori ili su prisutne izrazite nepravilnosti u govoru i ne razume govor.
  • Kašnjenje u govoru: Problem koji se javlja u vidu kašnjenja u govoru, koji se rešava kroz stimulaciju razvoja govora kako bi dete propričalo i otklonilo uzroke zbog kojih se to dešava.

Ukoliko želite da saznate uzrok ovih poremećaja u govoru i način kako da rešite problem i pripremite dete za polazak u školu, pozovite logopeda Milicu Radojević.

Logoped Milica Radojević pored korekcije glasova radi na stimulaciji govora kod dece, ali i pruža pomoć prilikom učenja, čitanja i pisanja.

Jasno i pravilno izražavanje, važno je kako bi dete izgradilo sopstveno samopouzdanje i radilo na svom izgovoru koje će mu svakako značiti u svakoj kasnijoj fazi života, kroz javni nastup na fakultetu, poslu itd.

Individualni tretmani obavljaju se u popodnevnim časovima od 17-20h radnim danima, dok su vikendom dostupni svi termini u skladu sa dogovorom.

Milicu Radojević i njene edukativne tekstove možete pratiti na Instagram stranici i saznati sve novosti koje se tiču razvoja govora i njenim uzrocima, kao i rešenjima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Logopedi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Milica Radojević Logoped
  • Milica Radojević Logoped,
  • Milica Radojević Logoped Novi Beograd,
  • Milica Radojević Logoped radno vreme