Dodaj firmu

Dečije frizure su sve više u trendu poslednjih godina. Sve je više roditelja koji vode svoje dete kod frizera kako bi ga usrećili i ulepšali mu dan sa novom frizurom bilo da za to ima neki specijalan povod ili je u pitanju samo odlazak u školu ili vrtić.

U nekim salonima postoji poseban odeljak koji je namenjen stilizovanju mališana, mada se otvara sve veći broj salona koji su namenjeni izradi dečijih frizura.

Najlepše frizure

I deca mogu imati moderne frizure, prilagođene njihovim godinama, tipu kose i obliku lica. Od jednostavne, svakodnevne frizure pa sve do elegantne frizure za izlazak. Zanimljiva frizura može vašu malu devojčicu da pretvori u princezu, a vašeg dečaka u pravog malog šmekera. 

Bilo da želite klasično ili moderno šišanje za Vašeg mališana, izradu kikica ili pletenica za devojčice, dečiji frizer je tu da vam izađe u susret. Uz mnogo mašte, spretnosti i kreativnosti oblikovaće frizuru vašeg deteta.

Ukoliko želite da obradujete svog mališana novom frizurm raspitajte se i vidite da li je potrebno zakazivanje u salonu koji ste izabrali, kako ne bi došlo do neprijatnih situacija.

Frizure za devojčice

Devojčice uglavnom vole da sređuju frizuru kada idu na rođendane, priredbe i naravno kada idu u školu ili vrtić. Bez obzira na priliku devojčice uvek treba da izgledaju lepo i uredno. Frizura čini pola izgleda. Dopustite vašoj devojčici da zablista uz novu frizuru i u dogovoru sa njom dopustite dečijem ili klasičnom frizeru da napravi magiju u njenoj kosi. Bilo da se odlučite za elegantnu punđicu, neobavezni rep, rajf pletenicu ili nešto drugo, vaša devojčica će zablistati sa novom frizurom.

Dečije frizure su naročito zahvalne u onim prilikama kada ne znate šta da uradite sa naelektrisanom i neposlušnm kosm koju je jednostavno nemoguće stilizovatiDečije frizure se u najvećem broju slučajeva prave veoma brzo, tako da nećete imati problem sa strpljenjem vaše devojčice da li će sačekati da joj frizer završi frizuru do kraja.

Frizure za dečake

Dečacima je uglavnom dovoljna lepo ošišana frizura koja prati oblik glave i ističe ono najlepše na njihovom licu. Svako dalje stilizivanje zahteva određene prilike. Za školu dečaci uglavnom biraju jednostavnije frizure, eventualno  malo stilzovane gelom ili voskom za kosu.

Frizure za dečake su nešto malo jednostavnije u odnosu na proces pravljenja frizura za devojčice. Opet treba napomenuti da je i ovde potrebno uložiti vreme, trud i pažnju kako bi frizurica koju će poneti vaš ponosni mali dečak bila besprekorna.

Dečije frizure cena

U zavisnosti od kompleksnbosti frizure cene se kreću od 350 do 500 dinara koliko košta šišanje za dečake pa do 500 ili 1 000 dinara koliko košta svečana frizura za devojčice.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu limfne drenaže predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Idi na vrh strane