Dodaj firmu

Svecane frizure su obavezan deo stajlinga za sve važne datume u našim životima. Ona treba da je u skladu sa ličnosti dame koja će da je ponese ali isto tako treba da se uklopi i sa haljinom, cipelama, šminkom i nakitom. 

Svečane frizure se najčešće prave povodom nekih proslava kao što su svadbe, mature, krštenja, za apsolventsko veče i u drugim važnim prilikama u kojima želilte da se osećate i izgledate lepo. 

Ove frizure karakteriše dugotrajnost, kao i jedinstveno i najbolje rešenje za vas koje ćete poneti sa ponosom u svakoj prilici.  

Elegantna frizura može da se pravi sa vašom kosom ili uz pomoć nadogradnje. U zavisnosti od toga da li vaša kosa zadovoljava potrebe za frizuru koju ste odabrali.

Neke od najčešćih frizura za koje se žene odlučuju su:

  • Svečana punđa
  • Asimetrična punđa
  • Niska punđa
  • Punđa sa kovrdžama u kosi 
  • Mokre lokne
  • Spiralne lokne
  • Svečana pletenica

                             

Pored pobrojanih frizura u kategoriju svečanih frizura spadaju i koktel frizure, frizure za žurke i frizure za poslovne sastanke.

Sve što vam je potrebno da se frizura napravi obezbeđuje frizer. Naravno, uvek možete doneti neki ukras za kosu koji vam se veoma dopao i zamislili ste ga u svojoj kosi. Predložite frizeru vašu zamisao, a on će vam  je ispuniti na najbolji mogući način. 

Frizure za svadbu

Svaka mlada na svom venčanju treba da bude u centru pažnje. Kakva će biti frizura za venčanje najviše zavisi od mlade i njenih potreba i želja. 

Ove frizure moraju da budu izdržljive i da traju minimum 24 sata. Prilikom pravljenja one se moraju jako pričvrstiti šnalicama i lakom za kosu kako bi izdržale pred najrazličitijim izazovima. Neke frizure traju i po 2 do 3 dana u zavisnosti od forme frizure. 

Uvek postoji mogućnost da zakažete termin za probnu frizuru kako bi ste bile sigurne da ćete na vaš najlepši dan zablistati u punom sjaju. Obično se jednom prave, ali ima i kada se probne frizure prave po 2-3 puta. 

Maturske frizure

Maturske frizure su veoma bitne za svaku devojku jer prilikom ovog svečanog događaja neke od njih po prvi put dobijaju priliku da zablistaju u punom sjaju.

Maturska frizura bi trebala da bude drugačija, efektna i zapažena sa određenom dozom elegantnosti i ženstvenosti.

Kada birate frizuru za sebe treba da obratite pažnju na to kakvu haljinu nosite, da li su leđa otvorena, kolika je dužina haljine i da li je dekoltirana. 

Neki od naših predloga su: kika sa strane za opušten i simpatičan utisak, razne vreste pletenica koje mogu čarobno da izgledaju u vašoj kosi, punđa na vrh glave odlično ide uz šminku i svečanu haljinu.

Rajfovi na opuštenoj punđi izgledaju nešto neformalnije od klasične punđe i odlično se uklapaju u mladalački izgled.

Retro frizure su veoma ženstvene i uvek u modi. Pored ovih frizura možete uvek dati mašti na volju i igrati se sa raznim ukrasima i dodacima za kosu.

Kratka frizure

Kratka frizura ne mora da znači da ne možete napraviti frizuru za svečanost. Punđe na kratkoj kosi su veoma tražene frizure koje prate svečane i romantične haljine u posebnim prilikama.

Naravno vaša kosa uvek može ostati puštena na taj način što vam je frizer lepo isfenira uz dodatak ukrasa ili sa nekim drugim detaljem koji odaberete kao svoj lični pečat.

Svečane frizure cena 

Cena svečanih frizura varira u odnosu na dužinu kose i potrebnog uloženog truda za pravljenje. Najčešće se kreće od 900 dinara za kraću kosu i jednostavnije frizure pa do 3000 dinara za one komplikovanije koje se rade na dužoj kosi.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za svečane frizure predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod teksta.

Idi na vrh strane