Kontakt podaci za vašu firmu

Kineziterapija Fizio Ahil

  • 5
  • %
5.0 | 4 ocena
Kineziterapija Fizio Ahil nalazi se na opštini Novi Beograd i primenjuje kineziterapija vežbe za kičmu, kolena, vrat, rame...
Pročitaj više
Bulevar Arsenija Čarnojevića 46
Novi Beograd,Beograd

Kineziterapija Ledja i Vrat

  • 4
5.0 | 5 ocena
Kineziterapija Leđa i Vrat predstavlja inovativni pristup lečenja pokretom koji je prilagođen načinu življenja savremenog čoveka. Nakon pregleda od strane vrhunskog tima stručnjaka, određuje se program vežbi u zavisnosti od problema koji V...
Pročitaj više
Stojana Protića 48
Vračar,Beograd

Kineziterapija Virtus studio

  • 1
0.0 | 0 ocena
Virtus studio je specijalizovani studio za wellness, fitness i terapiju koji se nalazi u strogom centru Beograda. Ukoliko Vas muče bolovi u leđima, nogama, vratu, naš profesionalni tim terapeuta preporučuje kineziterapiju kojom se značajno...
Pročitaj više
Krunska 19a
Vračar,Beograd
Kineziterapija Medica Life nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Jug Bogdana 23. Posetite nas u Medica Life i isprobajte tretmane za negu kože lica i tela koje vam stavljamo na raspolaganje, fizikalnu terapiju, kineziterapij...
Pročitaj više
Kineziterapija Fiziokinezis nalazi se na Vračaru u ulici Kornelija Stankovića 21. Mi smo ordinacija za fizikalnu medicinu u Beogradu kao i za kineziterapiju i vezbi za kičmu. Kod nas možete da uradite rehabilitaciju raznih neuroloskih stan...
Pročitaj više
Kineziterapija Nivex nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 86. Fizikalna terapija i fizikalne vežbe najstariji su oblik lečenja, a takodje radimo i vežbe kineziterapije vezbe za kičmu. Radimo fizikalnu terapiju m...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

15.06.2017 08:20
Zarko Manic
U ambulanti Nova Espero ocekuju vas sledece usluge lecenje skolioze i kifoze kod dece i odraslih,lecenje skolioticnog i kifoticnog drzanja,lecenje bola u vratu,lecenje bola u ledjima,dugotrajno sedenje,stajanje,lumbago,lumboisijalgija,osecaj ukocenosti, dizanje tereta.
15.06.2017 08:11
Iva Markovic
Dugogodisnje iskustvo i praksa pokazali su da kombinacija vezbi po Schroth metodi kada su one indikovane,kao i modifikovanih kako pilates,tako i terapeutskih vezbi daju najbolje,dugotrajne rezultate.Nestaje bol u ledjima,smanjuje se ugao krivine.
15.06.2017 08:10
Maja Matic
Kineziterapija vezbe za kicmu imaju za cilj povecanje pokretljivosti kicme,jacanje ledjne i trbusne muskulature i dubokih slojeva,stabilizatora kicmenog stuba. Sve preporuke.
03.04.2017 08:43
Lazar Ristic
Kineziotejping je tehnika lepljenja specijalnih traka na tretirane regije,a zasniva se na prirodnom procesu izlecenja tela.Traka koja se koristi je hipoalergijska,ne sadrzi lateks,farmakoloska i hemijska sredstva,vodootporna je i dozvoljava disanje i permanetnost koze.
03.04.2017 08:40
Zoran Josipovic
Sa zeljom da vam omoguce da se osecate vidno bolje i zdravije,ambulanta Nova Espero, svojim iskustvom i znanjem,stoji vam na raspolaganju.Osnivac ambulante Nova Espero je visi fizioterapeut Srdic Marina,sa dugogodisnjim iskustvom u oblasti rehabilitacije.
03.04.2017 08:38
Sandra Marinkovic
Kineziterapija se smatra kraljicom fizikalne medicine i rehabilitacije,jer poboljsava naruseno zdravstveno stanje ili dovodi do potpunog izlecenja.Koristeci pokret kao osnovni instrument,kineziterapija je izuzetno efikasna u lecenju i osposobljavanju pacijenata.
25.12.2016 12:54
Goran Sarenac
Mnogo truda,volje i strpljenja njihovog tima,kao i individualni program lecenja za svakog pacijenta,preporucili su ih kod velikog broja zadovoljnih i sto je jos vaznije, zdravih pacijenata,koji su njihova najbolja reklama.Posetite ih i proverite zasto su najbolji.
25.12.2016 12:46
Kosta Savic
Oblici kineziterapije koje sprovode u studiju Virtus su terapijske vezbe za kicmu, vezbe za korekciju ravnih stopala,rekreativne i korektivne vezbe,rehabilitacija.Terapeuti su veoma iskusni i profesionalni.
25.12.2016 01:00
Goran Sarenac
U ordinaciji Ledja i Vrat mozete dobiti najpotpuniji tretman kad je kinezi terapija vrata i ledja u pitanju.Prateci nove metode ovde imate priliku da se upoznate sa najdelotvornijim vezbama sa misice vrata i kicme cije ce jacanje uticati na otklanjanje bola i bolje drzanje.
20.06.2016 01:08
Sandra Marinkovic
Redovnim vezbanjem uz konstantan nadzor kvalilifikovanih strucnjaka u ovom centru moje dete je za svega par meseci resilo probleme sa kicmom sto se odrazilo i na njegovo psihicko stanje i samopouzdanje.Sve pohvale.
20.06.2016 01:06
Zarko Manic
Vezbajte i poboljsajte vase zdrave.Vezbe za decu doprinose pravilnijem razvoju kicme i misica.U okviru centra Fizio Ahil mozete pronaci sledece usluge fizikalna terapija,vezbe za decu,vezbe za odrasle,joga,masaza.
11.09.2015 03:33
Ivan Stojmirović
da li Kineziterapija vežbe za vrat imaju efekta kod pomerenih vratnih pršljenova?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Kineziterapija