Dodaj firmu

Hydro Front hidroizolacija

Tokom izgradnje, renoviranja ili u slučaju pojave problema sa prodiranjem vode, nazovite Hydro Front Beograd - hidroizolacija i sigurna zaštite od vlage. Hydro Front hidroizolacioni sistemi predstavljaju najbolju zaštitu građevinskih objekata svih vrsta
Pročitaj više

Luja Adamiča 15
Novi Beograd, Beograd

Hidro Izo Tim - Hidroizolacije

Hidro Izo Tim je firma iz Beograda, koja se bavi svim vrstama hidroizolacije, kao i sanacijom krovova, mašinskim izvlačenjem vlage iz zidova, kapilarnim presekom iz zidova i drugo.
Pročitaj više

Kraljevića Marka 15
Savski venac, Beograd

Hidroizolacija Iroko

Firma “Iroko” nalazi se na Čukarici. U ponudi ima jedinstveni proizvod hidroizolacionu tečnu gumu koji je nov i usavršen proizvod za hidroizolaciju za bazene, krovove, terase, balkone
Pročitaj više

Požeška 14, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Hidroizolacija Izosmart

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja svih tipova hidroizolacija i pouzdanih izolacionih sistema, stručan i iskusan tim preduzeća Izosmart, uvek Vam stoji na raspolaganju.
Pročitaj više

Stanoja Glavaša 4, Beograd
Palilula, Beograd

Hidroizolacija VSG Sistem

Rešite uspešno svaki problem sa vodom u Vašem stambenom ili poslovnom objektu, uz hidroizlaciju VSG Sistem. U našoj ponudi nalaze se najsavremenija Mapei sistemska rešenja za hidroizolaciju, koja se prilagođavaju konkretnom problemu
Pročitaj više

Pastirska 12
Zvezdara, Beograd

Hidroizolacija Gročić

Gročić hidroizolacija je firma koja se bavi izvođenjem svih vrsta hidroizolaterskih radova. Bilo da Vam je potrebna hidroizolacija podruma, terase, balkona ili bazena, naš stručni tim majstora izvodi sve vrste radova, uz upotrebu savremenih mašina i najkvalitetnijih materijala
Pročitaj više

Ivana Sarića 15
Zvezdara, Beograd

Hidroizolacija Lagen d.o.o.

LAGEN D.O.O. veleprodaja i maloprodaja hidro i termo izolaconih materijala,fasada, krovnih folija, podnog grejanja, aluminijumskih pokretnih skela, merdevina i platformi.
Pročitaj više

Orsona Velsa 3
Novi Beograd, Beograd

Kucne majstorije hausmajstor

Sa timom iskusnih Haus majstora spremnih na sve izazove, od hitnih intervencija do kompletnih adaptacija, Kućne majstorije nude pouzdane i sveobuhvatne usluge popravki i održavanja doma u Beogradu i okolini, dostupne svakog dana.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Hair By Rakel frizerski salon

Frizerski studio u Beogradu za kolorizaciju kose , nadogradnju kose i obuku za frizere. Isprobajte najsavremenije spa tretmane za kosu.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 1, I sprat
Stari grad, Beograd

Vlaga može da se pojavi bilo gde, u bilo kojoj prostoriji – na terasi, u podrumu, na zidovima stana ili kuće, zato je dobra hidroizolacija jako vazna... Penetracija vode je uvek nepoželjna i zbog toga želimo da tu pojavu sprečimo na najbolji mogući način. Upravo tome služe proizvodi za hidroizolaciju.

Hidroizolacija terase

Kada se pristupa hidroizolaciji terase, najpre se proverava da li su sve pločice dobro zalepljene za podlogu. Ako neke od njih to nisu, onda se pristupa njihovom uklanjanju i ponovnom lepljenju. Ukoliko je takva situacija da su pločice odlepljene na većoj površini terase, onda se kompletno sve uklanjaju i stavljaju nove.

Podloga mora da se dobro opere i očisti, pre nego što se krene sa ugradnjom izolacije. Prvo se premazuje prajmerom u jednom sloju, a nakon njegovog sušenja, nanosi se hidroizolacija.

Hidroizolacija podruma

Da bi podrumske prostorije mogle da se koriste, neophodno je da budu dobro zaštićene od vlage. Postoji takozvana jednostavna vlaga, i to je voda bez hidrostatičkog pritiska (na primer – kišnica), i u takvom slučaju hidroizolacioni sloj treba da bude efikasan protiv vode i vlage, i dugotrajan.

Podrum može da se izoluje i sa spoljne strane, i tada se koristi hidroizolacioni sloj koji je vodonepropustan, ali je zato paropropustan, dugog veka i pouzdan.

Hidroizolacija krova

Za hidroizolaciju krovova obično se koriste proizvodi koji su na bazi poliuretana. Primera radi, postoje jednokomponentne, poliuretanske membrane koje se hladnim postupkom nanose i aktiviraju se u kontaktu sa vodom.

Hidroizolacija ravnog krova

Hidroizolaciju ravnog krova moguće je uraditi tako da dobijete garanciju i do 20 godina. Pri planiranju izgradnje jednog novog objekta, jedna od najvažnijih stavki jeste upravo hidroizolacija krova. Možda mislite da je ovo posao koji je veoma komplikovan, ali to nije tako, već je samo neophodno da se dobro isplanira i da se pristupi ozbiljno.

Naime, pojavili su se novi materijali koji se koriste za hidroizolaciju, pa se može reći da je recept za uspešnu hidroizolaciju ravnog krova – kvalitetna membrana, kvalitetan izvođač, i garancija na izvršene usluge i rad.

Hidroizolacija zidova

Poznato je da je vlaga veoma štetna, i da narušava objekat ali i zdravlje ljudi koji borave u njemu. Pod uticajem vlage, pojavljuje se buđ, mrlje ili otpada malter sa zidova. Postoji hidroizolacija u postupku gradnje, ali i naknadna hidroizolacija.

Ovo je način gde se postupak radi sa unutrašnje strane zida, odnosno, hidroizolacija se vrši sa suprotne strane objekta u odnosu na stranu koja je izložena vodi.

Hidroizolacija bazena

Hidroizolacija bazena i bojenje mogu da se urade epoksidnim premazom. Hidroizolacioni sloj treba da ispuni  nekoliko uslova: da bude dugotrajan, da bude dobro povezan sa nosećim elementima bazena, da ima glatku površinu.

Hidroizolacija kuće

Hidroizolaciju kuće je najbolje planirati tokom same izgradnje, ali se u praksi često dešava da se to radi naknadno.

Do prodora vode najčešće dolazi na zidovima, odnosno, na mestima gde su spojevi zidova i podova, ali i na raznim pukotinama. Kada se radi pomenuta naknadna izolacija, prvo što treba učiniti jeste utvrditi o kakvom prodoru vode je reč, i potrebno je da se ustanovi uzrok.

Hidroizolacija cena:

Navešćemo neke primere cena hidroizolacionih materijala – bitumenska pasta za hladan postupak, koja je dostupna u dva različita pakovanja, košta od 2000 – 6000 dinara, i koristi se kada je reč o hidroizolaciji krova.

Kada se radi o hidroizolaciji balkona i terasa, cena dvokomponentnog maltera, ojačanog vlaknima, sa niskim modulom elastičnosti, je oko 7500 dinara, dok dvokomponentni, cementni malter, paropropusni, košta oko 5000 dinara u proseku.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane