Dodaj firmu

BG Hair Concept frizerski salon kurs za frizera

Frizerski salon specijalizovan za nadogradnju i prodaju kose. Obuke za frizere, sve tehnike nadogradnje kose u centru Beograda
Pročitaj više

Studentski trg 6
Stari grad, Beograd

Frizerski salon Dora

Frizerski salon Dora je pravo mesto za sve članove porodice koji žele da njihova kosa bude lepa i negovana. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas profesionalni stilista, sa bogatim iskustvom, koje je upotpunjeno stručnim usavršavanjem na L'Oreal akademiji u Češkoj…
Pročitaj više

Tošin Bunar 181b
Novi Beograd, Beograd

Kotrlja studio obuka i kurs za frizera

Obuka za buduće i frizere sa iskustvom, koja će obogatiti asortiman vaših usluga. naučite sve o Balayage tehnici, R-touch i babylight tehnici na pravim modelima i kroz praktičnu obuku.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Djindjica 41
Novi Beograd, Beograd

Edukacija i kursevi za frizere L & D STARS

Škole zanatstva su sve više tražene u poslednje vreme. Kvalitetna edukacija i kursevi za frizere su deo ponude L&D stars Beograd.
Pročitaj više

Paunova 24
Voždovac, Beograd

Ako volite lepe frizure, oblikovanje i stilizovanje kose, a još uvek taj svoj talenat niste pretvorili u uspeh i novac, odnosno u zanimanje koje ćete obavljati sa ljubavlju, tada je pravo vreme da upišete kurs za frizera.

Frizerski zanat je jedan od najpopularnijih, jer svi mi želimo da imamo moderno ošišanu i isfeniranu kosu, i za to ne žalimo novac, samo nam je potreban iskusan majstor. Da biste baš takav majstor zanata postali, potrebno je da prođete kroz stručnu obuku, na čijem ćete kraju polagati završni test, i dobiti potvrdu o uspešno završenoj obuci.

Obuka za frizera

Kada govorimo o kursu za frizere, reći ćemo da isti spada u kurseve nege i lepote, i jedan je od najatraktivnijih, jer je sve više zainteresovanih polaznika koji žele da steknu diplomu. Naravno, sem diplome, dobijate i nešto mnogo važnije, a to je znanje i iskustvo koje podrazumeva vaše novo zvanje ženskog, muškog ili muško-ženskog frizera.

Obuka za frizera može trajati od tri do šest meseci, i pre svega podrazumeva praktičan rad. Korisno je imati informaciju, da su sav pribor, alat i hemija obezbeđeni polaznicima kursa.

Zasigurno ste znatiželjni da saznate šta ćete sve učiti kada se sa nastavom krene. Proći ćete kroz teorijski i  praktičan rad iz različitih oblasti kao što su: feniranje na razne načine, šišanje, pravljenje svečanih frizura, navijanje kose (vodena, minival), kolorizacija kose (pramenovi na foliju i kapu)...

Ipak, ovo je samo jedan deo programa, a postoji i drugi, na kome ćete naučiti sve o profesionalnom odnosu prema klijentima, kako da vodite kvalitetnu i prijatnu komunikaciju. To dalje vodi stvaranju prepoznatljivog imidža salona, što sve za krajnju posledicu ima uspešno obavljanje ove delatnosti.

Kurs za frizera – iskustva

Možda se pitate, da li vam je potrebno neko predznanje, jer ste apsolutni početnik? Dobra vest za vas je da nikakvo prethodno iskustvo nije neophodno, dovoljno je samo da upišete kurs.

Svi smo čuli priče od uspešnih ljudi, kako je za uspeh potreban talenat, ali da je on važan samo u malom delu. Vaš trud će biti presudan za uspeh, kao i angažovanje i entuzijazam, odnosno konstantan rad i želja da se stalno usavršavate i pratite svetske trendove koji se tiču oblikovanja kose.

Prilikom upisivanja obuke, dobićete svu potrebnu literaturu, a posle dogovorenog vremena koje ste proveli radeći praktično, bićete potpuno spremni da izađete na ispit. Ova provera znanja se sastoji iz usmenog i pismenog dela, i provere praktičnog znanja.

Kada sve uspešno položite, stičete diplomu, koja je validna da bi se upisala u vašu radnu knjižicu, a takođe je dovoljna da otvorite sami svoj frizerski salon.

Kursevi za frizere su često individualnog karaktera, što bi zapravo značilo da krećete sa obukom onda kada vi to želite.

Takođe, u svakodnevnom životu se ponekad dešava da određena lica već rade na poslovima frizera, ali ne poseduju potrebne sertifikate. U tim slučajevima se organizuje provera znanja kandidata pred odgovarajućoj ispitnom komisijom. Sve što je potrebno jeste da imate potvrdu da na poslovima frizera radite najmanje tri meseca.

Kurs za frizera – cena:

U proseku, za kurs za frizere potrebno je izdvojiti od 33000 do 39000 dinara. Cena zavisi od toga koliko meseci obuka traje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane