Dodaj firmu

Fizio Inlocco shock wave terapija

Fizikalna terapija u cilju oporavka vašeg tela kroz elektroterapiju, magnetoterapiju, ultrazvulnu terapiju i druge u Beogradu.
Pročitaj više

Dalmatinska 73
Palilula, Beograd

Shock wave terapija Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Shock wave terapija Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Shock wave terapija Ambulanta za rehabilitaciju Nivex

Oslobodite se bola i omogućite Vašem organizmu da se ponovo sa lakoćom kreće, posetite ambulantu za rehabilitaciju Nivex. Profesionalni tim ordinacije pruža usluge fizikalne terapije, kinezi terapije, kao i različite vrste masaža sa najčistijim eteričnim uljima
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 86/II/4
Novi Beograd, Beograd

Shock wave terapija Fiziomedic ordinacija

Specijalizovana ambulanta za rehabilitaciju Fiziomedic, uz kompletnu fizikalnu terapiju posebnu pažnju poklanja sertifikovanim manuelnim tehnikama u cilju rasterećenja, nameštanja i lečenja kičmenog stuba i zglobova.
Pročitaj više

Braće Jerkovića 185a
Voždovac, Beograd

Sta podrazumeva Shock wave terapija? Ukoliko ste „šokirani“ zbog toga što imate bolove ili određene povrede – ne brinite, postoji način da pomognete sebi kroz šok vejv terapiju. To je terapija radijalnim udarnim talasima, vrlo je moderna i efektna.

Da razjasnimo, šta je tačno shockwave? Termin se odnosi na pulsiranje mehaničkog pritiska koji se širi kao talas u sredini. To su čujni visoko energetsko zvučni talasi.

Šok vejv terapija

Kako ovakva terapija deluje na naš organizam? Uz njenu pomoć smanjiće se bol koji osećate, poboljšaće se cirkulacija, metabolizam će se ubrzati, doći će do smanjenja kalcifikata, umanjiće se i mišićna napetost, osetićete bolju pokretljivost, kao i dobre efekte na vezivna tkiva.

Zapravo, šok vejv terapija ubrzava proces ozdravljenja pacijenta aktivacijom snage isceljenja, pa se oštećeno tkivo postepeno regeneriše i zaceljuje.

Šok vejv terapija ima dosta svojih prednosti. Najpre, vaš kvalitet života ponovo će biti vraćen na nivo kao nekada, priikom tretmana nije potrebno korišćenje nikakvih anestetika, sama procedura je veoma nežna i sigurna, kratko traje, a vrlo je važno naglasiti da ćete posle dva do tri tretmana, osetiti znatno smanjen bol ili potpuno olakšanje. Iz svih ovih razloga, šok vejv terapija ima široku rasprostranjenost primene.

Shockwave terapija

Ako imate određene povrede ramena, koje stvaraju ulomke u samom zglobu, što se sve manifestuje jakim bolom, teniski lakat ili petni trn, shockwave terapija daće značajne rezultate. 

Kao što vidite, spektar primene terapije je ogroman, pa tako uključuje i povrede i bolove mišića i tetiva, bolove vrata i leđa, povrede i bolove kolena i kuka; shockwave terapija se koristi i kod miofacijalnih triger tački, kao i raznih drugih poremećaja zapaljenja tetiva.

Ovo je neinvazivna metoda, koja će rešiti vaše probleme sa vezivnim tkivom, različitim patologijama mekih tkiva, tegobe kod pojave kalcifikacije, probleme sa tetivama...

Shock wave terapija – iskustva

Recimo da ste se zainteresovali da se podvrgnete shock wave terapiji, i sada želite da znate šta će ta metoda dobro učiniti vašem telu? Shock wave talasi podstiču revaskularizaciju tretiranog tkiva što dalje vodi regeneraciji, ubrazaće se vaš proces rehabilitacije. Ono što je ljudima posebno važno jeste analgetski efekat, jer niko ne voli da podnosi bol, tako da nakon primene shock wave tretmana pacijent oseća znatno umanjenje ovog neprijatnog osećaja. 

Shock wave talasi deluju na tkivo na ćelijskom nivou. Ćelije emituju supstance koje smanjuju bol i umanjuju zapaljenske procese, pri čemu će i metabolizam biti ubrzan. Ukoliko je vaša pokretljivost ograničena, uz pomoć terapije radijalnim shock wave talasima rastvaraju se stvrdnuti fibroplasti i započinje biohemijska dekalcifikacija, pa se na taj način uvećava pokretnost tretiranog segmenta.

Pošto shock wave pruža i efekat masaže, ukoliko su vaši trapezoidni mišići leđa ukočeni, na ovaj način će biti vraćena pokretljivost. 

Uz pomoć shock wave talasa, u dubljim slojevima tkiva pospešuje se razvoj kolagena. Većina ljudi danas ima celulit, i svima to smeta. Shock wave talasi koriste kinetičku energiju koja se pretvara u akustični talas velikog pritiska za tretiranje dva najveća uzroka pojave celulita kod žena a to je fibroza vezivnog tkiva, oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa. 

Dakle, ukoliko imate neki od navedenih problema, ili čak više njih, iz celog teksta se mogu uvideti blagodeti shock wave terapije. Tretman je prijatan, bezbolan i uspešan, pa nema razloga da svom telu ne pružite boljitak i olakšanje.

Shock wave terapija – cena:

Cena se kreće u proseku oko 2500 dinara za jedan tretman shock wave terapije.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane