Dodaj firmu

Dan venčanja je savršen dan. On je to upravo iz razloga što se vodi računa o svakoj sitnici i što se takav događaj planira mesecima unapred. Kada mlada odabere venčanicu i cipele, sledeća stavka je svakako izbor svadbene frizure. 

Mladina frizura prati venčanicu, pa se na primer za venčanice sa otvorenim leđima, savetuju elegantne punđe. Ipak, postoji mnogo načina kako vešti frizeri mogu udesiti vašu kosu, bez obzira na to da li je ona duga, srednje dužine ili kratka. 

Svadbena frizura

Jedno osnovno pravilo koje poštuju svi frizeri, jeste odabir frizure na osnovu oblika lica. Jer, ako imate duguljasto lice, potreban vam je oblik kose koji će ga vizuelno proširiti, i obratno, ako je vaše lice okruglo, dobri su oblici frizura koji će vam lice izdužiti.

Ako imate dugu kosu, znate da je ona veoma zahvalna za oblikovanje. U trendu su i dalje frizure sa pletenicama, detaljima i ukrasima za kosu, ali su sve više prisutne i retro frizure. 

Nežne i romantične frizure za mladu, trebalo bi da imaju dašak glamura, romantičnosti, otmenosti, elegancije i stila. Ukrasi za kosu su dobar detalj za svaku svečanu frizuru. 

Nije loša ideja ni da ponesete sliku iz časopisa koja vam se dopala, pa da se posavetujete sa frizerom da li je baš to najbolji izbor za vas. 

Mnogi će se složiti da je najklasičnija i najelegantnija frizura za svečane prilike – podignuta kosa. Bilo da se radi o glatkoj ili pomalo raščupanoj punđi, o naizgled kompleksnoj frizuri od pletenica ili uvojaka, sa podignutom kosom teško da možete napraviti pogrešan izbor. 

Frizura za svadbu

Možda želite dugu raspuštenu ili polupodignutu kosu? Ako je vaša kosa duga i lepa, kroz ovakve frizure možete pokazati svu njenu raskoš. Blage kovrdže na ravnoj kosi ili izravnana kovrdžava kosa već je dovoljna za zanimljiv novi look. 

Možete ostaviti potpuno raspuštenu kosu ili podignuti prednji deo, da vam ne bi upadao u lice. Takve frizure su najprirodnije i najležernije, a pošto znamo da i frizura prati vaš osobeni stil, ako ste cool po prirodi, odaberite tu varijantu. 

Nemaju sve dame dugu kosu, imamo mlade sa kratkom ili poludugom kosom. To opet ne znači da imate ograničen izbor frizura, ako ste se toga uplašile. Isto kao i kod duge kose, možete je nakovrdžati ili izravnati, a zanimljivi će biti cvetić ili ukosnica. Nije važno koje je boje ili teksture vaša kosa, izbor interesantnih frizura je bogat.

Frizura za venčanje

Pošto je venčanje najsvečaniji dan, razmislite i o raznim drugim ukrasima za vašu frizuru. Naravno, ovo je pravi predlog za dame koje vole romantičan look, pa frizer može upotrebiti i rajf ili traku, što će sve pomoći da se na venčanju osećate ženstveno i sexy. 

Ove dodatke za kosu, možete kombinovati bez obzira na to da li imate dugu, poludugu ili kratku kosu.

Frizura za venčanje za muškarce

Možda mislite da je izbor modernih i svečanih frizura za muškarce mali, ali mi ćemo vas ubediti da to nije tako. Ako je vaša nevesta lepa, morate biti i vi. Dakle, izbor može biti „brushed up“, što bi značilo da morate imati nešto dužu kosu, kako bi se dobio izduženi izgled, na gore. Ako ste mladoženja koji ima bradu, „brushed up“ će vam odlično pristajati.

Takozvana „the side part“, frizura kod koje je popularan razdeljak, veoma lep i stilizovan. Ovo je vrlo česta frizura i uglavnom je možete susresti kod muškaraca prilikom nekih svečanih prigoda. 

Ako ste mladi, i želite da delujete eleganto, izaberite „pompadur“. Kosa će biti duža na vrhu, a kraća sa strane. Razdeljak je jasan i čist, što „pompadur“ čini unikatnom frizurom.

I na kraju, predlažemo vam „dapper“ frizuru. Znamo svi da je brada u trendu, i veoma poželjan ukras na muškom licu, a karakteristika „dapper“ frizure jeste da se sužava sa strane, a stilizovana je tako da je gornji deo kose duži i začešljan u nazad.

Svadbene frizure – cena:

U zavisnosti od modela svadbene frizure, potrebno je izdvojiti od 1000 do 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane